icon

Mám milenca. Mám odísť?

didi0310
11. aug 2015

Ahojte, ano prave som sa zaregistrovala, potrebujem iba niekolko nestranných pohladov cudzích zien na moju situaciu... Vie o tom jediny clovek a neviem ci mi prave najlepsie radi, nakolko je to "stara skola" a je nazoru, ze rodinu za ziadnu cenu nemozem rozbit... ano toho sa druhy rok drzim a je to na nevydrzanie... takze v "skratke", s mm sme spolu 8 a pol roka, z toho rok sme spolu nezili (bola velka kriza a, odisla som do prenajmu a naivne sa vratila)... Predpokladala som ze vsetko bude po navrate tak ako bolo mozno kedysi (neviem ci som len nevidela aky naozaj je cele roky)... Po navrate do spolocneho bytu, som po dvoch mesiacoch zistila ze to bolo len trapne divadielko, ze je to prasa a hovado ktore si ma nevazi ako zenu a matku... moje ego bolo uplne nulove... ale spät este pred tym co bolo kym som sa neodstahovala... nase problemy zacali asi ked mala dcerka rok (teraz ma 4)... podlahol kamarátom, matke,obcas alkoholu, chorobnej ziarlivosti, padli aj facky, hnusne slova... klamal mi, nedaval peniaze, tajil mi vela veci... tak som odisla, prehodnotila som to s tym, ze odchadzam aby som zistila ci to este ma dalej vyznam, alebo je to naozaj debil.... ukazalo sa ze ma neskutocne, az nezdravo lubi... je to vyborny otec, je pracovity, mohla som sa spolahnut ze urobi vsetko... co sa ale tyka nasho manzelstva a sexu, nula bodov... je to tak povediac hnilo v posteli, roky mi ani len k sviatku nic nekupil (nezakladam si ale na tom, no potesilo by), pekne slovo nevie co je, jeho prejav lasky vyzeral skor nasilne, drgol do mna, sotil tak, ze som zaletela, povedal ze to je z lasky 🤐 nevedel ma vystiskat ked som to potrebovala, ustipol ma radsej tak ze z toho bola modrina.... nedokazala som to uz tolerovat a odisla som teda.... po mojom navrate sa zmenil na 2 MESIACE... bol dobry, mily, sice nie gentleman, ale celkom sa dalo... no jeho paranoje neprestavali a skutocne ma akoby nepriamo dokopal k tomu najst si druhého... druheho muza, milenca som spoznala roky dozadu a nepovazovala za nic okrem kamarata... no len po rokoch sme na seba natrafili, zacal mi pisat cez fb, naozaj krasne slova, uplne som tomu podlahla, uspokojilo ma aj na cely den jeho pekne slovo, uz zacal aj do prace za mnou obcas chodit na kavu, vzdy mi priniesol obed, ruzu, pekne sa so mnou rozpraval, ale netlacil, vlastne nechcel nic, vedel ze som vydata... no prislo raz k tomu, ze mm prisiel za mnou do prace, skaredo mi vynadal pre banalitu,milenec zhodou okolnosti na kave sedel, usta otvorene a povedal ze k tak krasnej, neznej, milej zene sa takto chovat nepatri... stale mi pisal ako mu je z toho hrozne a bla bla bla.. no co vam poviem, prijala som po pol roku pozvanie na rande... skoncilo bozkami ktore som nemohla predychat a mala vycitky, no tak krasne mi daaavno nebolo... zacali sme sa stretavat... a stale viac, v noci som utekala za nim ked spali, zacala som byt odmerana, protivna k mm, pretoze ON mi dal co mi chybalo... zacali sme spolu spavat, uplne najkrajsie obdobie, netrvalo dlho, zamilovala som sa donho, je to skvely muz, hovoril mi ako ma lubi, ako tuzi byt so mnou, ako ma chce iba pre seba, nech sa rozhodnem... bolo to tak niekolko mesiacov a ja som zacala mat pocit, ze od manzela musim navzdy odist.. nase obycajne rozhovory sa koncili VZDY hadkou... vcera sa stala taka vec, isla som za milencom, malu som zaviezla do skolky rano a cela natesena bezala, zobral si dovolenku, aby sme spolu stravili pekny den... ani vo sne by mi nenapadlo ze mm ma bude sledovat... stretavali sme sa tak 30km od mesta, chodili do neznamych miest... stretli sme sa, nestihli sme sa ani pobozkat, len co som ho za ruku chytila a on ma pohladkal po tvari, muz priletel, skoro nas autom presiel, vyletel z auta ako psycho, ja som samoska facku schytala, s nim sa ponatahoval (krasne trapna situacia) a padli vyhrazky typu ako si ho najde, zabije, dom mu zhori, auto, mna znici, malu neuvidim atd atd (to je jeho prejav lasky, som jeho a hotovo)... nevedela som ako riesit situaciu, isla som za mm a povedala mu nech okamzite vypadne, odisiel a s dotycnym muzom sme ostali kukat na seba.... v tom okamihu sa jemu asi zrutil svet (alebo skor mne)... povedal ze je to psychopat, ved aj je, ale ze toto nie, ze toto nezvladne, ze ma miluje, ale takto to ostat nemoze... nechala som tomu volnejsi priebeh, poplakali sme si, pomilovali sa (citila som, akoby naposledy) a odisla som... preslo niekolko hodin, neozyval sa, nedokazala som cakat a napisala som mu ci je koniec, ze ho lubim... ze mam jasno v tom co chcem, ale musim vediet ako to citi... odpisal mi, ze ma lubi tiez, ale nebude zit v strachu co mu mm urobi a nedajboze aj mne.... nezvladam to, iba placem, je to chlap o akom som snivala... no na druhej strane mm je skvely otec a chlap, ale nie MANZEL... potrebujem od vas pocut, nie ma obvinovat, iba nazor na vec, ci ostat s manzelom, uz bez ohladu na to ze som zamilovana do milenca... on sa predpokladam uz neozve, asi ma tak bezhlavo nelubil ako tvrdil, boli to, placem, nejem, nespim... je to cerstve, cas zahoji... ale ma trpiet moja mala? mame zit spolu a nicit sa navzájom? mozem cakat ze ma zabije ak mu prasknu nervy... len styri mes dozadu som prisla naspät a mam zas dieta trepat do prenajmu, ako take mača male? ved to je hrozne... alebo zit s mm ako s cudzim clovekom? ako som ho lubila, mozem povedat ze tak ho teraz neznesiem... 😔
dakujem ak ste niektora docitali dokonca, pytajte sa, odpoviem, budem vdacna za kazdy nazor....

gabyvt
11. aug 2015

@silviaa úplne s tebou súhlasím, didi0310 odiď od muža, lebo si zničíš život, neostávaj s ním len kvôli malej, to by bola príliš veľká obeta z tvojej strany, a na milenca sa vykašli, nestojí ti za to, keď ťa nevie podržať v tejto ťažkej chvíli. Držím ti prsty, určite to zvládneš.

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 dôvod na zahýbanie sa vždy nájde. Keby to bolo opačne, tak by bola situácia iná, či? keby chlap žene zahýbal. Veď má predsa právo na trošku šťastia.
mimochodom, ani pre milenca to nie je dobrý úvod do vzťahu. Čo si má myslieť o žene s dieťaťom, ktorá zahýba manželovi? Napr. že nebude mať problém urobiť to aj jemu. Myslíš, že ho to bude motivovať byť dobrým chlapom?

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon nuz ked je to "spravny" chlap tak podpori zenu, poda jej pomocnu ruku, bude jej oporou v dobrom a aj vzlom. Je vela parov, ktore v manzelstve nenasli to co hladali a prisla nejaka tretia osoba /milenec alebo milenka/ a nakoniec su spolu. Tu to zlyhalo...najprv si ona musi dat dokopy svoj zivot a tak zacinat nejaky dalsi vztah....a co motivuje chlapa byt spravnym chlapom? To ze streli svojej zaucho? taku vychovnu?

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 ja vravím o tom, čo nemotivuje milenca byť správnym chlapom. Skús mi nevkladať slová do úst... A keď sme pri tej facke, tak je to normálna reakcia, keď pristihne manžel manželku s milencom. Iné prípady nepoznám a neobhajujem ho.

silviaa
11. aug 2015

@worker_falcon tiez si myslim, ze reakcia manzela bola adekvatna ked ju nachytal s milencom. Co cakala? Ja keby som videla inu zenu s mojim, vytrham jej vlasy 🙂)).

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon ja sa nepytam co nemotivuje, pytam sa co motivuje...aha, takze normalna reakcia je facka. Potom normalna reakcia je aj kopanec u niektorych, normalna reakcia je aj psychicke tyanie, normalna reakcia je aj ponizovanie....prepac, ale hoc ako sme vytoceny, nahnevany "nikto a nikdy" nema pravo siahnut na toho druheho rukou.

katy31
11. aug 2015

@didi0310 Ahoj, ťažká situácia, ale napíšem svoj názor.. Myslím, že na tvojom mieste by som zbalila malú a odišla, zariadila si vlastný život. Že si mala milenca, je len výsledok celej situácie. Od dobrého muža sa neuteká. A podľa toho, čo píšeš, Tvoj muž trpí psychickou poruchou, istý druh psychózy, má majetnícke sklony, udrel Ťa, nemáš na čo čakať... Bude to len a len horšie.. Ak muž raz ženu udrie, udrie ju aj druhý krát. Nič, podotýkam nič, ani to, že Ťa s niekým pristihol nie je dôvod na to, aby Ti dal facku. Normálny, zrelý, vyrovnaný chlap toto neurobí za žiadnych okolností. Ty musíš byť v prvom rade spokojná a šťastná, aby bola spokojná a šťastná Tvoja dcéra... dieťa... Milenca nerieš, tiež sa zachoval slabošky, lebo keď muž ženu naozaj ľúbi, nedá sa zastrašiť vyhrážkami. Všetko sa dá riešiť... aj toto... Tak hlavu hore dievča, pozbieraj sa a bojuj, za svoj vlastný spokojný život.. nie za tých dvoch.. ale za svoje dieťa... to jediné, si to zaslúži. Muži prichádzajú a odchádzajú.. a ver, že ak ty budeš ok, v pohode, šťastie si Ťa nájde aj samo... 😉

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 akosi si zabudla na to, v akej situácii to bolo a čo vyvolalo takú REAKCIU... A nepleť sem dve veci - ktoré som jasne rozdelil a špecifikoval.

labajka
11. aug 2015

ja len nerozumiem, ako môže byť takýto chlap skvelý otec? netrpí on niečím? ty by si mala odísť, tak ako predtým, ako ti bolo keď si bola v podnájme? dokážeš tak žiť stále? ak áno, tak paráda, život sa utrasie a bude čo má byť.

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon nepletiem....ale stale si neodpovedal 😀
Kazda akcia vyvola reakciu, to je zakon prirody. Ale clovek je inteligentny tvor (teda realtivne intelginetny) a tam sa ukaze jeho sila ako zvlada aj tieto skratove situacie. Tu to bohuzial manzel nezvladol, ani milenec nezvladol.

sheldonc
11. aug 2015

@worker_falcon ja súhlasím s tou fackou tiez. Pre mna sú vydate ženy čo zháňajú chlapov k.rvy bez ohľadu na ich "nešťastné" manželstvo, ktorým to všetci alibistic.poserovia ospravedlnuju, platí rovnako pre ženy i muzov.

marionmarion
11. aug 2015

ano, mas dieta zase trepat do podnajmu, vsade jej bude lepsie ako v jednej domacnosti s psychopatom, co dusevne tyra jej mamu. je uplne jedno ze ju otec miluje, ako by sa tebe na to pozeralo, keby tvoj otec robil toho tvojej mame a ty by si len bezmocna stala a nemohla nic urobit? pre to dieta je to tazka trauma, darmo, ze to na nej nevidis, aj ked neplace, nekrici, je to trauma a dlhodoba, musis ju od toho oslobodit, zacat s nou inde a pozbierat si zvysky sebaucty a zit svoj zivot bez strachu...neupinaj sa na dalsieho muza, len proste odid, daj sa do poriadku, vyhladaj psychoterapeuta, rozpravaj o tom. Za rok bude vsetko inak, sama nebudes chapat, preco si uz davno neodisla...drzim palce

lubkavargova1
11. aug 2015

takze rovnako zenaty chlapy co zhanaju zeny su kurevnici bez ohladu na ich "nestastne" manzelstvo 😀 😀 😀

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 klasický zaujatý pohľad - žena si nájde milenca, chlap ju pristihne, ale vinný je chlap, resp. vinní sú všetci zúčastnení chlapi.

a áno, chlapi s milenkami sú to, čo píšeš. Prečo nie?

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon no, chyba sa stala na kazdej strane: manzelka, manzel, milenec. Tu vsetko zlyhalo na kazdej strane. Ale ked si manzel vazi svoju manzelku tak ked dostane druhu sancu, tak seka dobrotu a nesprava sa ako hovado. Ona spravila chybu, ze sa k nemu vratila. OK, pozerala na dieta. To sa vsak moze velmi kruto pomstit casom. Milenec bo pekny ruzovy opar lebo poskytol zene co jej chybalo...no stalo sa Poucenie pre nu, aj od toho chlapa dat ruky prec...je pekne kavickovat a bla-bla. Nestoji pri nej...takze najrozumnejsie je: trosku pobudnut sama, usporiadat si zivot a tak fungovat dalej.

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 ale ja nič z toho neriešim. len poukazujem na to, že streliť žene facku, keď ju manžel pristihne s milencom, je normálna reakcia.

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon som zvedava kolko zien s tebou bude suhlasit...ja urcite nie. Toto nie je normalna reakcia. To je skratova reakcia

marlene
11. aug 2015

necitala som komentaru,ale v prvom rade by si mala skusit zit isty cas len sama so sebou a s dietatom -a nestretavat sa ani s jednym. casto nam pripadaju chyby druhehoovela väcsie a horsie ,ak su,len preto ,ze je ti clovek,ktory nam prave v tom momente dava to po com tuzime . nezastavam sa tvojho manzela,ani ho enkomentujem-asi mal nieco co si nanom mala rada,inak by si si ho nevzala a nemala s nm dieta. v kazdom vztahu su dvaja a ako vztah vyzera,natom maju vzdy podiel obe strany.

marionmarion
11. aug 2015

@worker_falcon strelit facku nie je normalna reakcia v ziadnom pripade...ja tomu rozumiem, ze chlap ma pravo byt nastvany, aj ked v tomto konkrétnom pripade mi ani to nepride v poriadku, lebo si za to mohol sam...ale udriet? Ked uz, tak jej moze vynadat, nakricat v zlosti, ale niekoho bit nie je ok ani v takomto pripade...

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 zatiaľ verejne súhlasili dve. A čo mal podľa teba asi tak urobiť? potriasť si s milencom rukou, pogratulovať mu, akú ku*vu si to narazil, alebo niečo v takom zmysle? Manželke dať pusinku, a popriať jej pekné rande a príjemne presexovaný čas s milencom?
skús si to predstaviť opačne - žena pristihne chlapa s milenkou. Je facka normálna reakcia? prípadne kopanec medzi nohy?

igor211
11. aug 2015

@katy31 Ja osobne som normalny, zdravy, vyrovnany, milujuci a uspesny chlap, ale kebyze nachytam manzelku s milencom tak by som ju prefackal a osobne ju autom odviezol pred jeho dom, nechal ju tam, nech si tam ostane s nim.

katy31
11. aug 2015

@worker_falcon no to určite normálna reakcia nie je....

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon tieto veci sa daju riesit aj inak ako s fackami...a ano dokazem si to predstavit a aj prezit lebo som zazila take a poviem ti: graciozne riesenie je ovela efektivnejsie

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 ja viem, žena by ešte nakričala na chlapa, že ako si dovolil ju sledovať, prečo prišiel tak skoro domov a čo si to dovoľuje. a či nemá tú slušnosť aspoň zaklopať na dvere 😀

lucinkaprincess
11. aug 2015

Moja milá poviem ti len jedno - od tvojho muža utekaj kým sa dá a kým ti nohy stačia a kym je este čas utekat...mám 22 rokov a na vec sa pozeram reálnymi ba normálnymi praktickymi očami ženy.... to nie je normalne aby ťa muž zhadzoval, ublizoval ti... malinka to vsetko vidi a vnima to velmi dobre co sa deje... chces aby mala traumu v buducnosti ? ak s nim ostanes bude vam s malou ničit zivot.. a to ze si nahovaras ze je dobry otec a bla bla to nie je pravda pozri sa realite priamo do očí.... to kto ti daval rady aby si pri nom ostala ? mamina ? poviem ti len jeden priklad preco od neho utekaj..moja babka je prikladom uplne presne rovnako ako pises ty... nas starky alkoholik... vypil si uz hned ked sa vzali zacal najprv pomalicky sem tam s kamaratmi...starku niči psychycke narazky, vydieracky, za vsetko po nej krici, pred celou rodinou ju zhadzuje a samozrejme uz bolo aj nasili ked si vypije len starka o tom nehovori ale ja som to vela krat videla... a to maju moja draha uz 75 rokov a ich manzelstvo trva 50 rokov... starka si len povedala ze s nim ostane kvoli mojej mamine a jej bratovi... ze aby deti mali otca a vsetko to tie roky trpela presne ako ty pises...a my cela rodina uz vnucata sa na to musime prizerat a tvarit sa ako je vsetko v poriadku , kvoli tomu ze starka si to nevedela upratat pred vela rokmi a nechcela od neho odist lebo vsak co by o nej najklebetili susedia keby od manzela odisla s dvoma detmi prec... a tak radsej trpi a trpi cely zivot... prosim ta nepocuvaj te stare nazory ze zena musi pri muzovi ostat za kazdu cenu... to je chujovina ... ak to je tak ako pises s cistym svedomim by som s malinkou odisla za tvojim milencom, pre ktore znamenas ako zena vela... a bude ta lubit a ukazovat ti lasku kazdy den.... urob to aj kvoli mamej... lebo mne ekd moja mamina ropzprava na co vsetko sa ako dieta musela prizerat no hrozne... starka viac mamine ublizila tym ze ostala pri starkom nez by odisla... pozerala sa na to ako jej nadava, ublizuje,..ked isiel na oslavu v postely sa a mamina aj starka triasli kedy starky pride dozraty a nieco starkej nespravi lebo vtedy je nasilnicky... prosim ta utekaaaaaaj moja mila

katy31
11. aug 2015

@igor211 a nebolo by to normálnejšie bez tých faciek? Čo to je? Každá bitka, facka, je len zlyhaním seba samého... Hnev, sklamanie, rozčarovanie, nejaká hádka, ok, ale facka? Bitka? Veď by si sám seba ponížil.. nemyslíš?

charlie1980
11. aug 2015

Ludkovia, zienky a muzi, nehadajte sa. Nevera v skutocnosti neexistuje 😀 Sme sucastou prirody, pointa tohto sveta je zachovanie populacie a pravo prezit tento kratky zivot stastne 🙂

moonlight1210
11. aug 2015

@didi0310 v skratke si nam podala vycuc z tvojho manzelstva, takze sme sa vlastne nic dozvedeli a v sirokom rozpise vztah s milencom, co je nam pre zmenu uplne na nic.

lebo tu nie je dolezity tvoj vztah s milencom, ale tvoj vztah s muzom.

prosim ta, urob to presne naopak.
lebo inak - co sa ti tu da vlastne potom poradit? alebo presnejsie - co chces pocut od nas?

ak mam vychadzat z toho, co si napisala, tak nas vlastne manevrujes do sympatii s milencom a antipatii k tvojmu muzovi. a zaver potom moze zniet len jeden - nehladaj riesenia, nic nezachranuj, rozved sa a bez za milencom.

ale ja som presvedcena, ze maslo mas na hlave aj ty, len si sa tejto teme sikovne vyhla.

tak skus ten pribeh napisat este raz, ale s dorazom na to, ako to vyzeralo, ked ste s manzelom zacali a ako to postupne medzi vami ochladlo. blesk z jasného neba to nebol.

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon nieeee nemusi, vies sladka pomsta je najsladsia a aj skodoradost je najsladsia radost 😀
Nemusim hned strelit cez papulu....pojdem domov, zbalim svestky a partner/partnerka ma vyhadzov do 24 hodin. To je efektivnejsie ako strielat si cez papule 😀

katy31
11. aug 2015