Mám nahlásiť bývalého partnera na polícii?
Prosím o radu. Mám podanú žiadosť v centre právnej pomoci ale ako naschvál dnes nerobia. Byvali priateľ z ktorým mám dcéry mi stále nadáva že som kurva, piča, sprostá žena, že on ma miluje a ja to nechápem. Rozišli sme sa kvôli tomu lebo pije a veľa a ešte keď som bola tehotná v opilosti do mňa sotil...vtedy sa mi otvorili oči, že z takým človekom ja nebudem, keď dokáže takto tehotnej žene ublížiť. Ale k téme uráža má, nadáva mi, včera písal či má prísť k mojim rodičom a niekoho tam rozjebat. Dnes bratovi že aká som sprostá že mu neumožnim styk s dcérou a keď som mu napísala aby prišiel keď pôjdeme von (aj napriek tým urážkam) mi napísal že ku kurve nepríde. Je to už považované za trestný čin toto?
@kiksina_21 Chodila by som aj na tie prechádzky s kamoškou alebo s niekým z rodiny, keby náhodou chcel prísť.
@kiksina_21 on ma asi dosť nakakane v hlave. On vyštudoval aspom zš? Nereaguj na jeho debilne spravy. Ani ich nečitaj. Uplne ho ignoruj to takychto sračov najviac sere.
@paolne tak to ja viem že áno. Volal mi dokonca jeho otec, že im vyvoláva aká ja som piiiip a že je spity na mol
načo tu do nej vandrujete, muž ju atakujete, tak jej ešte treba naložiť? našla v sebe silu odisť, za to tlieskam to 90% žien, čo žije s nasilnikom na MK nedokaže a dostane sa im 100 stran rad a pomoci
@kiksina_21 nemožeš byt s bratom alebo kamaratom, ked on pride, čo by ta ochranil? ak ovšem nemaš 7 stupen karate alebo thai boxu,ja by som sa bala aj na tej prechadzke s malym dieťaťom, ked ta začne biť, nikto, ale že nikto ti nepride na pomoc, všetci pohlad na iny smer a mobil ti može zobrať atd...pre istotu vždy daj vedieť, kedy s nim budeš rodičom
može byt aj na drogach, toto normalny chlap nerobí
@karolinakr tak snáď nie je tak sprostý aby ma išiel byť.

@iwesska ver že aj ja sa bojím. Ale aj tak viem že nepríde lebo to je pod jeho úroveň aby mu nejaká ku..a diktovala kedy má prísť...už mám ďalšie správy , že čo budem robiť mimo toho určeného času, že on vie - len šukať.