icon

Mám nefungujúce manželstvo a našla som si iného

babulinka29
21. jan 2013

Ani neviem ako začať alebo kde začať aby som to zhrnula tak v skratke....som 13 rokov vydatá z nášho manželstva sú dve deti dvaja chlapci vo veku 13 a 7. naše manželstvo prešlo všeliakými krízami...bolo aj šťastné obdobie aj smutné. Len nejak posledné štyri roky je to už z mojej strany iba zo zvyku. Môj manžel nie je zlý chlap mám pri ňom všetko po materiálnej stránke máme krásny dom autá našim deťom nič nechýba. Ale to je tak všetko......ani neviem ako sa to stalo proste som sa zamilovala do mojej prvej lásky, ktorú som po 15 rokov stretla a jednoducho to prišlo samo a zamilovali sme sa do seba znovu. Snažila som sa to utajiť ale proste to prasklo môj muž sa všetko dozvedel, zo začiatku ma prosil aby som s ním zostala a ja som nevedela čo skorej ťahalo ma to za tým druhým ale na druhej strane tu mám deti všetko tak som zostala s manželom, že sa pokúsim to dať ešte nejako do poriadku. Ale doma sa to iba stupňovalo nakoľko býva s nami moja mama ktorá vždy držala jemu stránku nie mne vždy si jeho zastávala a to iba preto, že sme sa mali po finančnej stránke dobre že nám nič nechýbalo. Stupňovalo sa to hádkami, krikom nadávkami vulgarizmami až to prešlo do toho, že ma pred deťmi trieskal o skrinu kričal zahnal sa na mňa ale nedal mi facku ale viac ma bolí to, ako sa správal ako keby ma bil. Až to vyústilo do toho, že jedného večera si zavolal ku nám domov toho môjho priateľa s tým, že sa mám rozhodnúť buď odídem alebo ostanem a zabudnem na neho a budem žiť v manželstve ako doteraz. Mala som sa v ten večer rozhodnúť, s ktorým chcem zostať rozum mi vravel ostaň a srdce ma ťahalo preč. On dokonca prišiel čo som nečakala povedal, že tak ma ľúbi, že nedovolí aby som trpela toto urážanie ale tiež nechcel aby som odišla od detí. Ale môj muž ani počuť deti mi nedá deti nezoberiem z domu, a nahučal deti, že som k...a a mám iného samozrejme, deti boli na jeho strane hlavne ten starší. Tak som sa zobrala a odišla s tým, že budem za deťmi chodiť a požiadam o rozvod. Za mesiac čo som bola mimo domu som prežívala peklo smsky urážlivé keď som prišla domov tak sa Manžel správal normálne ale starší syn ma odmietal nechcel ma ani vidieť a to ma zabíjalo. tAk som po mesiaci sa vrátila domov s tým, že skúsim nejako s mužom zachrániť čo sa dá. Prijal ma naspäť aj deti ale po troch týždňoch čo som doma je to zase to isté. Proste zákazy príkazy moja mama sa do všetkého stará proste nemôžem ani dýchať podľa seba musí byť upratané ako ona chce musí byť navarené vtedy ak neožehlím v ten deň ako ona povie tak už je zle....a stále sa hádať ma tiež nebaví.
Som rozhodnutá požiadať o rozvod ale mám strach veľký strach. Ako som sa vrátila domov zistila som, ke´d som si len tak behala po počítači proste v dokumentoch mal video natočil ma tajne ani som o tom nevedela, keď som sa sprchovala proste dal kameru do kúpeľky a ani som o tom nevedel, našla som v jeho nočnom stolíku moje nohavičky schované, šaty mi roztrhal len preto, aby som si ich už nikdy neobliekla ak budem s iným. Mám pocit, že je už posadnutý mnou proste stále mi vraví, že on nedokáže žiť s inou ženou akoso mnou, že nechce inú ženu iba mňa lebo ma miluje ale ja mám pocit, že on je tak mnou posadnutý a pripútava si ma viac a viac, ale neuvedomuje si, že mňa si týmto jeho správaním iba odhadzuje od seba. Neľúbim ho mám ho rada svojím spôsobom však sme spolu niečo prežili ale nechcem s ním zostať ....nedokážem už ani v tom dome fungovať držia ma tam iba moje deti nič viac.....som tam ako v base nemôžem ani telefon zodvihnúť aby ma nekontrolovali na počítač ani nechodím sleduje ma na každom kroku....včera mi zase vykričal, že ľutuje, že som sa vrátila že ma zbalí a vyhodí na ulicu a podobné veci. Zatiaľ som to neriešila nijako ale poznám ho aj mamu a modlím sa, aby to nezašlo ešte ďalej. Bojím sa tam byť v tom dome čo sa zase vyhrotí čo zase mu bude vadiť proste viem, že som urobila ja chybu, keď som si našla iného ale nedokážem už byť v tomto vzťahu z mojej strany žiadna láska nie je je to už iba o zvyku, nedokážem mu dať ani pusu ani s ním ísť do postele snažila som sa ale nejde to zo mňa a nasilu to robiť tiež nechcem to by som šla sama proti sebe. Bojím sa, že bude mi robiť peklo ak zostanem v dome ale zase viem, že deti by so mnou neodišli pretože sú zvyknuté žiť v tom dome majú tam svoje pohodlie a sú na neho naviazaný jasné však on zarába viac ako ja aj to som už dostala vytknuté, že všetko platí on že ja zarobím minimum a podobné veci......Chcem sa s ním vkľude dohodnúť aby sme si nerobili naprieky ale on ani počuť nič v kľude nechce riešiť...a ja mám pocit, že som už na konci so silami.......

vadimka
22. jan 2013

@babulinka29

nemas pri sebe teraz nejaku kamosku, ktorej by si sa mohla zverit?
nejaku spriaznenu dusu?

miskap2111
22. jan 2013

@babulinka29 budem sa opakovať, ale tu fakt pomôže len psychológ!! A je takmer jasné, že tvoja matka bola spúštačom vašej situácie a tvojej nevery. Prečítaj si ešte raz svoje príspevky. V 80% dominuje tvoja matka! Je dokonca možné, že ty vlastne vobec ani nechceš byť so svojím milencom, pretože ho strašne ľúbiš. Teba ničí tvoja matka a chceš byť preč hlavne od nej.

didi44
22. jan 2013

@sashabb ...stalo, ci nestalo..zlost si nevylievam..skor sa zamyslam nad tym, ake vy zeny ste...a ci sa mi to stalo sa budes musiet spytat mojej drahej...najdrahsej...?..mozno tu obcas tieto stranky navstivi...Ja nepoznam jej nick, ale ona vie kde urobila chybu, ktora sa uz neda napravit a vie aj dosledky...a mozno v kutiku duse mysli, ze sa to utrasie..Tvari sa doma lisiacky, hra svoju hru urazenej, falosnej , ale nechava si otvorene vratka..kyda na mna mamicke a ked bude mat prilezitost..opat roztiahne nohy plna nadsenia, , ci to prekuknem, tak ako som ine veci a klamstva odhalil..Zabuda, ze som obrneny a mozno este jedno odhalenie...klamstvo a zbalim ju bez ohladu na to, ze mame 3 ..male deti vo veku ked potrebuju oboch rodicov....a teraz mudruj..cica..a zacni vytvarat scenare..joj a este som zabudol na nevl. syna ..ma uz 17...a do dospelosti nema daleko a je len na nom, ci zostane..alebo odide k otcovi.

irriss
22. jan 2013

@didi44
Udelej si vlastni Tema, rada se zapojim.. 😉

vadimka
22. jan 2013

@babulinka29

napadlo ma skus poprosit svojho muza, nech sa stretneme v meste v kaviarni napr...snad na neutralnej pode by sa vam podarilo porozpravat...ci krical by aj tam????
bol by to priestor, kde by si mu mohla povedat, ze takto to nepojde...ze ho chapes, aku bolest preziva, ale ze sa ho bojis. Povedz mu, ze mas z neho strach...a ze deti to vidia, ze im tym strasne ublizuje...povedz mu, ze v tom pripade si nutena teda odist a poziadat o rozvod a nech deti prisudia tebe....

jasne, bude sa ti vyhrazat, ze ti ich neda, ale never vsetkemu co hovori....on je raneny ani si o rok nebude poamatat co nataral...teraz ma ciel, ranit ta co najviac...ale podla mna mu na tebe zalezi..skus to vyuzit...nerob mu napriek..ak chce deti nech ich teraz ma, ale dohodni sa, ze ich budes navstevovat...alebo by to nepreslo?
inak nemam slov na tvoju matku...je to upir...aj ked to bol jej dom, teraz je vas,ked ste ho kupili, ona musi respektovat tvoje pravidla, inak nech ide...na 100per. je pricinou vasich nedorozumeni...tiez ma napadlo ako iriss, ci nejde po tvojom muzovi...nemaju spolu nieco 😕 ..lebo sak maloktory zatko je az tak na strane svokry...no tvoja mama sa sprava ako sokyna a nie matka..by som ju vyhnala asi..nema pravo uz s vami byvat...

miskap2111
22. jan 2013

@didi44 a vy sa čo nejdete tiež poradiť ku kvalifikovanému odborníkovi? To, čo obidvaja so svojou ženou robíte je nejaká zvláštna hra, že "kto z koho"... Ako to dobre chápem, ona ťa podvádza, ty si na to prišiel, ale ona chce asi s tebou ostať (tak to chápem), ale teba zranila, tak vyčkávaš, kedy urobí ďaľšiu chybu, resp. kedy jej dokážeš, že ju robí stále a potom s pocitom "víťaza" jej to dáš "vyžrať"? Uffff... ľudia, prečo si toto robíte? To si neviete sadnúť, vyložiť karty na stôl a povedať si, čo idete s tým ďalej robiť, či to chcete a čo pre to urobíte?

ada274
22. jan 2013

@irriss celkom to dava zmysel co pises

didi44
Odpoveď bola odstránená
vadimka
22. jan 2013

@miskap2111

najhorsie je, ze takyto pomstichtivy ludia maju este aj deti....co ich pre pana krala mozu naucit?????
do manzelstva si priniesli plno detskych komplexov a miesto toho vychovat zo svojich deti samostatne bytosti vyrastu z nich taky isty zakernaci, s nizkym sebavedomim....ktory miesto toho, aby riesit problem v kazdej teme vypisuju, ze manzelka je ku...va....roztahuje nohy kade chodi.....uz len zo slova, ze sa ku....la ma asi orgazmus....fakt ubohe....spravny chlapi vymreli vo vojnach aj v posteli..... 😒

irriss
22. jan 2013

@didi44
Pocuvaj...nevyhadzujem Ta..to by som si nedovolila...ALE
...o trosku vyssie som Ti povedala..ZROB si svoju vlastnu Temu..lebo teraz sa tu javis ako jeden Velky SPAM 😉

didi44
Odpoveď bola odstránená
miskap2111
22. jan 2013

@didi44 si zranený chlap. A vobec si ma neurazil. Prajem ti veľa šťastia.

irriss
22. jan 2013

@miskap2111
Vzdyt ja bych byla i rada, kdyby si zalozil Tema..jeho pristup k zenam je dost zajimavy..urcite se jich "boji", protoze je zraneny,....podezriva... 😔 "kazdou"
bylo by super - "slyset" muzsky hlas jako ozvenu na zenske chovani..mysleni

kacenka1111
22. jan 2013

@lenushka_th mluvi tak, vid? uz me to taky napadlo

didi44
Odpoveď bola odstránená
miskap2111
22. jan 2013

@irriss poznám takú reakciu. Škoda, že takýto chlapi sa buď nikdy nespamatajú a budú žiť v domnienke, že oni nenesú žiaden podiel viny. Alebo na to prídu strašne neskoro. Aké šťastie, že ja mám už normálneho chlapa!! 🙂 Musím mu to ísť znovu povedať a poďakovať za to, aký je super. Tento Koník je dobrá vec na uvedomenie si vlastného šťastia.

irriss
22. jan 2013

@didi44
k tem roztazenym noham..

ZENA (ne k...a)
NOHY NEROZTAHNE, KDYZ SE NA SVEHO CHLAPA ZLOBI... 😉 a nebo kdyz ho nechce...
To, ze nejaky chlap si mysli, ze nohy mame neustale rozcapane, bud nam vyhrozuje a nebo nam je na silu roztahne.. 😎

irriss
22. jan 2013

@didi44
prijde mi,ze uz Te nekdo maze... 😒
skoda, mohl jsi mit vlastni Tema a prispivajici..takto si delas jen nepratele..☹

didi44
Odpoveď bola odstránená
irriss
22. jan 2013

@didi44
1, nerikej mi cica..tak rikavala moje babicka svemu prsu!!!
2.vyjadrila jsem se jen jednou jedinkrat k roztazenym noham..protoze nas zeny tu jen urazis...proc pises, ze STALE? ...
Bude to u Tebe znamka nemoci jmenem vsugerovani si neceho,co se stalo jen jednou (nebo vubec) ale podle Tebe se stava porad..-proto jsme pode Tebe vsechny..ku....y 😔
3. hledat te budu, ale jedine prostrednictvim admina @admin ..protoze jsi zasel daleko... 😖
Nediskutujes, ale jen urazis a jednu po druhe... 😕

p.s. podle mne nejsi chlap , ale uchyl

didi44
22. jan 2013

@irriss ..skus mi to tema navrhnut...mna ziadne zmysluplne slovo nenapada...lebo podla mna ak nejde o zivot, nejde o nic..a jedno kviti...aj ked obcas kvitne v posteli ineho je to v poriadku, ak tam kde sa nabeha aj zostane...preto sa cudujem kazdemu chlapovi ktory sa naserie ak zisti, ze sa jeho draha picha s inym...moze byt rad, ze sa ukazala vo svetle..ktore jemu blisti do oci...horsie je ak je manzelkou..on do nej investoval a ona ho oberie o zdravie a peniaze...ale taky krasny a nevyspitatellny je zivot...a ja zivot milujem..aj napr. preto, ze mam moznost poznat nazory vas zien...cmuk..

irriss
22. jan 2013

@didi44 bud rad, ze mne jsi nepoznal..jsou pripady, kdy zena (od) kousne tak, ze manzel chodi dozivotne se svym prisivanym "spendlikem"

to je k tomu Tvemu "pichani" 😝

didi44
22. jan 2013

@didi44 ...cert vezmi pravidlo.." trafena hus zagaga"...a mozno pride kuzelnik..

lalinko2010
22. jan 2013

@didi44 teba musela nejaká ženská dobre nasrať, ošklbať o peniaze, zdravie a veľmi ti podlomila sebavedomie!!!!! toľko pesimizmu, hnusu k ženám, to chovanie a tie slová, krása na chlapa, ak by sa chlapi vyjadrovali tak ako ty, ďakujem pekne! 😠

irriss
22. jan 2013

@didi44
Ukousla priteli penis..ze jsi to Ty?..a mas ho uz jen na curani?'

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-zaji...

vadimka
22. jan 2013

@irriss

nema vobec cenu odpovedat jednemu zakomplexovanemu chlapcekovi.....lebo on sa chyti kazdej prilezitosti slovne sa uspokojit...takze nula bodov....

irriss
22. jan 2013

@vadimka
Mas pravdu..ja jsem jeste neuvarila a on diky mne si uz stihnul "vybilit" cely byt.. 😀

lalinko2010
22. jan 2013

@didi44 presne ako som napísala, žena ťa osrala a isto vedela prečo to urobila, ty hrdina, keď to spravila mal si spraviť to o čom tu celý čas točíš, zbaliť kufre a vyhodiť, na čo čakáš???? bojíš sa že príde ďalšia a spraví to isté???? spraví jedna, spraví druhá! keď sa spraváš k žene tak ako píšeš, tak mala spraviť to čo spravila skôr. žena má byť puťka a chlap geroj!

vadimka
22. jan 2013

@irriss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

didi44
22. jan 2013

@miskap2111 ...vidis..vidis..a prave si jednou z tych..pre ktore som tu, aby si zacali vazit a uvedomili si, ze je p 😀 re ne stastim prave to, co maju doma..lebo co je doma to sa pocita.. 🙂