Mám plné zuby manžela
úplne sa mi zmenil muž,som ho pekne poprosila či na Stefana nezájdeme niekde vonku,pri tom mi odrkol že či malú pošleme do p*či jak bambuľku(pri tom mi moja mamka povedala že ju postráži...) dnes vianoce a on mi povie že som P*ča,s kým to do pekla žijem?
@luba28 diky, nemam potrebu ... ja som sa len pripojila do debaty ... nie som ani zavisla a ani uz na MD 😉
@zuzkaanicka
vy si z nej robíte dobrý deň? Veď tá baba sa trápi
@ariadna22 😕 kde konkretne? ... mozete odcitovat?
@zuzkaanicka k tej mojej nezodpovednosti snáď len toľko. Mala som dobre platenú prácu, o akej mnohí môžu len snívať. A zďaleka som nepatrila medzi naivné husičky. Bola som zrelá žena,ktorá vedela čo chce. Svojho partnera som úprimne milovala a verila som,že je to rovnaké aj z jeho strany. Svoju pravú tvár začal ukazovať až neskôr po malých krôčikoch. Jeho herecké výkony sú hodné Oskara,nakoľko celé okolie ho považuje za superchlapa,zábavný,pozorný, kamarátsky....(len ja viem o tom svoje). Neviem,koľko màš rokov,napísala si to ako z knihy,ale keby to bolo v reálnom svete tak jednoduché,nebolo by na svete nešťastných ľudí a rozvodov.
@svano pozri, nemusis so mnou suhlasit, ja mam svoje skusenosti a svoj nazor som napisala, ze Tebe sa nepaci, tak sa nepaci ... nemoze sa kazdemu vsetko pacit ... ja mam 42 a myslim, ze som toho uz prezila dost, ale nikde netvrdim, ze ja mam univerzalny navod na zivot ... jasne, choroba, nehoda-toto vsetko zivot velmi ovplyvni ... ale, ja som mala na mysli ine ... zeny, ktore su financne zavisle na chlapovi, ktory ich tymto vydiera a su zdrave, tak by nemali len tak cakat ... a treba ratat aj s tym, ze napr. aj ten chlap moze ochoriet, alebo zenu opustit a potom este len nastava blba financna situacia pre tu zenu ... takze, lepsie je byt pripravena a nie spoliehat sa na chlapa.
No ja som sa tiez pochitila na stedry vecer s manzelom.Tiez som bola pi a ku,a pred mojim bratom 😢 Strasne mi to zle padlo oblikla som sa a odysla.Mensia dcerka strasne plakala lamalo mi to srdce,ale aj tak som odisla.Isla som k svokre pre starsiu dceru aby isla domov k malej a malemu.Ja som chcela urobyt nieco co ani radsej nenapisem.On tam prisiel,normalne sa namna chystal ze ma udrie ,zastavila ho sestra 😢 Strasne som plakala, som dobra zena som neustale doma vsetko ale uplne vsetko je na mne.Vzdy mu vyhoviem,no bohuzial za dobrotu na zebrotu.A to sme spolu pomali 17 rokov,vsetko bolo doteraz ok.Neviem co sa deje 😢

@zuzkaanicka tak zalozte diskusiu o zavislosti manzelky na manzelovi pocas MD,...