Mám malého syna. Ako nájsť ženu, ktorá by ma milovala?
A neviem presne ako prebalit. Co mu mam kupit. Co s potravou
Ahoj,,ak nemáš po ruke nikoho hod si youtube a tam si natukaj ako prebalit, ošetriť ritulu, ako kúpať atď,tam nájdeš všetko, ak ta niečo zaujíma kľudne sa pytaj 😉
je blbe odpovedat na otazku otazkou ale kde je matka? Preco slovensko?? Tu je podla teba lepsieako fr? Vela veci mi nesedi...
hmmm staráš sa o syna od narodenia sám, ale po 7 mesiacoch zrazu nevieš, ako ho prebaliť a čo mu kúpiť... skús www.youtube.com - tam je dosť videí, ktoré ti ukážu ako na to... syna si nekojil predpokladám, takže už nejaký ten mesiac- dva jedáva aj pevnú stravu - nájdeš dosť receptov tu aj cez google na príkrmy pre drobca...
a teda ozaj akrobatický pilot ovládajúci minimálne 3 jazyky (slovensky, francúzsky, anglicky, však? 🙂 ), držiteľ nejakých medzinárodných certifikátov z letectva - no škoda ťa je v sklade, určite by si nemal problém nájsť si lepšiu prácu, napr. v letectve aj u nás... nemusíš rovno lietať, ale sám vieš, že v letectve je možností dosť, škoda zahodiť skúsenosti... jedine, žeby to nebolo všetko celkom tak, ako uvádzaš...
Tvoj synček je ešte maličký, ale ak si nevieš poradiť s jeho starostlivosťou (prebaliť, jedenie a pod.) - neboj sa, zvládneš to určite. Ťažko sa takto popisuje napr. prebaľovanie, ale mohol by si skúsiť vo svojom okolí poprosiť nejakú maminu alebo aj otecka (ak by Ti bolo nepríjemné osloviť v tomto cudziu ženu), ktorá má malé dieťa, aby Ti prvýkrát ukázala prakticky, ako sa dieťatko prebaľuje a by si si to aj vyskúšal "pod dohľadom" . A naozaj to po prvom raze pochopíš 😉 Alebo skús zájsť za synčekovou lekárkou detskou, tam by Ti mohli tiež poradiť - a aj o strave povysvetľovať, ako sa zavázdajú príkrmy a pod. Alebo popros @admin -a, aby Ti túto otázku zmenil na diskusiu, aby sme mohli pridávať viac odpovedí a Ty mohol reagovať. Čo budeme vedieť, to Ti poradíme aj takto 😉 A neboj sa, určite si skvelý ocko pre svojho synčeka a všetko spolu zvládnete 🙂
Nerozumiem presne tvojej otazke?chces si najst zenu,alebo sa naucit starat o svoje dieta?kde ma drobcek mamu a akoto,ze doteraz si sa nenaucil postarat o svoje dieta?ved ma sedem mesiacov,kde si bol doteraz?neber to prosim ako nejake rypanie,len tuto diskusiu akosi nechapem a kym to cele blizsie nevysvetlis,tazko ti niektora bude vediet pomoct/poradit
no ja typujem,ze pri akrobatickom lietani mu vypadla matka dietata a jemu rozum.
A doteraz bol syn kde? A teda chceš návod ako sa starať o syna, ale ako nás ženu? Lebo to sú dve otázky.

Najst zenu taku aka ti vyhovuje je tazke ale da sa to urcite bud v praci spoznas za den vela zien alebo na ulici a ked nie tam posledna volba je zoznamku si dat po pripade inzerat do novin, casopisov