Mám odísť do zahraničia?
Ahojte mam 22r. A dost vaznu otasku pred sebou. Odist alebo ostat? Volam si s jednym chlapcom ma 33r a ja len 22. Nikdy v zivote som ho nevidela a zamilovala som sa donho. Volame si 5 rokou s toho rok sa neozval. Som v nevyhode lebo nemam jeho cislo a stale vola len on mne....koli praci, zial o tej tu pisat nesmiem. v piatok mi volali do prace do zahranicia.... odchod je v pondelok alebo v nedelu. neskutocne ho mam rada ale neviem ci mam odist. povedal mi minule, ze svet sa bezomna zaobide ale ja som dlhodobo nezamestnana a pracu potrebujem. no na druhej strane ma tu drzi on... co mam robit??? dakujem za vase reakcie a ulahcenie si mojho rozhodnutia
@misicka333no. Normálne trikrát som si to musela prečítať takže. A prečo nemôžeš písať o práci? Odchod. Príde mi to ako nástup do nejakého lágra. Aby ťa ešte nikde nepredali, včera to bolo v novinách. Mi prídeš naivná až taká neviem veď napíš viac o sebe. Čo tá robota? Čo budeš robiť a jest spať ? A školu si si skončila? Čo tak študovať? Jazyk vieš? Nevinem. Slovenčina ti moc nejde čo?
na stretku sa maka.....co sa tyka skoly mam ju uuuuplne skoncenu ...... ja neviem co tu o sebe mam napisat.....mam 23 a doma je stale ten isty kolotoc. kazdy sa mi stara do mojho zivota.....kazdy chce vediet o mojom blbom kroku....mam niekedy pocity, ze to asi zacinam vsetko nezvladat citim tlak s kazdej strany a nevravim o chuti nieco vyvjest
@misicka333 ak chceš niečo vyviesť, môžeš sa obesiť v garáži - rodičia budú mať menej starostí s tvojou mŕtvolou 🙄
Ale vážne...polroka si tu nebola, čo máš nové? 🙂 ja človeka, čo má chuť niečo vyviesť a pred polrokom mal ponuku na prácu do zahraničia si dosť málo akčná 🙂
No čo mam nove?🙂 pracujem v nemocnici ako urgentná lekárka (záchranarka)...... neboj sa nič by som nevyviedla i keď mi niekedy dochádzajú nervy ..... dala som si vytetovať na rameno Delfína ..... 🙂 no a čo sa týka mňa a Petra tak som mu vysvetlila, že buď sa do konca februára niečo zmení a pohneme sa s miesta alebo si pôjdeme každý po svojom.....povedala som si, že ešte nejako mesiac vydržím už keď som vydržala tie 5 rôčky ......

Pre boha a toto kto napísal Rosalinda Pilchnerová ? 😀