Mám krásnu rodinu a zamilovala som sa do kolegu
Myslim, ze takychto pribehov tu uz bolo mnoho. Ale tento je moj. A tak ho aj prezivam. Necakam vase rady dievcata. Zasluzim si nalozit, to viem... Potrebujem to len niekde povedat.
Mam rodinu. Krasnu rodinu. Manzela a dve deti. Deti su zdrave, okrem beznych malickosti, ziadne problemy. Manzel ma miluje. Zboznuje. Urobi pre mna prve, posledne. Chodi do prace, venuje sa detom, pomaha v domacnosti, je dobry milenec a este pred dvomi rokmi som si myslela, ze ho mam rada a nikdy by som ho nevymenila...
To by bola ta idylicka cast pribehu. A teraz, preco som ja vlastne ta sialene smutna princezna?
Mam 35 rokov. Som zdrava, mam pracu, ktoru by asi vsetci ostatni brali vsetkymi desiatimi, netrapia ma poporodne kila, sportujem, som krasna 🙂 , mam krasne konicky, citim sa spokojna...
A teraz pravdu. Stratila som hlavu, srdce a sudnost. Zamilovala som sa. Sialene a zufalo. Nehladala som to, naslo si ma to. Je to kolega. Vyrazne starsi ako ja. Nie je ani krasny, ani bohaty, ma rodinu... Pre mna je ale stelesnenim toho, co som vzdy hladala a nasla prilis neskoro. Milujem ho. Bohuzial. Uz dva roky. Tragediu som vystupnovala tym, ze som mu dovolila zdielat so mnou intimitu... Viem, ze ma ma rad, mozno aj miluje. Radsej nepatram. Nema to buducnost. A mna to rozomlelo ako mlyncek na mak... Viem, ze s tym mam prestat. Mam mat rozum. Vzdy si to slubim. A potom opat podlahnem. Nechcem premrhat svoje najkrajsie roky zmietanim sa v dvoch svetoch. Ale nemam silu skoncit. Neviem sa nabazit toho pocitu. Nasleduje ho vsak vzdy absolutne zufalstvo... Bola som aj u psychologa. Nepomohlo. Pomoze uz len riadny strmy pad a uder rovno do hlavy...
no tak sme sa pobavili a ja ze Bravo uz prestali vydavat 😀
Krasna, so zavideniahodnou pracou, kde ako bonus je kolegov kolik, doma miesto aupairky manzel trulko bambulko a dve zdrave deti. Juj tak zavideniahodny status ze mi potrva rozlusknut, ktoru cast z toho ti mame zavidiet.
BTW lepsie su uz na tom asi len baby z Borisovho haremu, lebo tie ani do roboty chodit nemusia, maju aupairky, a trulko bambulko im doma nezavadzia. Potom mozu behat a zhanat koliky slobodne a bez adrenalinu 😀
Rady si nechcela, len sa podelit o to, ci? Lebo rada je jednoducha
predstav si že toto by pýtal tvoj muz. že on ma milenku ktorej sa "nevie nabažiť"....
bohovsky by ťa to bolelo keby zistis ze tvoj muz spava s druhou...a ze ju miluje....
nerob mu to....
keby ma muz milenku a este ma doma uzastnu rodinu..a ešte stale spava si svoju manzelkou tak je to chuj . .std atd
no a presne to si práve ty...a ty to veľmi dobre vies....
tak niečo s tym urob...a nenatiekaj nbs internete
@sialenesmutnaprincezna Niekedy sa to stáva, že stretneme niečo ako osudovú lásku, ale treba si to veľmi dobre premyslieť - kde to vedie a najlepšie by to bolo jednoducho stopnúť ihneď a nekaziť si život.
Ešte ich možno stretneš aj ďalších a ako by to vyzeralo ísť za každým mužom, ktorý je sympatický bez ohľadu na svoju rodinu a hlavne deti.
Ja viem. Som racionalny clovek a moj rozum mi doteraz vzdy dobre sluzil 🙂. Problem je v tom, ze v tomto vztahu je "sex" to najmenej podstatne. Podstatne je, ze som stretla niekoho, kto je inspirujici, ktoreho svet je mojim zrkadlom. Niekoho, kto ma naplna. Kto so mnou zdiela ludsku blizkost. Je to tazke vysvetlit...
A to je prestne tvoj problem!!!muz ta az prilis miluje a urobi pre teba aj posledne a ty mu takto dakujes!podla mna potrebujes poriadny pad na hubu a riadnu facku od zivota,prist o vsetko a mozno potom ti to dojde.sory za uprimnost ale mam taku segru a tiez nieco podobne teraz riesime v rodine tak som trosku......
Ale inak ti prajem vela sil na rozuzulenie tych vsetkych problemov
Dievcata uz nepiste🙂 Som idiot. A ja ro viem. Opakovanim sa pravda nestava pravdivejsou. Bola chyba o tom hovorit. Drzte sa svojich zasad a toho, comu verite. Skusim to tiez.
@sialenesmutnaprincezna sice pises ze manzel je po kazdej stranke dokonaly ale asi to nebude uplne pravda ked hladas stastie inde? Co presne ti dava tvoj novy vztah, co nenachadzas doma? Ci si da len nudila?
@sialenesmutnaprincezna
Ja by som zmenila zamestnanie...
@sialenesmutnaprincezna zdieľať ľudskú blízkosť? to tak sa tomu teraz vraví? 😀
@sialenesmutnaprincezna ja ti fakt uprimne zelam,aby tvoj manzel na to nikdy neprisiel....alebo....mozno to zelam tvojmu manzelovi
lebo ti doteraz tak dobre sluzil-ako pises...tak aby nebol zraneny
Nad zmenou práce si nerozmýšľala?
Pokial si naozaj racionalny clovek a riadis sa rozumom, tak potom asi sedi to, co tu uz bolo spomenute @horana, ze nemas vytrenovane emocne svaly, lebo tvoj zivot bol doteraz rozpravkovo jednoduchy a si len tak plavala po povrchu, ze ta tato situacia doslova vcucla na same dno, az mas pocit, ze to ide akoby mimo teba a je to neovladatelne. Nehadam sa s tebou, ze taketo stavy neexistuju. Ale emocne zrely jedinec uz dokaze taketo situacie zvladat so zretelom na ostatne okolnosti.
Myslím, že je jedno čo ti tu my poradíme. Jednoducho si z mäsa a kostí. Pozri, musíš sa rozmyslieť. Ja viem, ľahko sa to píše a hovorí a ťažšie koná. Bohužiaľ nie sme roboti, že stlačím gombík a preprogramujem sa. niekedy je to fakt škoda 🙂 Ale... Ako tu bolo spomenuté. Na dvoch stoličkách sedieť nemôžeš. Aspoň nie dlhodobo. Musíš... Oprava, mala by si si uvedomiť či ti tie krásne chvíle, ktoré trvajú pár hodín čo ste spolu stoja za to. Či si kvôli ním ochotná obetovať rodinu. Ako sa to hovorí? Lož má krátke nohy? A to je isté. Skôr či neskôr sa to manžel dozvie. Preto, ak ti záleží na rodine viac ako na tých párhodinových chvíľkach, stopni to skôr ako bude neskoro. Nuž ale ty sa musíš rozhodnúť čo ti je cennejšie. ja ti prajem šťastnú voľbu a nech všetko dopadne čo najlepšie.
P.S. Ty ale vieš čo chceš a čo je správne.
@sialenesmutnaprincezna no čo, karma je zdarma a skôr či neskôr každý dostane, čo si zaslúži 😉 tak nič nerieš, ono to nejak vyhnije samo...
😀 strašne by som bola zvedavá na tu prácu ktorú by iné brali všetkými desiatimi...co??diabol nosí PRADU??🙂 A ešte by som chcela vidieť to "stelesnenie všetkého čo hľadala"..tak zdravá,krásna,s dobrou prácou,so super postavou po dvoch deťoch,ktorá ma doma podľa opisu aj super chlapa v posteli sa zúfalo zaľúbi do starého chrena bez peňazí,ani nie je pekný,a este ženatý..bože..skôr si myslím že je to nejaká ženská ktorá nastúpila pi rodičovskej do roboty,bola doma 6 rokov,nejaký zajačik na ňu zazmurkal a už to bolo..alebo si vie zrátať dve a dve a začala si s riaditeľom😉
@sialenesmutnaprincezna strasny zly pokus o fake
toto o sebe ziadna realna zena nenapise
Mam 35 rokov. Som zdrava, mam pracu, ktoru by asi vsetci ostatni brali vsetkymi desiatimi, netrapia ma poporodne kila, sportujem, som krasna emoticon , mam krasne konicky, citim sa spokojna...
Je skoda, ze vacsina ludi si neuvedomuje, je zamilovanost je viac zalezitost chemickych procesov v tele ako vlastnej vole alebo nejakeho osudu. V zamilovanosti aj 2 roky mozme veci vidiet nerealne. A kazdy vztah sa casom dostane do isteho stereotypu a nieco nezname sa nam vtedy zda ovela dokonalejsie a pritazlivejsie. Kolkokrat sa stane, ze stretneme sympaticku zenu a dobre sa nam s nou rozprava a chceli by sme sa s nou stretavat castejsie. A ked stretneme sympatickeho muza, tak to berieme ako osud, staci, ze vo vlastnom manzelstve mame stereotyp alebo nas manzel nastval den predtym. Kvoli sympatii, mozno nejakej malej preskocenej iskre a popustenej fantazii o dokonalejsom vztahu sa rozpadaju rodiny a deti ostavaju bez rodicov. To je velmi smutne.
"Pomoze uz len riadny strmy pad a uder rovno do hlavy" - podla mna toto predchadzalo napisaniu tohto pribehu.
Ale nepomohlo, takze tentoraz skus slucku, alebo plyn.
mas rodinu tak sa venuj jej a jeho pust z hlavy co najskvor lebo sa ti ta tvoja krasna rodina rospadne a budes lutovat vlasna skusenost
Vypoved v praci. Vymenit mobil. Kolegovi povedat aby ta uz nikdy nekontaktoval. Ak je taky uzasny, ma hrdost a necha ta tak. A uz musis vydrzat iba ty. A fakt ten kolega musi byt super charakter ked podvadza svoju zenu a ublizuje svojim detom...o takeho by sme sa vsetky pobili do krvi...
@irusa 😀 no, a aká vďačná téma sa z toho vyklubala 😀
@sialenesmutnaprincezna daj ešte tú o súznení duší 😀 Ale ok...Ak si reálna a tvoj príbeh tiež, tak ti poviem, že áno - stávajú sa rôzne veci. Ja som počas manželskej krízy mala pokušenie, tiež tam bol niekto, kto ma inšpiroval (aspoň to tak vyzeralo) a bol skvelý (vyzeral tak) a najľahšie by bolo podľahnúť, nestalo sa, nechcela som riskovať rodinu. A načo aj? Lebo niekto ma vidí ako bohyňu a chápe každý jeden odtieň toho, čo hovorím? To sú len ilúzie, ilúzie a... ilúzie. Aj ten najvhodnejší partner nemusí prejsť praktickou skúškou. Možno by si vytriezvela, keby si s milencom žila pod jednou strechou aspoň pár rokov. Píšeš, že sex je to najmenej...tak prečo spolu spíte? Nemôže ťa inšpirovať bez toho, aby ste si vymieňali telesné tekutiny? 😎 Ako dobrý priateľ?
boze, toto je taka hovadina, az z toho zuby trpnu. cervena kniznica aj s Rosamunde sa mozu strcit. takto sa predsa normalna sudna zena nevyjadruje.

@sialenesmutnaprincezna Rozum vzdy pomaha. Ak mozes, chod na tyzden, dva niekam uplne sama, pripadne len s detmi. bez muza, bez milenca. A potom uvidis, co naozaj chces. Toto je odskusane na vlastnej kozi - pomaha to pri rozhodovani. 🙂