icon

Mám ostať, či rozísť sa s priateľom?

jandy123
17. mar 2012

Viem je to môj život a moje rozhodnutie...ale chcela by som vedieť vaše názory, možno skúsenosti...

S priateľom sme spolu tri roky a mame polročného drobca. Predtým sme si rozumeli, občas sme sa pohádali (ako v každom vzťahu), ale inak všetko v poriadku. Našla som mu v mobile aj na internete správy ako si píše s inou, že ju ľubi a takto...popritom sme boli spolu (maly už bol na svete). Jeho odpoved: úlet, dokazovanie si niečoho.... aa teraz..s malym sa vie pohrať, postraži ho..proste zbožnuje ho...ku mne sa správa, asi ako kedy....raz je strašne mily, raz je hnusný...vtedy som najhoršia ja, za všetko môžem...aa v poslednej je to stale to druhé...do roboty nikdy nechodil aj v nedelu (že aby bol s nami), zrazu ide...ked príde z roboty dá mi pusu, opýta sa ako, čo nove..a ide k telke...leží pred telkou ani ma nezavola k nemu, nič...ked sa chcem s nim rozprávať, tak podla neho je všetko v poriadku, nič sa nedeje..neviem či to ja vidím tak zle, alebo....
neviem či ostať s ním či nie...už ma to takto nebavi..
čo by ste možno robili vy na mojom mieste??

Strana
z2
saska247
19. mar 2012

@jandy123 podla mna to teraz ,,hra´´ namiesto toho,aby sa priznal,ze nechce ostat sam a ze mu vyhovuje,ze mu niekto navari a rozkroci nohy a keby si odisla o tento ,,komfort´´ pride..keby sa pokusal nieco zmenit,tak by nebol mily,ale sadol by si k tebe,chytil ta za ruku,pozrel ti do oci a povedal by ti,ako to lutuje,ale ze urobi vsetko preto,aby si bola stastna.atd...to ze je mily,to je malo a je to docasne,to nieje naznak zmeny ale divadlo,aby si sa nevyhrazala a nikam nesla

aemy
13. aug 2014

Žienky poradte mi čo mam robit :( som neštastna napišem vam noj príbeh... s priatelom žijem rok na začiatku odkedy sme šli spolu byvat bol užastny mily zaujimal sa o mna ako sa mam a tak ... s byvaleho manželstva mam dcerku správa sa k nej dobre som na materskej a on je podnikatel. Posledne mesiace mam poci že ho nezaujimam neteší sa tak na mna nikdy so mnou nechce nikam ist mam pocit ako by som mala byt len doma jak vo vazeni ...myslim si že ako by ma mal poistenu ako by si myslel že ja od neho neodydem ... čo mam robit ? Mam mu dat pocitit aby žiarlil? či to pokašlem ešte viac...

aemy
13. aug 2014

takže mi nikto nič neporadi 😒

mima4
16. aug 2014

@jandy123
kebyze ide o priatela, ako v tvojom pripade, tak by som sa s takym clovekom rozisla... este vdaka Bohu, ze si sa za neho nevydala...

pjony
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2