Ako zvládnuť zmenu správania manžela po 40ke?
Ahojte prosím o radu . Sme manželia už vyše 20 r máme po 40 ke. Muž sa zmenil za maličkosti má drbe. Proste pripomína mi jeho otca ten je tiež taky povahou. Niekedy mi to je jedno a niekedy mám úplne nervy na to . Ako sa mám chovať ja ? Nastaviť zrkadlo alebo čo . Ozaj niekedy som rada sama .. keď som sama doma
Vezmi ho niekam na wellness, na pivo, alebo víno, aby sa uvoľnil a opýtaj sa ho (bez výčitiek), čo mu je. Myslím si, že je z niečoho frustrovaný, alebo ho niečo trápi, napr. sa mu nedarí v práci, má možno obavu o budúcnosť, zdravie, alebo sa možno iba zapozeral do nejakej kolegyne. Ak mu nastavíš zrkadlo, nič to nevyrieši.
skus mu pripomenut že sa sprava ako jeho otec a ako mu to vadilo , tie veci čo rieši su nejak dôležité , nech ich urobi on bude to dokonale
@anonym_autor malo informacii, ako fungujete mimo domu? Pestujete vztah? Chodite spolu von? Koncerty, pivo, kino a tak?
Zabudli ste sa rozpravat,obimat sa,vyznavat lasku,smiat sa spolu.To sa stava vtedy ked sa nepracuje na vztahu ale vsetko beriete automaticky,riesite len vazne temy alebo teda si to nechava pre seba.
Treba ist na wellnes,oddychnut si,ist na dovolenku len vy,bez deti ak ich nemate.Zaspominat si na casy,ked ste zacinali a preco ste si vybrali prave toho druheho.A co sa stalo,kde sa to tak posralo.
Drzim palce,tiez som s muzom 20r a vzdy spominame,smejeme sa,obimame.Ver,ze toto su take veci,ze to treba stale.
A to vychovavame spolu 5 deti,ale na taketo veci si treba vzdy najst cas.
u nás podobne, všetko je na prd, tiež máme po 40 a sme viac ako 20 r. spolu
@anonym_f7776f tak ma veľmi dobre chápeš
Zabudli ste sa rozpravat,obimat sa,vyznavat lasku,smiat sa spolu.To sa stava vtedy ked sa nepracuje na vztahu ale vsetko beriete automaticky,riesite len vazne temy alebo teda si to nechava pre seba.
Treba ist na wellnes,oddychnut si,ist na dovolenku len vy,bez deti ak ich nemate.Zaspominat si na casy,ked ste zacinali a preco ste si vybrali prave toho druheho.A co sa stalo,kde sa to tak posralo.
Drzim palce,tiez som s muzom 20r a vzdy spominame,smejeme sa,obimame.Ver,ze toto su take veci,ze to treba stale.
@anonym_214e0f zabudli . On zabudol.
Asi malo sexu
@jogy1984 jasné 🤣sexu mám málo praveze ja ale už sa mi aj hnusi s tým chovanim
@anonym_autor to začína druha puberta , neboj prejde to môj v tom veku začal prvé tetovanie dovtedy nemal žiadne treba vydržať treba mu to vracať neboj všetko bude ok môj ma teraz 58 a ma už tretiu pubertu začal si robiť vodicak na veľkú motorku a pred 3 rokmi si kupil športové auto a štvorkolku takže mám pestrú život po 40
@anonym_autor povedz mu že ho chceš viac
@jogy1984 no bohužiaľ nechcem lebo sa chová ako debik
@anonym_autor v 50 tke budeš uvažovať o rozvode.Aj z môjho muža sa stal čistý debil.Nic sa mu nechce, a stále ma na niečo upozorňuje.Uz také 2-3 roky je ako vymenený.Len sadnúť na gauč a prepínať šport.Co ho poprosím na to frfle, že vymýšľam.Mam toho plné zuby správa sa ako dôchodca
@anonym_autor zrkadlo bude rychlejsia cesta k rozvodu. Ja som sa chovala k muzovi ako on ku mne a po roku poziadal o rozvod, nie ze by ma to mrzelo.
@anonym_autor ja by som neodpovedala, alebo odišla z miestnosti.Ked nastavis zrkadlo bude to kolotoč hádok, ktoré nikam nevedu.A hlavne chodiť preč z domu nebudeš doma nebude mať do koho vyryvať.Ja chodím s deťmi po výletoch, do kina a on nech trucuje v jaskyni🤣
@anonym_autor 😀máš málo sexu ale nechceš ten sex lebo sa chová ako sa chová . Takže vlastne o ten sex nemáš záujem . A on sa chová ako sa chová lebo ho nechceš
@jogy1984 hej ty si múdry jasné
@anonym_autor v 50 tke budeš uvažovať o rozvode.Aj z môjho muža sa stal čistý debil.Nic sa mu nechce, a stále ma na niečo upozorňuje.Uz také 2-3 roky je ako vymenený.Len sadnúť na gauč a prepínať šport.Co ho poprosím na to frfle, že vymýšľam.Mam toho plné zuby správa sa ako dôchodca
@anonym_2251fc hej má také sprosté reči ako chlapi v krčme
U nás podobne, môj muž bude mať za chvíľu 50 rokov a ufrflaný je v poslednom čase často, hlavne odkedy sa dcéra odsťahovala z domu a ostali sme sami..my sme sa prakticky stále venovali dcére a jej výchove a nemali sme čas rýpať do seba, aj keď ja som nervák a môj muž si so mnou veľa "užil"...no teraz mi to akosi vracia späť a nie je to vôbec príjemné...snažím sa reagovať na to s humorom, nie krikom, ja som teraz tá, ktorá ho upokojuje, ale je to ťažké byť nad vecou, keď je nahnevaný, nie som na to zvyknutá...takže momentálne hľadám stratégiu 😀 ako na neho a dúfam, že sa mi podarí niečo vymyslieť...
@anonym_214e0f Na dovolenke, wellnesse sa možno ešte viac vynevujú zo seba navzájom, že budú nútení byť sami a spolu🙂).
@anonym_214e0f Na dovolenke, wellnesse sa možno ešte viac vynevujú zo seba navzájom, že budú nútení byť sami a spolu🙂).
@anonym_75f24d ja tento rok ani nemám chuť ísť s ním na dovolenku.Len na to, aby som išla sama s deťmi nemám odvahu a s kamarátkou sa nezmestime a sama šoférovať nechcem.
@anonym_75f24d ja tento rok ani nemám chuť ísť s ním na dovolenku.Len na to, aby som išla sama s deťmi nemám odvahu a s kamarátkou sa nezmestime a sama šoférovať nechcem.
@anonym_2251fc Vybav ubytko, sadni na vlak a choďte. Bude vám fajn;).
Andropauza je svina vec. Skoda,ze sa o nej nehovori tolko ako o menopauze. Klesa im testosteron a potom su z nich protivni,zahucani ufrflanci. Vsetky kamosky v okoli,co si vzali o 10rokov starsich sa ako cez kopirak stazuju aki su uhundrani a protivni. Vidim to aj na mojom muzovi a v okoli na mojich rovesnikoch, ako sa nam blizi 40tka, chlapi zacinaju byt rovnaki ako stari chlapi. Bude to vekom len horsie. Asi to len vydrzat a popracovat na vztahu,ak sa nechcete rozviest. Aj ked ja uz dlho chapem,preco su rozvedene zeny take spokojne 🙈
@anonym_2251fc ako u nas. Este sa mu nepaci, ked mu to poviem. Nic, ale ze vobec nic ho nebavi.
@anonym_2251fc ako u nas. Este sa mu nepaci, ked mu to poviem. Nic, ale ze vobec nic ho nebavi.
@anonym_c5dae0 je to tak.Deti odrastené a on zasadol cez COVID na gauč a roky hibernuje.
vsetko čo poviem je nediriguj ma, nechce sa, načo tam ísť, s tými nechcem ísť na stretnutie a ja mám sedieť doma a pozerať na hundrosa.Decka ho volali v piatok na bicykel jemu sa nechce😂môže byť rád, že ho v puberte niekam zavolali.Nikdy by som nepovedala, že zostane takto sprosty
Mám to rovnako, síce u neho tozačalo už pred 40 kou. Všetko je zle, je negativný, frfle na všetkých, závidí všetkým všetko, proste hrôza. Hľadá chyby, len aby mohol niečo vykrikovať a urážať. No bohužiaľ jeho otec je rovnaký, takže viem po kom to má. Ale najhoršie že mu ani nemôžem nič povedať, potom som najhoršia. Takže ak to takto bude ešte dlho nemám na výber iné ako sa rozviesť, s takým človekom nechcem zostať a najhoršie že to schytávajú aj deti a aj oni si všimli aký je.
@anonym_autor to začína druha puberta , neboj prejde to môj v tom veku začal prvé tetovanie dovtedy nemal žiadne treba vydržať treba mu to vracať neboj všetko bude ok môj ma teraz 58 a ma už tretiu pubertu začal si robiť vodicak na veľkú motorku a pred 3 rokmi si kupil športové auto a štvorkolku takže mám pestrú život po 40
@andrejka1974 andropauza, nie puberta. Aj chlapi majú svoje dni 🤪
Môj je zas čistá svokra 🫣😂.

u nás podobne, všetko je na prd, tiež máme po 40 a sme viac ako 20 r. spolu