Mám odísť do zahraničia?
Ahojte, mám 24rokov, predtým som už robila v zahraničí. Chcem si riešiť svoje bývanie ale ty kokos keď vidím ceny nehnuteľnosti v porovnaní s platmi 😂😂😂 tak ma to demotivuje tak,že si poviem,že no nič, ja sa nechcem 30rokov strachovať,že dostanem výpoveď a skončím na ulici (často myslím dosť negatívne 😶) Mám nejaké úspory zo zahraničia+čo robím teraz, no bojím sa vziať si sama hypotéku. Chcela.by som sa vrátiť do zahraničia, tam som mávala v čistom okolo 3500€, a tu mám 850€. A to je fakt veľký rozdiel. Prakticky sa vrátiť môžem, no vracala som sa na Slovensko skrz zdravotné dôvody a následne som si tu našla priateľa, ktorého milujem, a prakticky aj plánujeme spoločnú budúcnosť. No mňa vždy schladia tie ceny nehnuteľnosti, hypotéka, koľko peňazí zaplatím banke v úrokoch 🙈 a preto teraz dosť intenzívne rozmýšľam,že pôjdem aspoň na rok naspäť, a nasporim si nejaké peniaze. Ale zase to by asi znamenalo rozchod. A to nechcem. Priateľ má dobrú robotu, prednedávnom ho aj povýšili, teda mu aj zvýšili plat, takže to silné pochybujem,že by šiel so mnou. Fakt neviem čo mám robiť.

@diaszoky práveže pokial neotehotnie môže “ujsť” von nie?