icon

Mám odísť do zahraničia?

21. mar 2022

Ahojte, mám 24rokov, predtým som už robila v zahraničí. Chcem si riešiť svoje bývanie ale ty kokos keď vidím ceny nehnuteľnosti v porovnaní s platmi 😂😂😂 tak ma to demotivuje tak,že si poviem,že no nič, ja sa nechcem 30rokov strachovať,že dostanem výpoveď a skončím na ulici (často myslím dosť negatívne 😶) Mám nejaké úspory zo zahraničia+čo robím teraz, no bojím sa vziať si sama hypotéku. Chcela.by som sa vrátiť do zahraničia, tam som mávala v čistom okolo 3500€, a tu mám 850€. A to je fakt veľký rozdiel. Prakticky sa vrátiť môžem, no vracala som sa na Slovensko skrz zdravotné dôvody a následne som si tu našla priateľa, ktorého milujem, a prakticky aj plánujeme spoločnú budúcnosť. No mňa vždy schladia tie ceny nehnuteľnosti, hypotéka, koľko peňazí zaplatím banke v úrokoch 🙈 a preto teraz dosť intenzívne rozmýšľam,že pôjdem aspoň na rok naspäť, a nasporim si nejaké peniaze. Ale zase to by asi znamenalo rozchod. A to nechcem. Priateľ má dobrú robotu, prednedávnom ho aj povýšili, teda mu aj zvýšili plat, takže to silné pochybujem,že by šiel so mnou. Fakt neviem čo mám robiť.

Strana
z2
ivka67
3. nov 2023

@diaszoky práveže pokial neotehotnie môže “ujsť” von nie?

Strana
z2