icon

Mám odísť od priateľa alebo nie?

neviempreco
1. sep 2019

Dobrý deň už minule som tu písala príspevok ohľadom môjho priateľa.. Len som nenapísala všetko ako bolo.. Ja bývam u nich s nim.. A kúpila som si psa.. Ale ten pes je u nás doma u mojich rodičov kvôli tomu ze tu nesmie byť pes.. A odvtedy sa začali hádky.. Ze nebudem chodiť za tým psom atd.. Ze načo budem chodiť aj hore každý deň a tak? Ale nieje to môj manžel ani s nim nemám deti tak si nemyslím ze on by mal rozhodovať o tom koľkokrát a na koľko pôjdem ku mojim rodičom keď bývame v jednom meste.. Začali medzi nami hádky kde som už spomínala ma aj zbil nadával mi mne aj na moju rodinu a vyhrážal sa.. A teraz poslednú dobu ma chce pustiť aj domov aj sa ku mne správa normálne.. On je taky len keď sa po hádame že je výbušný a neviem ci som k situácii neprispela ja s tým psom... S raz bola taka situácia že proste si nesadli s mojou sestrou.. Sestra ma chcela vziať na kúpalisko kde bola ona jej priateľ a iný chalan.. A jeeho to nahnevalo.. Ale odvtedy mi povedal ze ak sa s ňou budem baviť tak mi ublíži že ona kazí naas vzath.. Neviem možno si myslíte že som naivná ale ja si priznám ze aj som.. Lebo myslím si ze som o dosť mladšia od vás a nemám také skúsenosti a toto je môj prvý vážny vzťah a preto sa tu radím a snažím si dat do hlavy len to zle od neho nech ma beriem tu odvahu a idem preč..

Strana
z2
nela82
1. sep 2019

@lula313 v ziadnom pripade neuznavam,ak sa pes porovnava s dietatom.....absolutne...a po dalsie.Mam syna pubertiaka.Mozno si najde nejaku priatelku a dovedie ju k nam na obed-zoznamit sa a pod.Jedno viem urcite-nedovolim;aby sa k nam hned stahovalo cudxie dievca,len preto,aby oni boli spolu?Proste nedovolim.Moja domacnost,moje sukromie..nas domov.Domov mojej rodiny.Dnes su spolu...zajtra nrmusia byt a ja sa nebudem podriadovat cudzej slecne v mojom vlastnom dome😉Ak chapes co tym myslim.Tito dvaja nie su msnzelia...nic.Len spolu "chodia".Ano..s tym vlastnhm byvanim uplne suhlasim.No pes -dieta....vobec.

hivanik
1. sep 2019

MANIPULATOR A ZIARLIVEC

petra21031992
1. sep 2019

http://pomahajme.sk/pribeh/19 prosím pomôžte nám v zdieľani ďakujeme

veronaela
Autor odpoveď zmazal
alexandra2468
1. sep 2019

@neviempreco aj keby si s nim mala deti a bol by tvoj manzel, nema ziadne pravo ti hovorit ci a kolko krat mozes ist k rodicom! Co si jeho pes, aby ti nieco zakazoval?
Odist a co najskor!

karolinakr
1. sep 2019

To je ten co sa ti vyhraza, ze to otca zabije, sestre ublizi, psa zakaze.Teraz som ti tu predoslu diskusiu precitala.Pane boze a ty sa pytas ci odist? Alebo cakas kym ta zabije a budes v krimi v hlavnych spravach? A nebol on v base nahodou? Nezatajil ti nieco z minulosti? Lebo tak sa spravaju sadisti a basmani a uz ta tak omamil, ze si beries vinu na seba a provokujes ho! Veci sa daju riesit inak ako vyhrazkami smrti.To ti rodicia dovolia zit s takym clovekom? Nepochadza on z osady? Vsak by mama zburcovala cely svet keby sa mne chlsp vyhrazal a dudrala do mna, kym sa neodstahujem.Dovtedy by hustila kym neodidem.No nezavidim ti, ty si si pekneho hajzla na krk uviazala.Ako ta tak mohol omamit? Niektori chlapi fakt nie su normalni.Asi pochadza z hroznej rodiny ked si toto dovoluje.Neviem co ta pri nom drzi ale utekaj kym nebude neskoro a nezapichne ta

miadi
1. sep 2019

@lula313 prepac ale to stym psom je uplne najmensi problem. Ale ked uz tak ti poviem takto- ona chcela psa kupila ho hoci nemala suhlas drzat ho u ludi u ktorych žije tak ho šupla k rodičom. Ona nemala čo kupovat psa ked nema svoje byvanie. A stym nesuhlasim ze to bola kontrolka ze jej nedovolil psa u jeho rodicov., ved to je normalne nie kazdy chce mat doma zvieratko. A s dietatom sa to neda porovnavat. Ja nemam doma ani neplanujem mat zvieratko. To zo mna nerobi zleho cloveka. Mala som psa 14r a vselico ine. No moja mama mà alergiu astmu a Keby sme nieco mali v dome tak k nam nepride. Pre mna je clovek viac ako zvieratko a mama uplne naj. Ale spet k veci. Problem nie je pes Ale ze ona chodi k rodicom a on je majetnicky žiarlivy cvok co ju zbije ked ho neposlucha. Ked nie pre psa tak nieco ine. On uz si dovod najde a jej vystetli ze za to moze ona ho vyprovokovala dohnala k tomu aby ju zbil Lebo on je vlastne uzasny len ona je taky fackovaci panak a pyta si to.

sterea
1. sep 2019

@neviempreco -ODÍĎ od neho !!!! Pes, o ktorého sa ani nestará je pre neho stres? A keď budete mať deti a naozajstné stresy, tak namiesto bitky ťa zabije? Načo čakáš? Nechápem nad čím vôbec uvažuješ? Nájdi si normálneho chlapa a začni od znova !!!!

mirkava
1. sep 2019

@neviempreco časom to bude len a len horšie. Zvaž si, či ti stojí za to... si mlada, nenechaj sebou zametat, aj ked je to v afekte. V afekte ti jednu streli a čo bude nasledovať? V ďalšom afekte vytiahne na teba nôž? Išla by som z toho vzťahu ...

hivanik
1. sep 2019

Nedovol aby ti viac ublizil a zacni si sama seba viac vazit. Ziaden chlap nema pravo siahnut na zenu a ponizovat ju takym sposobom. To nieje chlap, ktory ti ponuka lasku,istotu a stabilitu. Je to obycajny chudak, ktory si svoju slabost ventiluje na tebe.

mimi1237
1. sep 2019

@neviempreco Musíš od neho odísť.On ta nemá rád,keby si si náhodov myslela ze ano.Je chorý ak s ním ostanes znici ta.Uz teraz nevieš kde je sever.Chlap ta nemá čo biť ,ani nikto iný.Naber odvahu a chod neho.Samozrejme ,sprav to ak nebude doma lebo mu môže prepnut a ublíži ti.

Strana
z2