Mám ostať v doterajšom vzťahu?
ahojte, som tu nova. chcela by som sa s vami podelit o nieco co momentalne prezivam popripadne by ste sa k tomu mohli vyadrit vy co si myslite.
S priatelom sme spolu cez dva roky on(34) ja (20) . vlastne ani neviem odkial mam zacat... posledne dva mesiace som spoznala chlapa s ktorym mi je dobre rozumieme si je pomerne dost zabezpeceny nakolko robi ako manazer a v tom je ten problem. terajsi partner ma sezonnu pracu cize pracuje od jari do jesene cez zimne mesiace zije s cca 250€ dava mi vsetko co mi na ociach vidi zoberie ma kam chcem auto mi dal.. ale priklad teraz bude taky horsi mesiac chcela som ist na vikendovy pobyt povedal ze mu to nevychadza .. na jar ide stavat dom ked sa ho spytam ze ked sa tam nastahujeme a budeme ako rodina byvat povie mi ze sa o mna starat nebude preco by mal nechce sa zenit iba na volno zit.. mam vsetko ale zaroven nemam nic. tak co si o takom vztahu myslite . nechcem sa o 5rokov otocit dozadu ze som svoju mladost dala cloveku ktory vlastne o mna ani nestal a zit v chudobe tiez nechcem. nie som materialistka nepotrebujem ani milionara ale cloveka s ktorym budem zit na urovni . ostat v takom vztahu? odkedy som spoznala toho noveho chlapa sa vela veci zmenilo medzi mnou a partnerom, stale si kladiem otazky ci s nim ostat, sex s nim bol kedysi uzasny aj teraz je, no neviem si ho tak super uz vychutnat ako kedysi.. fakt neviem co mam robit! mozno som to napisala ako madar ale ozaj neviem odkade som mala zacat, snad pochopite aspon z casti v akej som situacii a daco rozumne poradite
@macamac inak - ja som oficialne manazer (skutocny zaoberajuci sa manazmentom, nie paprikou v zelovoci) , a staci mi nato aj slovenska VS - ale keby bubinko zistil, o com to skutocne je, asi by ma nechcel 😀
Inak - ked - ja v 20, mozno aj v 23 sme boli radi, ked nam po usetreni, pripadne po brigade, praci popri VS zostalo na pizzu, pivo, prip. vylet vlakom vtedy. Vikendove pobyty prisli casom 😀 z platov oboch, teraz sa nechavam zivit manzelom, priznavam 😅 ale tak idem porodit nase druhe dieta...
@ianitka tak ja verim, ze ani Ty by si bubinka nechcela 😅
@bubinka123 no včera si bola za ženu, dnes si chlap. neprečítala som všetko, ALE jedno mi neuniklo čo si napísala: "poznam x y vysokoskolakov ktory su ING pridu do spolocnosti nevedia pozdravit a spravaju sa v cudzom dome ako keby je to ich vlastny... ?" Prečítaj si to aj 10x čo si napísala a znovu si prečítaj úvodný príspevok tiež zo 10x. A potom mi napíš prosím aký je rozdiel medzi tebou a tými XY vysokoškolákmi ktorých si opísala. 😠
@bubinka123 nehnevaj sa na mňa ale ja som študovala vysoku tiež sociálny smer ale aby si si ty brala do ust prácu ktorú vykonávame je vidieť, že na 20 ročnú si ešte nevyzretá. Navyše vyštudovať vysokú školu v dnešnej dobe nie je až také lahké teda samozrejme pokiaľ ťa nesponzoruje nejaký akože ,,prachaty" manažer, ale musíš mať na to aj hlavu. Ja som študovala sociálny smer a poviem Ti nie je to med lízať takže ťa poprosím aby si neuražala moju profesiu aj profesiou ostatných SP.
Inak by ma zaujímalo ako taka 20 ročná žaba môže bývať s nejakým čo je to murár? (to sa vzdelaním aj hodíte k sebe), že to tak nevadi Vašim, že mlada žaba miesto toho aby bola doma žije so starým chlapom.
A k tomu manažerovi. Manažer čoho? Aj ja môžem povedať že som manažer. SI predstav že aj v sociálnej oblasti sú manažeri a tiež nemávaju plat 1000 euro ako si ty predstavuješ.
Tak otvor oči zobuď sa a prehodnoť tie Tvoje divne názory na vysoku dobre?
A len tak pre poučenie na vysokej škole sa ide teda ak to ešte nezmenili 3 roky BC, 2 roky Mgr. a ak prejdeš tak možno sa dá hovoriť aj o doktoranskom študiu to platí pre sociálnu oblasť a medicina 6 rokov dokopy kedy Ti daju po zložení skúšky MUDr. ale popravde ak ty raz dostaneš do ruky diplom, že si MUDr. tak už teraz lutujem tvojích budúcich pacientov 😀 😀 😀
napadla ma otázka : v 20tke a ešte nemá maturitu? tak bude mat v máji už 21, či?
@zuzkaanicka smejete sa,ale vela zien skutocne takto premysla.len sa zabezpecit bez ziadnej snahy.nezavidim dnesnym chlapom
@hoblinka13 ak ma chlap rozum, tak o takuto ani bicykel neoprie a ak je ekvivaletne blby, tak potom sa nasli 😝
@zuzkaanicka tak ale to su mrsky milucke a chlapi tiez trosku hlupucky.vela zien sa k tomu ani neprizna
@hoblinka13 kazdy je strojcom svojho stastia 😉
diskusiu uzatvaram na ziadost zakladatelky

@macamac prazdniny coskoro skoncia, bude menej zabavy na MK 😅