icon

Mám pocit, že ma manžel podvádza

dexemposupoplex
18. máj 2018

Dobrý večer, neviem už či si to namýšľam alebo čo, mám pocit, že má manžel podvádza...napr. dnes mi volal a keď som sa ozvala mimovoľne z neho vyšlo, že "aha to si ty?" a hneď začal zahovárať, nenápadne miznú peniaze, na čo, netuším (nie veľké sumy, viem to, keďže finančne sme teraz poskromne a máme spoločný účet), v čase spánku nášho dieťaťa, ak je doma, ide stále preč a vždy sa vráti s dobrou náladou, ak sa nedá ísť, tak vždy si nájde pol hodinku na to, aby sa vyparil-napr.kúpa niečoho, sexujeme 1x- 2x do mesiaca, z mojej iniciatívy, on nemá záujem, radšej pozerá TV, a sú to ďalšie drobnosti, sme mladý pár, máme 2 ročného syna a už jednoducho neviem...

Strana
z2
jana_eyre
19. máj 2018

@kittykat22 tak ked v minulosti hral automaty, tak asi preventivne riesi aj 5-10€..

osobne si myslim, ze ked bol niekto zavisli, vzdy je riziko, ze do toho spadne znova..

kittykat22
19. máj 2018

@petraslov tak milenka za 5e to je dôvod na radosť 😅

petraslov
19. máj 2018

@kittykat22 5 eur sem, ďalších 5 eur tam, babka k babce ako sa hovorí a mesačne celkom slušná suma vie zmiznúť 😮 a hazard za 5 eur? (tiež trošku smiešne, nie?) - kto hodí do stroja 5 eur, väčšinou neskončí iba pri tejto sume, ale hodí ďalších päť vzápätí a potom ďalšie a ďalšie.

denisa098
19. máj 2018

@kittykat22 podla mna nema milenku ani automaty,vyber 5 ,10 euro ? Nerob paniku asi len odbehne s kamosom na kofolu alebo na pivo,tocha sa odreagovat,doma je ok mily,sex mate,neries ze ti radia zeny vziat kartu a pod. chodi do prace,tak tiez ma pravo obcas nejake euro si vziat a ist si sadnut,ak by to boli automaty,vybery by si videla ak nebankovky,musel by platit,tiez by si zistila rychlo.

denisa098
19. máj 2018

@denisa098 a pokial si neskryva mobil a nestrazi ho,nevypina zvonenie,tak uz vobec neries

janka1290
Odpoveď bola odstránená
vagomilan1
12. dec 2018

@janka1290 Nemôžete si to brať k srdcu Janka v Campuse pracujem a je tu plno mladých ľudí, ktorých však nezaujímajú vzťahy na pracovisku ale výkon ;)

Strana
z2