icon

Mám odísť do zahraničia?

misicka333
24. aug 2014

Ahojte mam 22r. A dost vaznu otasku pred sebou. Odist alebo ostat? Volam si s jednym chlapcom ma 33r a ja len 22. Nikdy v zivote som ho nevidela a zamilovala som sa donho. Volame si 5 rokou s toho rok sa neozval. Som v nevyhode lebo nemam jeho cislo a stale vola len on mne....koli praci, zial o tej tu pisat nesmiem. v piatok mi volali do prace do zahranicia.... odchod je v pondelok alebo v nedelu. neskutocne ho mam rada ale neviem ci mam odist. povedal mi minule, ze svet sa bezomna zaobide ale ja som dlhodobo nezamestnana a pracu potrebujem. no na druhej strane ma tu drzi on... co mam robit??? dakujem za vase reakcie a ulahcenie si mojho rozhodnutia

Strana
z2
molnija1985
25. aug 2014

Pre boha a toto kto napísal Rosalinda Pilchnerová ? 😀

lili_mia
26. aug 2014

@prasiatko30 Podľa mňa, keby bol pasák, už dávno sa stretnú a holka "maká".

misicka333
autor
27. jan 2015

@svetluska82 tak trestanec byt nemoze ak roby policajta

sono2
27. jan 2015

@misicka333no. Normálne trikrát som si to musela prečítať takže. A prečo nemôžeš písať o práci? Odchod. Príde mi to ako nástup do nejakého lágra. Aby ťa ešte nikde nepredali, včera to bolo v novinách. Mi prídeš naivná až taká neviem veď napíš viac o sebe. Čo tá robota? Čo budeš robiť a jest spať ? A školu si si skončila? Čo tak študovať? Jazyk vieš? Nevinem. Slovenčina ti moc nejde čo?

svetluska82
27. jan 2015

@misicka333 to ti mohol aj natarat. Este si sa s nim nestretla?

misicka333
autor
27. jan 2015

na stretku sa maka.....co sa tyka skoly mam ju uuuuplne skoncenu ...... ja neviem co tu o sebe mam napisat.....mam 23 a doma je stale ten isty kolotoc. kazdy sa mi stara do mojho zivota.....kazdy chce vediet o mojom blbom kroku....mam niekedy pocity, ze to asi zacinam vsetko nezvladat citim tlak s kazdej strany a nevravim o chuti nieco vyvjest

sue
27. jan 2015

@misicka333 ak chceš niečo vyviesť, môžeš sa obesiť v garáži - rodičia budú mať menej starostí s tvojou mŕtvolou 🙄

Ale vážne...polroka si tu nebola, čo máš nové? 🙂 ja človeka, čo má chuť niečo vyviesť a pred polrokom mal ponuku na prácu do zahraničia si dosť málo akčná 🙂

misicka333
autor
27. jan 2015

No čo mam nove?🙂 pracujem v nemocnici ako urgentná lekárka (záchranarka)...... neboj sa nič by som nevyviedla i keď mi niekedy dochádzajú nervy ..... dala som si vytetovať na rameno Delfína ..... 🙂 no a čo sa týka mňa a Petra tak som mu vysvetlila, že buď sa do konca februára niečo zmení a pohneme sa s miesta alebo si pôjdeme každý po svojom.....povedala som si, že ešte nejako mesiac vydržím už keď som vydržala tie 5 rôčky ......

Strana
z2