icon

Mám milenca. Mám odísť?

didi0310
11. aug 2015

Ahojte, ano prave som sa zaregistrovala, potrebujem iba niekolko nestranných pohladov cudzích zien na moju situaciu... Vie o tom jediny clovek a neviem ci mi prave najlepsie radi, nakolko je to "stara skola" a je nazoru, ze rodinu za ziadnu cenu nemozem rozbit... ano toho sa druhy rok drzim a je to na nevydrzanie... takze v "skratke", s mm sme spolu 8 a pol roka, z toho rok sme spolu nezili (bola velka kriza a, odisla som do prenajmu a naivne sa vratila)... Predpokladala som ze vsetko bude po navrate tak ako bolo mozno kedysi (neviem ci som len nevidela aky naozaj je cele roky)... Po navrate do spolocneho bytu, som po dvoch mesiacoch zistila ze to bolo len trapne divadielko, ze je to prasa a hovado ktore si ma nevazi ako zenu a matku... moje ego bolo uplne nulove... ale spät este pred tym co bolo kym som sa neodstahovala... nase problemy zacali asi ked mala dcerka rok (teraz ma 4)... podlahol kamarátom, matke,obcas alkoholu, chorobnej ziarlivosti, padli aj facky, hnusne slova... klamal mi, nedaval peniaze, tajil mi vela veci... tak som odisla, prehodnotila som to s tym, ze odchadzam aby som zistila ci to este ma dalej vyznam, alebo je to naozaj debil.... ukazalo sa ze ma neskutocne, az nezdravo lubi... je to vyborny otec, je pracovity, mohla som sa spolahnut ze urobi vsetko... co sa ale tyka nasho manzelstva a sexu, nula bodov... je to tak povediac hnilo v posteli, roky mi ani len k sviatku nic nekupil (nezakladam si ale na tom, no potesilo by), pekne slovo nevie co je, jeho prejav lasky vyzeral skor nasilne, drgol do mna, sotil tak, ze som zaletela, povedal ze to je z lasky 🤐 nevedel ma vystiskat ked som to potrebovala, ustipol ma radsej tak ze z toho bola modrina.... nedokazala som to uz tolerovat a odisla som teda.... po mojom navrate sa zmenil na 2 MESIACE... bol dobry, mily, sice nie gentleman, ale celkom sa dalo... no jeho paranoje neprestavali a skutocne ma akoby nepriamo dokopal k tomu najst si druhého... druheho muza, milenca som spoznala roky dozadu a nepovazovala za nic okrem kamarata... no len po rokoch sme na seba natrafili, zacal mi pisat cez fb, naozaj krasne slova, uplne som tomu podlahla, uspokojilo ma aj na cely den jeho pekne slovo, uz zacal aj do prace za mnou obcas chodit na kavu, vzdy mi priniesol obed, ruzu, pekne sa so mnou rozpraval, ale netlacil, vlastne nechcel nic, vedel ze som vydata... no prislo raz k tomu, ze mm prisiel za mnou do prace, skaredo mi vynadal pre banalitu,milenec zhodou okolnosti na kave sedel, usta otvorene a povedal ze k tak krasnej, neznej, milej zene sa takto chovat nepatri... stale mi pisal ako mu je z toho hrozne a bla bla bla.. no co vam poviem, prijala som po pol roku pozvanie na rande... skoncilo bozkami ktore som nemohla predychat a mala vycitky, no tak krasne mi daaavno nebolo... zacali sme sa stretavat... a stale viac, v noci som utekala za nim ked spali, zacala som byt odmerana, protivna k mm, pretoze ON mi dal co mi chybalo... zacali sme spolu spavat, uplne najkrajsie obdobie, netrvalo dlho, zamilovala som sa donho, je to skvely muz, hovoril mi ako ma lubi, ako tuzi byt so mnou, ako ma chce iba pre seba, nech sa rozhodnem... bolo to tak niekolko mesiacov a ja som zacala mat pocit, ze od manzela musim navzdy odist.. nase obycajne rozhovory sa koncili VZDY hadkou... vcera sa stala taka vec, isla som za milencom, malu som zaviezla do skolky rano a cela natesena bezala, zobral si dovolenku, aby sme spolu stravili pekny den... ani vo sne by mi nenapadlo ze mm ma bude sledovat... stretavali sme sa tak 30km od mesta, chodili do neznamych miest... stretli sme sa, nestihli sme sa ani pobozkat, len co som ho za ruku chytila a on ma pohladkal po tvari, muz priletel, skoro nas autom presiel, vyletel z auta ako psycho, ja som samoska facku schytala, s nim sa ponatahoval (krasne trapna situacia) a padli vyhrazky typu ako si ho najde, zabije, dom mu zhori, auto, mna znici, malu neuvidim atd atd (to je jeho prejav lasky, som jeho a hotovo)... nevedela som ako riesit situaciu, isla som za mm a povedala mu nech okamzite vypadne, odisiel a s dotycnym muzom sme ostali kukat na seba.... v tom okamihu sa jemu asi zrutil svet (alebo skor mne)... povedal ze je to psychopat, ved aj je, ale ze toto nie, ze toto nezvladne, ze ma miluje, ale takto to ostat nemoze... nechala som tomu volnejsi priebeh, poplakali sme si, pomilovali sa (citila som, akoby naposledy) a odisla som... preslo niekolko hodin, neozyval sa, nedokazala som cakat a napisala som mu ci je koniec, ze ho lubim... ze mam jasno v tom co chcem, ale musim vediet ako to citi... odpisal mi, ze ma lubi tiez, ale nebude zit v strachu co mu mm urobi a nedajboze aj mne.... nezvladam to, iba placem, je to chlap o akom som snivala... no na druhej strane mm je skvely otec a chlap, ale nie MANZEL... potrebujem od vas pocut, nie ma obvinovat, iba nazor na vec, ci ostat s manzelom, uz bez ohladu na to ze som zamilovana do milenca... on sa predpokladam uz neozve, asi ma tak bezhlavo nelubil ako tvrdil, boli to, placem, nejem, nespim... je to cerstve, cas zahoji... ale ma trpiet moja mala? mame zit spolu a nicit sa navzájom? mozem cakat ze ma zabije ak mu prasknu nervy... len styri mes dozadu som prisla naspät a mam zas dieta trepat do prenajmu, ako take mača male? ved to je hrozne... alebo zit s mm ako s cudzim clovekom? ako som ho lubila, mozem povedat ze tak ho teraz neznesiem... 😔
dakujem ak ste niektora docitali dokonca, pytajte sa, odpoviem, budem vdacna za kazdy nazor....

worker_falcon
11. aug 2015

@katy31
@lubkavargova1
dievčatá, asi žijeme v inom svete, resp. pre mňa je situácia, keď má manželka milenca, veľmi, veľmi NEŠTANDARDNÁ, NENORMÁLNA. a reakcia môže byť rovnako neštandardná, nenormálna.

A tá žena sama seba neponížila tým, že podvádzala svojho manžela?

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 ten vyhadzov do 24 hodín je nemožný pri manželoch.
A pri partnerovi/partnerke je nezmysel hovoriť o nejakej nevere. To je "vzťah" dvoch ľudí, ktorí kratší či dlhší čas spolu trávia čas bez ochoty nejak sa navzájom viazať.

katy31
11. aug 2015

@worker_falcon To je ďalšia stránka veci... riešime facky, nie milenca... 😉

worker_falcon
11. aug 2015

@katy31 nie, ja riešim facky v spojení s milencom. Nič iné neriešim. Jedine reakciu manžela, keď pristihne manželku s milencom.

katy31
11. aug 2015

@worker_falcon zaujímavý názor porovnanie partner partnerka a manžel manželka... 😉

sense
11. aug 2015

Bez ohladu na to ci si muza podviedla al. Nie a ako sa.k tomu milenec postavil by som z takeho manzelstva odisla

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon by si sa divil ako jednoduche je to mozne 😀
Vztah ked zacina, tak nikdy nevies ci skoncis v manzelstve alebo nie. Prepac, ale to je teda riadna kravina. Ked nebodaj chodim s nejakym debilom, tak musim si ho aj vziat? Vztah ma jednotlive fazy a vyvija sa. V lepsom pripade skonci manzelstvom, ale aj rozchodom moze. Tak isto manzelstvo, ze sa dvaja zoberu neznamena ze budu na veky-vekov spolu.

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 s partnerom to jednoducho možné je. s manželom je to možné vo veľmi špecifických prípadoch - napr. ak býva v byte, ktorý si si kúpila za vlastné peniaze ešte pred manželstvom.

Vravím, ja som zo starej školy asi ešte...

No a povedz, prečo by si chodila s nejakým debilom? normálne asi je, že keď zistíš, že je to debil, tak odvtedy už s ním nechodíš... (ja viem, je tu množstvo žien, ktoré ignorujú zjavné vady svojich "milášikov", majú s nimi deti, dokonca si ich zoberú)

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon no vidno, ze ty si este nikoho nevyhadzoval 😀 😀 😀 A Panboh zavaruj, aby som vlastny byt prepisovala na manzela alebo ho nebodaj brala do spoluvlastnictva!
Presne tak, ked je to debil, uchylak, pijan, nabozensky fanatik - okamzity vyhadzov. Bohuzial su zeny co si ich zoberu: vsaaaaak on sa zmeni. A potom tu citame diskusie ako aj teraz...taky chlapy su dobry na jednorazovky a potom dovi-dopo-dopi.

sue
11. aug 2015

@worker_falcon ja s tebou súhlasím. Byť tak manželkou a načapať muža s milenkou, tak obom im vrazím a vytrhám vlasy - asi... On musel dosť dlho tušiť a musel to byť hrozný pocit, že jeho žena si užíva s iným...a ešte tá zbabelosť, že neukončím vzťah a potom idem do druhého vzťahu...a drzosť, že poviem, že idem do roboty a namiesto toho do postele s iným?

...chybu urobili všetci traja...manželia v tom, že spolu nevedia komunikovať a milenec v tom, že práši vydatú a potom sa na ňu vybodne (po fajnom rozlúčkovom sexe, ach jaj...)...

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 manžela zo spoločného bytu skrátka vyhodiť nemôžeš. že máš skúsenosť s chudáčikom, ktorý si to nechal, neznamená, že si z toho nemohla mať problémy.

k tomu pojmu "vyhadzov" - je dobré zistiť zlé vlastnosti skôr, ako sa k sebe nasťahujete, teda skôr, ako môže dôjsť k nejakému vyhadzovu.

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon vyhadzov moze nastat kedykolvek pocas vztahu. A teraz nemyslim, to ze dvaja uz ziju v spolocnej domacnosti. Rochod moze nastat aj pocas chodenia, randenia a aj pocas toho ked dvaja ziju v dvoch rodzielnych bytoch.

tajka1986
11. aug 2015

@didi0310 ahoj,necitala som diskusiu,iba tvoj uvodny prispevok ale moj nazor jednoznacne je,aby si zbalila malu a isla do podnajmu. Taketo prasa si nezasluzite. Ci uz sa na teba milenec vykaslal akebo nie,ukaze cas,alenajprv si uprac tento vztah,k nicomu dobremu to nevedie. Mala o otca nepride a ty ho aspon nemusis trpiet do konca zivota. Nemusis sklonit hlavu a robit co on povie. Rob tak,ako ty citis. Aj pre dcerku bude lepsie,ked bude vyrastat v kludnom a zdravom prostredi bez hadok a ponizovania. Drzim ti palce aby ti vyslo utriediet si myslienky a mozno aj ta laska si ta potom najde 😉

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 nechápem, čo chceš povedať. Vyhodiť ho musíš odniekiaľ. Z niečoho, na čo máš majetkový vzťah. Alebo vyhadzovom myslíš aj to, že ho "vyhodíš" z určitých partii (zneprístupníš určité partie)?

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon hlavne je to, ze ho vyhodim z mojho zivota. Aby osm potom bola presnejsia, pouzijem slovo rozchod. Ten moze nastat kedykolvek.

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 tak keď dávaš medzi to =, tak je to jasné. Veď sú to iba slová, čo tam po ich významoch. Priraďme si im vlastné 😎

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon mna nenachytas na slovickach 😀

livka88
11. aug 2015

Citala som diskusiu a podla mna je chore udrieť zenu! Píšete tu, ze je to normalna reakcia ak ju muz prichytí s milencom..mne to normalne nepride..
@worker_falcon keby jej nedal dovod tak mu nezahyba a pritom @didi031 pisala, ze facky padli aj predtym..takze je tu zly urcite jej mm

worker_falcon
11. aug 2015

@livka88 pozri, pre mňa je rovnako neprípustné/neštandardné/nenormálne, keď si nájde žena milenca, ako keď jej manžel dá facku.
K fackám predtým som sa vyjadril okrajovo niekedy dávnejšie. tie neriešim.
"dôvod" k zahnutiu sa vždy nájde... Vlastné konanie sa dá vždy ľahko (pred sebou) ospravedlniť.

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon a vies ze si sa teraz fajne kopol? Predtym tvrdis ze normalna reakcia, teraz ze nepripustne/nestandardne/nenormalne...chlope ujasni si co a ako: teraz trieskat zenu ci nie??? 😀 😀 😀 😀

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 problém čítať s porozumením? prípadne chápať súvislosti? nikde som sa nekopol, všetko to dokonale ladí. Nápoveda? (keď žena spraví takú neprípustnú vec, že podvedie manžela, tak on môže tiež neprípustne reagovať. Ale ja viem, z tvojho pohľadu iba žena má právo robiť neprípustné veci, chlapovi je to zakázané)

lubkavargova1
11. aug 2015

@worker_falcon chlope, z toho sa nevykecas uz...co ty stale mas za sexisticke nazory? A ze vraj my zeny urazame chlapov a podcenujeme....tebe nejaka musela fajne ublizit ze tak kukas na chlapov a na zeny 😅

worker_falcon
11. aug 2015

@lubkavargova1 netuším, o čom hovoríš. a konštatujem iba tvoje stanoviská z toho, čo si tu napísala. a vyber si, buď má muž a žena rovnaké práva, alebo nie. Lebo ak nie, tak sexistický je niekto iný, nie ja.

liebling98
11. aug 2015

@worker_falcon Môj názor je tiež blízky Tvojmu. Netvrdím, že schvaľujem, ak dá muž žene facku, keď ju prichyti s milencom, ale je to pochopiteľné. Veď v každej diskusii o manželskom trojuholníku sa pomaly v každom príspevku ženy zastrájajú, ako by muža s milenkou nakopali, prefackali atď. Ak to spraví chlap v tej istej situácii (teraz nemám na mysli tento prípad), tak je hovado?
@didi031 na Tvojom mieste by som sa s manželom rozišla, ale určite by som nešla k milencovi. Zachoval sa podľa mňa ešte horšie, ako manžel. Kým je všetko OK, je milý, pozorný. Akonáhle príde problém, utečie ako krysa pred vodou. A to Ti urobí zakaždým. Takže sa pozbieraj, s dcérkou sa postavte na vlastné nohy a raz potom možno príde aj pán úžasný, ktorý nezdrhne od prvého problému.

vroni
11. aug 2015

@didi0310, tvoj muz sa chova ako chuj a ty ako lahka zenska. Co riesis milenca? Urob si poriadok v manzelstve - tak ci onak, rozid sa s muzom alebo s nim zostan, vies co je zac, tak alebo ber alebo nechaj tak, ale prestan do toho montovat dalsich ucastnikov. Ked budes mat muza vyrieseneho, ries pripadneho naslednika (ci uz milenca ci noveho partnera), ale prosim ta nie paralelne, to je ubohe. Inak z toho tvojho popisu - z tych panov by som nechcela ani jedneho. Jeden psychopat, druhy zbabelec. Fakt vyber!!!!

livka88
11. aug 2015

@worker_falcon ked je to teda pre teba rovnako neprípustne tak preco pises, ze je to normalna reakcia?

latvia
11. aug 2015

@livka88 on to myslel tak,ze je to adekvatna reakcia k danej situacii....neschvaluje ani neveru ani nasilie,ale je to reakcia ktora sa bezne ocakava na tuto situaciu....v tom je ten rozdiel.

Zvpastne je,ze zena " ma pravo" vylepit chlapovi,ale chlap zene uz nie,to je na basu.....

guinevre
11. aug 2015

Ked nie si stastna v manzelstve, a nevidis, ze sa to nejak zmeni, tak rozhodne odchod.

Len by som chcela porovnat ako zeny reaguju na taketo temy na MK, ked zenu podvadza manzel. Ked mu vadi, ze sexualny zivot je na bode mrazu, ze v posteli je HNILO, tak vsetky hned nadavate, ze aky hajzel, ved zena sa stara o deti, tak by mal mat pochopenie (inak, tomto je aj pravda, ale predsa s odsudzovanim tu prehanaju). Ked muz ma milenku, kazda druha by tu urobila dramu a scenu, zbila aj milenku aj muza, blabla. Akonahle je tema ze muz ma milenku, hned odsudzujete. Nie ste v topankach ani podvadzajuceho muza, ani podvadzajucej zeny, niekedy je tam vela dovodov, vela komplikacii, a tazko clovek byva "racionalny" ked je v manzelstve uz zufaly.

adri266
11. aug 2015

myslim, ze sa zbytocne vzrusujete, vyzera to ako vytvor toho isteho cloveka, co pravidelne raz za cas nahodi nejaky aj moralny problem a my sa tu ideme potom pobit 😎
@didi0310 a keby ze si naozaj realny clovek, NECHAPEM, ZE NEVIES, CO MAS ROBIT!!! Co si padla na hlavu? Uz si raz odisla, tak sa zbal a vypadni. Da sa to.

worker_falcon
11. aug 2015

@latvia Ďakujem za podporu a vysvetlenie... Niektoré sú fakt zaslepené a ochota pochopiť čítaný text je blízka nule...