icon

Mám mu veriť?

marlaura
1. jan 2017

Ahoj, potrebujem radu, názor. S priateľom mame veľmi pekný vzťah, otvorene sa o všetkom bavime, neklameme si. Ozýva sa, kedy môže sme spolu. Odišiel na Silvestra s bratom a ďalšími priateľmi na pár dní s tým, že to mali objednane už v lete kedy sme my sa ani ešte nepoznali. Ako sa sam vyjadril, keby to nemal zaplatené ani by nešiel a radšej bol so mnou. Ešte sa mi predvčerom ráno ozval ze teda idú, odvtedy ticho. Sľúbili sme si, že po polnoci si napíšeme a zaželame aspoň šťastný nový rok a vynahradime si to keď bude doma. Neozyval sa, už mi to bolo aj blbé, ale doteraz som nemala jediný dôvod neveriť mu a tak som to neriesila. Aj som mu predvčerom sem tam napísala, a videla som ze precital a neodpísal, tak si vravím nevadí, ved je tam s plno ľuďmi a baví sa, tak mobil nerieši. No včera večer sa ozval. Ze tam kde sú nemá signál, sú v horách na chate. Ja ze nevadi teda. A on ze ale vadí. A ze o chvíľu bude zas už na chate a nebude vedieť so mnou komunikovať, že mi teda želá pekného Silvestra. Ja jemu tiež. Aj mi trochu odlahlo, lebo to vysvetľovalo, prečo aspoň dobrú noc nenapíše, bez čoho spat doma nikdy nejde. No potom o dve hodiny mi došli dve fotky, co mi poslal, a mne napadlo ze ved tam nemá signál, ako ich poslal... Po polnoci som mu zapriala šťastný nový rok, peknú správu. Neskôr cca o hodinu bola správa už prečítana a mne začali vŕtať v hlave s tým pochybnosti. Ako mohol prečítať spravu, keď nemá signál. A celkovo keď pozriem viber, každú chvíľu vypíše, že bol online pred 15,50 a pod.minutami. Nemusí byť priamo online, stačí ze niečo robí s mobilom a viber to hodí ako keby bol online. Ale... Mne to nedá. Doteraz sme mali veľmi pekný vzťah založený na dôvere a pohode, a áno, opýtam sa ho na to keď príde domov. Ale celý dnešok som z toho nejak mrzuta, neviem si to dat do súvislosti, prečo by mi klamal a načo, ved si hovoríme vždy pravdu a ja som absolútne nekonfliktna, nehadame sa a vždy hovorí, že sa mu páči ze som aká som, že máme pekný vzťah. Ešte sa mi neozval, ale fakt ma zneistuje, keď vidím že každú chvíľu bol online, a správa prečítana a mne sa ešte neozval, ani nezaželal šťastný nový rok. Neviem co si mam o tom myslieť... A je mi z toho smutno.

eeffka
2. jan 2017

@nenuska25 ty si mu akoze 2m tolerovala kamaratky na telefone s ktorymi ak chcel si zasukal? lebo si tolerantna? OMG, este dobre ze som stara skola ktora vyrastla v staromodnom style. a teraz to povazujes za vyhru ze cakas dieta bez manzelstva.

Dievcata si nevazite same seba? a ze dobre vyzera/ral... aj moj muz bol fesacik ale uz ho vek dobieha, ale ak by som mala byt jedna zo stada tak mu na rozlucku tak zmalujem fasadu zeby dlllllho nanho nik nepozrel.

nenuska25
2. jan 2017

@eeffka asi si si to zle precitala 🙂 hovorim, ze predtym ako sme sa spoznali bol Kassanova a ze nemal nudzu o baby....nie, ze som mu tolerovali šukandy na telefone....to akoze myslim, ze by chlapec nepochodil....len vravim, ze som videla ako mu pisu, ked sme boli uz spolu, tak mi to ukazal....ale samozrejme, ze sa mi to nepacilo, ze to tak bolo, ale to bola jeho minulost....
A nerozumiem otazke ci povazujem za vyhru dieta bez manzelstva.....to akoze manzelstvo je zarukou spravnej vychovy dietata v partnerstve alebo ako mam tomu rozumiet?

eeffka
2. jan 2017

@nenuska25 nuz ako 40r zena odpovedam na posledne ano aj. Z mojho pohladu je nemyslitelne aby moje deti vyrastali v tom ze je to v poriadku ak ich otec si natolko nevazi ich matku aby spolu uzavreli manzelstvo este pred ich pocatim 🙂 nie narodenim aby nedoslo k omylu. Naozaj som niekedy rada ze som sa narodila skor nez volne vztahy a online komunikacia pokazili co sa da.

nenuska25
2. jan 2017

@eeffka z tvojho pohladu je nemyslitelne aby tvoje deti vyrastali v tom, ze si ta tvoj muz, ich otec NEzobral (nie zobral ako pises) pred tym ako ste ich pocali.... chapem, ze su urcite predpoklady, ze manzelstvo je dobrym prikladom pre deti atd, ale samozrejme je to individualne a aj veru deti v manzelstve mozu trpiet tak isto ako tie, ktore neziju v manzelskom zvazku.....
toto mi pride ako nazor totalne 100 rokov za opicami a neverim, ze jedna inteligentna zena (ak teda si) vyslovi takyto nazor....alebo potom mozno ortodoxnost zohrala rolu....
co ty vies, mozno tvoja dcera alebo syn pridu raz a povedia ti raz toto iste (ja som vyrastala ako planovane dieta v manzelskom zvazku) a vidis 🙂

terezka1947
2. jan 2017

@eeffka aaaa...vecna tema...manzelstvo=ano?nie?
ja si myslim,ze ked sa muz chce zenit....ozeni sa...a nikto ho do toho tlacit ani priamo,ani lstami nemusi
a ostatne veci a omacky okolo....su len omacky o staromodnosti,o ziadnom vlyve na vychovu deti,na lasku,na jej udrzanie,atd,atd

manzelstvo z "mody" nevyjde....mozme omackovat aj dalej🙂

salfusco
2. jan 2017

co riesis za voloviny? neodpisal,precital,poslal foto,ako je to mozne?

vypni mobil,net a budes mat pokoj
@marlaura

salfusco
2. jan 2017

ozaj,nepisala si uz niekde v nejakej teme? nejako mi je povedomy tvoj nick
@marlaura

lubkavargova1
2. jan 2017

@salfusco pisala...pisala...

chcela sa nasackovat k staremu svokrovcovi s polievkou do nemocnice poza chrbat svojmu drahemu..akoze nezistna pomoc...

salfusco
2. jan 2017

@lubkavargova1 jaaj,nieco sa mi mari s tou polievkou
to bola ona?
a možneho svokra uz spoznala?

obsadenemeno
2. jan 2017

@lubkavargova1 @salfusco pisala aj pod nickom radkanika, kuknite si linky, co som hodila.....riesila presne to iste.....

cecilia68
2. jan 2017

@marlaura Možno si len narazil nejakú pipenku a nemá teraz čas🙂

helenanovakova
2. jan 2017

nerob si domnienky, tie ťa ničia. začni sa trápiť, ked bude na to naozaj dôvod

madana
2. jan 2017

@salfusco pod tymto alebo pod druhym nickom vsak pisala,ze ma dve male deti....mne len nejde do hlavy,ze jedna matka sa tak sprava...??!...co tie deti robia v tom case,ked ich mama len vkuse cuci do telefonu alebo PC....

madana
2. jan 2017

@salfusco
Avsak podla vystupovania mi pride,ze neni este ani plnoleta.Pytam sa,moze takto rozmyslat jedna dospela zena??🙃

lubkavargova1
2. jan 2017

@salfusco sajnu nemame.. 🙂

loldi2
2. jan 2017

@madana možno ešte úraduje to, že deti majú prázdniny a nevedia čo od radosti, lebo toto už aj mne sa rozum pozastavuje, keď raz je dôvera tak ako by ma mohla takáto blbosť rozhodiť?

ipetka
2. jan 2017

@eeffka preco by si chlap zenu nevazil pokial niesu zobratí??ja s mojim muzom niesme zobratí ale narozdiel od inych parov v nasom okoli sme zohratí az nad mieru a teda nemam pocit ze ten papier zaruci stastie nasmu synovy.Ja budem vzdy maminka a on tatinko a ziaden papier nato nepotrebuje aby vedel ze sa maminka s tatikom lubia preboha to si tymto chcela urazit vsetky bezpapierove pary tu?

nenuska25
2. jan 2017

@ipetka hovorím, no comment...ak toto je nazor 40ročnej zeny....moja mama ma 55 rokov a teda nikdy by nevyslovila takú nezmyselnosť..ako keby deti z nemanzelskeho zvazku trpeli a mysleli si o ich oteckovi ze je cudny, že si nezobral ich mamicku...hlavne je, ze cítia lasku rodičov, ktorí sa majú medzi sebou radi...myslím, ze niektorým ľuďom uniká pointa.... Tu nejde o to, ze mám papier, tak zaruka lasky a spravnej výchovy preboha...

ipetka
2. jan 2017

@nenuska25 no presne lebo to dieta urcite chape takymto nezmyslom o papieroch.Pre mna su dva druhy manzelstva 1. to ktore chcu obaja a obaja chcu specatit svoju lasku tymto papierom(ktoreho hodnota nieje zarukou dozit do smrti spolu) a 2. jeden si to vydupka lebo to tak ma byt...a potom su tí 3. ktorí si papiermi nepotrebuju dokazovat nic lebo vedia ze je tu jeden pre druheho a nepotrebuju to dokazovat nikomu je to len o nich dvoch a samozrejme detickach...a nazory typu nevazi si ta,nemiluje ta dostatocne su len obycajne bludy ktorymi trpia viac tie ktore si potrebuju vydupkavat to svoje.Ked sa mojho syna opyta hocikto koho lubi najviac na svete povie maminku a tatinka a nato papier netreba lebo ked sa spyta clovek kto jeho lubi tak povie maminka a tatusik my sa vsetci lubime doma ❤ a toto je viac jak hociaky papier ktory nic negarantuje ani nepoistuje niekoho city.

snehuuulienka
2. jan 2017

@ipetka chcem sa pridat k vam dievcata,ani my nie sme manzelia s mojim partnerom.Napriek tomu si v nasej dedine mnoho ludi mysli,ze nimi sme.Sme spolu 20 rokov ,a ci nam niekedy chybal papier??cuduj sa svete doteraz NIE....Castokrat si poviem,ze keby sme boli manzelia uz by sme boli mozno aj rozvedeni,ale prave preto,ze nimi nie sme,si kazdy o to viac cenime toho druheho.Lebo ak by to tak nebolo,tak sa jeden alebo druhy davno zoberieme prec.🙂Vsetko mame podlozene aj papierovo pol na pol,ci uz byvanie alebo ine veci,takze ani s tym by nebol problem pri odluceni,zeby ten druhy nemal nic.A ako nas vnima nase dieta?ako milujucich rodicov,toto je moja milujuca mamka,moj milovany tatko....hoci vie,ze manzelia nie sme....A na zaver:vraj posobime( podla nazoru inych ludi tu z okolia)omnoho harmonickejsie ako ine pary,ktore su na rozdiel od nas sice zosobaseni,ale davno im to medzi sebou neklape
@nenuska25

ipetka
2. jan 2017

@snehuuulienka presne o tom to je niekedy mi to pride ze ten papier je ako istota pre jedneho z toho paru akurat ze bezpapierove pary sa v tom vztahu uistuju uz len tym ze su spolu,rano sa spolu zobudia a vecer spolu zalahnu.My smuzom sa dotahujeme vzdy s usmevom na perach a kolko krat si uvedomim ze ho milujem preto aky je lebo mi je oporou aj najlepsim kamaratom zaroven a to vidi aj nas syncek ktoreho milujeme nie lebo sa nam pred 5 rokmi zadarilo ale preto ze aj ked ani jeden z nas nebol pripraveny v tom veku stat sa rodicom tak to zvladame uzasne a som hrda ze pre mna zivotnym partnerom je taky clovek ktory si vazi ze sme rodina a pred rodinou sme oznamili ze sa vezmeme ked to my uzname za vhodne 😊 nie ked to bude pripadat vhodne im a aj moja babicka (72r.) sa z nas ohromne tesi 😃cize my sme stastní tak ako sme ❤❤❤

cecilia68
3. jan 2017

@lalia87 Jasné, že neposlal, keď bol s manželkou 😝

germaniawerks
6. jan 2017

"myslela som tym, ze prioritou pre neho budem ja"

každá ženská s týmto skôr či neskôr príde. aj keď si myslíš že všecko je pekne na pohodičke a presne tak jak to máš rád, no tak tvoja frajerka už na teba chystá tento ťah

emilia25
6. jan 2017

Uz je to moderne nemat papier a taka otazocka pani doktorky ked sme boli vytahovat mandle synovy sa ma pytala a vase priezvisko je rovnake ako synove no moderna to doktorka ale mna tato otazka dost zaskocila kedze u nas to bolo normalne ze sa milujeme a tak svadba zasnuby deti vsetko sme mali naplanovane a presne nam to aj vyslo ako sme chceli obaja nie len ja ako zena ale aj moj muz sa chcel pysit s manzelkou nie priatelkou alebo druzkou moderne.

maciatkolulu
6. jan 2017

@marlaura to nemyslis vazne, ze si opat prisla riesit to iste na kona? To mas zase dieta u ex, ze nemas co ine riesit, ale uprimne, ma ta plne zuby a ja by som ta mala tiez, pretoze to co robis nie je normalne, skus sa preliecit.... Ako som pisala uz v starsich temach, chlap, ktory miluje, neriesi, ci ma zaplateny pobyt v case ked ta nepoznal, proste by s tebou ostal, vlastna skusenost a ked ti musi pisat "dobru noc laska" a ked to nahodou neurobi, uz je ohen na streche, lebo on ta nemiluje, nuz tak ta ma na obcasny sexik a je mu teraz bez teba fajn, ked to nanho pride, ti napise a ty zase budes namakucko a zase sa odmlci, lebo ex, lebo deti, lebo kamarati a on ti nebude pisat, lebo signl, lebo pokazeny tlf, lebo problem so sietou, hahahahaha, ja staleneverim, ze tridsiatnicka je takato naivna... sorry za uprimnost, ale si smiesna a ver tomu, ze aj "priatelovi"

monyka2
6. jan 2017

@marlaura ozval sa???? 😎

ipetka
6. jan 2017

@emilia25 tak vies niekto si zaklada na tom aby mal zivot usporiadany podla pravidiel akymi sa zilo kedysi. Je to kazdeho osobny nazor a aj kazdeho zivot -kto si ako urobi tak ma. Ja papier nepotrebujem ani status manzelka a muz ma predstavuje ako svoju zenu nie frajerku ale to je na dlho. Kazdy nech si urobi ako sam chce 😉

emilia25
6. jan 2017

@ipetka presne tak kazdeho zivot a ako si ho zariadi tak ma.

tanecnica82
6. jan 2017

@maciatkolulu juj ja pozná kopec žien naivných a to niektoré majú po 40tke a stále nie su v žiadnom zväzku len hľadajú. Neviem čím to je...

mima4
6. jan 2017

@tanecnica82 a ich najoblubenejsi serial je Sex v meste

sticker