Mám pocit, že ma manžel podvádza

dexemposupoplex
18. máj 2018

Dobrý večer, neviem už či si to namýšľam alebo čo, mám pocit, že má manžel podvádza...napr. dnes mi volal a keď som sa ozvala mimovoľne z neho vyšlo, že "aha to si ty?" a hneď začal zahovárať, nenápadne miznú peniaze, na čo, netuším (nie veľké sumy, viem to, keďže finančne sme teraz poskromne a máme spoločný účet), v čase spánku nášho dieťaťa, ak je doma, ide stále preč a vždy sa vráti s dobrou náladou, ak sa nedá ísť, tak vždy si nájde pol hodinku na to, aby sa vyparil-napr.kúpa niečoho, sexujeme 1x- 2x do mesiaca, z mojej iniciatívy, on nemá záujem, radšej pozerá TV, a sú to ďalšie drobnosti, sme mladý pár, máme 2 ročného syna a už jednoducho neviem...

obsadenemeno
18. máj 2018

@dexemposupoplex nemusi to byt podvadzanie, su aj ine dovody, preco sa sprava, ako sa sprava. Tazko posudit, kedze nepises, ako sa k tebe sprava, okrem toho sexu teda. Je mily, ochotny, pomaha ti, robite veci spolu?

dexemposupoplex
autor
18. máj 2018

@obsadenemeno správanie nie je zlé, je milý niekedy, ale v poslednú dobu je ako starý dedo, všetko mu vadí, pomáhať, nuž skôr mi pomáha so synom, že ide s ním von, keď ja musím poupratovať kvalitnejšie, a robenie spoločných vecí, nuž, nepamätám sa, aby sme niečo spolu robili, sme sami bez rodiny, takže na nejaké extra súkromie čas nie je...ja už neviem, chytá má zúfalstvo

svetlana35
18. máj 2018

@dexemposupoplex moj sa spraval podobne a boli v tom automaty

dexemposupoplex
autor
18. máj 2018

@svetlana35 neviem, čo je horšie, keďže mal problémy s týmto, podarilo sa mu dokonca celú výplatu prehrať na nich, ale to sa písala iná doba

fraser771
18. máj 2018

Ak to už bude dlho pretrvávať, spýtaj sa ho na rovinu, povedz mu, že sa správa inak ako obvykle a že ak v tom niečo je nech ti to povie teraz ako by mali byť neskôr z toho nejaké problémy.

svetlana35
18. máj 2018

@dexemposupoplex no kazdopadne mi to skor pride tymto smerom ako milenka

svetlana35
18. máj 2018

@dexemposupoplex ja som na to prisla tak ze siel akoze za kamosom a zabudol mobil doma po 3 sms som sla kuknut kto mu to tolko vypisuje a to banka vybery

emakiki
18. máj 2018

Aj ja by som tipla skor automaty 😥

dexemposupoplex
autor
18. máj 2018

@fraser771 to už som sa pýtala, že čo sa deje, nie som človek, čo to v sebe drží, vravel, že sa nič nedeje, že všetko je ok, že ma má rád, že kebyže sa niečo zmenilo, tak mi to povie...

dexemposupoplex
autor
18. máj 2018

@svetlana35
@emakiki baby, automaty najskôr nie, keďže po niekoľkých situáciach, za iných čias boli isté problémy, som ja majiteľom karty, tú kartu má len výnimočne, peniaze začali miznúť až posledný mesiac...jedine, že si požičiava na ne? žeby nejaké nebankovky?

obsadenemeno
18. máj 2018

@dexemposupoplex nechcem strasit, ale aj mne napadli automaty.....

svetlana35
18. máj 2018

@dexemposupoplex a ake sumy teda mina? ked kartu mas ty

dexemposupoplex
autor
18. máj 2018

@svetlana35 10 eur, 5 eur, ide len o malé sumy, žiadne horibilné, ktoré zmizli najmä počas toho, keď ju mal on, keď som sa ho pýtala, že kde sú, tak výhovorky..má aj svoje peniaze, nie je bez peňazí, ale to neviem kde končia

kubkovamama
18. máj 2018

@dexemposupoplex môj ex hral automaty(plus stávkovanie atď) od 15r!! Prišla som na to až po cca 5r slepá,lenže to sme spolu nežili.Ono ťažko to zistíš,zvlášť ak veríš tomu,,že je to obdobie za nim,vedia byť neuveritelne vynaliezavý.Preslo 10r, samozrejme spolu nie sme a gambluje s prestávkami doteraz.Neverim,že človek s tým dokáže len tak prestať .To co opisujes je na milenku ešte asi malo..neviem..pozri aj výpis z účtu či vyberá hotovosť a kedy alebo sú to prevody..Skúsila si rozhovor?Nie priamo,chlap sa lakne a nič nezistis.Skus napr.pri veceri mimochodom "miláčik,v poslednej dobe má trápi,že si zamysleny,roztrzity,bla,bla,bla,chcela by som ti pomôcť atd

svetlana35
18. máj 2018

@dexemposupoplex ved uvidis casom, ja som male sumy prehliadala ale 3x po 200 e za vecer uz nie

kubkovamama
18. máj 2018

A presne ako píšu baby,činnosti spolu.Sukromie predsa máte,keď píšeš,že ste bez rodiny.S 2r sa predsa už dá všetko.Obycsjna spoločná vychádzka,až sa chce vyparit akože na nákup,otoč to,že treba malého učiť čo a ako poprosiť zaplatiť v obchode a pridaj sa k nemu,uvidíš reakciu,či bude podráždený,pokiaľ chcel osamote s niekým byť,telefonovať alebo hrať. Má kam ísť hrať za ten čas čo zmizne? Keď je s malým vonku drobec ti opisuje kde boli a čo robili,či ocino telefonuje atď,skús sa do toho viac obuť...a jedna odporná,ale väčšinou najúčinnejšia možnosť kukni mu do mobilu.Skontroluj net.Az milenka,na to prídeš rýchlo.Az začneš hľadať nájdeš,na to už mame každá nos,žiadna nevera nedokáže byť skryvana nekonecne.Spolocny kamaráti atď,komu sa môžeš zdôveriť?

ibrunova
18. máj 2018

Možno stávková kancelária..

ivankalaco
18. máj 2018

Podľa mňa ťa nepodvádza a nemyslím si, že je za tým niečo zlé.. daj tomu čas, každý máme raz za čas dobré alebo zlé obdobie.. viem o tom z praxe svoje..

ivetica56
18. máj 2018

sú ľudia, ktorí dokážu klamať a bohužiaľ, poznám prípady, kde už nešlo o malé sumy, ale o neskutočne veľké. Títo ľuďia sú veľmi vynaliezaví a vedia Vás presvedčiť, že to tak nie je, Vy na to prídete, keď už bude veľmi neskoro, takže ak to nie je nevera, tak mu to povedzte na rovinu. Týmto spôsobom môžte prísť aj o byt, žiaľ poznám ľudí, ktorým sa to stalo.

sissy27
18. máj 2018

@dexemposupoplex za 5 či 10€ by toho veľa s milenkou neporiešil, jedine že by kondómy kupoval 😏 ale dá sa za to natipovať niečo v stávkovej alebo šupnúť do automatu... Ale každé hovno raz vypláva na hladinu, takže skôr či neskôr zistíš. Ak ste manželia, tak preventívne by som dala zrušiť bsm.

moonlight1210
18. máj 2018

Tiez mi ako prve napadlo stavkovanie.

foraz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
18. máj 2018

muž ktorý má milenku je doma mrzutý, protivný a neusmieva sa. To, čo popisuješ nevypadá na milenku. Ja si myslím, že s tvojím manželom nič nie je. Kontrolovať kde zmizlo 5, 10e mi príde padnuté na hlavu. Ty chodíš niekde vonku? S kamarátkami pokecať, na kávu, len tak do mesta? Nemáš tieto pocity, pretože si dlho zatvorená doma s dieťaťom?

kathy93
18. máj 2018

Prvé čo ma napadlo keď som čítala tvoj príspevok je automaty a to som nečítala komentáre.

loginexistuje
18. máj 2018

skor nejaka zavislost v tom vude peniaze si moze poziaciavat aj vez tvojho vedomia

moonlight1210
19. máj 2018

@dexemposupoplex ak miznu tie peniaze z karty, tak podla vypisu z banky zistis, kde si tie peniaze vybera, resp. kde s kartou plati (neviem, ci je bankomat, co ti da 5eur). Ak su to stale opakujuce sa miesta, mozes zacat zistovat, ci v okoli nie je trebars herna, stavkova kancelaria, atd. Alebo ci to nie su opakujuce sa platby v kaviarnach, ked uz myslis na milenku.

dexemposupoplex
autor
19. máj 2018

@kittykat22 tie peniaze na karte su urcene na platenie veci, ako je inkaso a pod., citaj cely status,v ktorom som pisala, ze finacne to nie je najlepsie, takze obraciam kazde euro, cize ano viem, ze mi mizne taka suma, svoje peniaze ma, tie kde idu, to neviem

kittykat22
19. máj 2018

@dexemposupoplex tak sa musíš zamerať na problém ktorý vo vzťahu existuje - tj. prečo míňa peniaze potrebné na chod domácnosti. A nie imaginárny problém = milenka.

obsadenemeno
19. máj 2018

@dexemposupoplex tak nechapem, preco sa ho rovno neopytas, preco mina peniaze zo spolocneho uctu, kedze ma svoj vlastny (a o ktorom nemas ponatie, kolko tam ma penazi a na co ich mina, co je tiez na povazenie), ked na tom nie ste financne dobre.... tie peniaze na spolocnom su tvoje, z materskej, ze? On vobec plati nieco v domacnosti zo "svojich" penazi?

petraslov
19. máj 2018

@kittykat22 nie je to vždy tak, že muž ak má milenku, je doma nervózny a mrzuty. Aj opačne to býva, že je práveže pozorný, milý a obetavý, aby práveže zakryl, že niečo z jeho strany nie je v poriadku. Viem, o čom píšem.