Mám podozrenie, že ma partner podvádza
Ahojte, ,, chcela by som počuť vás názor na jednu so správ ktoré som nasla v priateľovom telefóne,, áno prezrela som mu telefón lebo mám podozrenie ze ma podvádza... Nasla som tam toho viac nielen správy ale práve názor iných by som chcela na túto konkrétne keďže som konfrontovala dotycnu samozrejme ze mi ju vysvetlila po svojom a ani priateľ si vraj nič nepamätá že od koho je ani co vlastne znamená,,, takže tu je ta sprava.... On:Ahoj teta, ako sa máte? Robíš ešte? Ste zdravý? Ona:Ahoj teraz to nejde, obaja sme ešte doma lebo aj nás nechali doma, skončí na karantena, uvidíme sa a všetko si vynahradíme sľubujem, 😉pá pa. On: okí potom sa ozvy 😉 pá pa
@alenkka25 to ze ma 58 rokov neznamena ze s nou nemoze mat pomer. Poznam 33 rocneho ktory chodi s 51 rocnou, takze nemozne to vobec nie je. Za dalsie, pokial tam nic nie je tak nemaju ani jeden z nich dovod predstierat amneziu. Toto smrdi a velmi. Tvoj muz si fakt mysli, ze si taka trubka? On nevie co je to za sms? Prelusteovala by som vsetko co sa daz vsetky socialne siete ak pouziva, mail, smsky, hovory, ci spolu telefonuju. Toto nebude len tak.
To ako kolko máš rokov? Fakt ziarlis na 58 ročnú ženu? Ako nehnevaj sa.... 😂 Ja by som také správy s tetou ani neriesila 😂 a riešiť to medzi 4mi ľuďmi? No ak sa chceš strapnit... Mozno chceli ísť len na kávu, alebo tak.. 😂
Ja by som riesila to prečo ams potrebu žiarlit na chlapa, prečo má amneziu a nevie sa vyjadriť normálne... 😂
@0kristina0 presne tak nech sa nenechá oblubnut veľa takých poznám a tiež išli mladý zo staršou to není ani nič nové ale určite by som si to ešte preverila 😉
@simca06022011 ani ja by som to neriesila
..ak by to nic nebolo .. tak by obaja nemali problem normalne "si spomenut" a povedat ti.
mne to pride ako normalna sprava, ak o nic neslo je normalne, ze si to nepamataju, ved o nic neslo, take veci vypustis z pamäti..skor by som si vsimala neverbalny prejav, na internete je kopec veci, ako spoznas klamara..ked sa ho opytas, to by som si isto lepsie vsimala
@simca06022011 telefón si už stráži ako oko v hlave
To bolo od Kočnera. 😂
@alenkka25 ty mu veris?
No co je toto za rodina...ze mlady muz ma nieco zo staršou ženou a este je aj pribuzna.... To asi len medzi negramotnymi funguje, nie? Co ona mu moze ponúknuť, co ty nemozez dat. To nechápem.
@simca06022011 neverou poklad len pokiaľ ide o rovnocennú ženu alebo mladšiu? Však sú vseliaky uchylaci a tuna to nejakou úchylkou u neho očividne zaváňa. Neviem či máte deti, ale ak máš možnosť odísť a začať nový zivot- smelo do toho.
Ano podvadza ta.Po takejto sprave by som ja uz doma narobila take halo ze az.Myslim ze je to jasne a je len na tebe ci sa nechas ukecat alebo nie.
@simca06022011 A ty si odkial spadla?Z nejakej naivnej ceresne?Su muzi co si na chude,su muzi co su na 100kilove,su muzi co su na kozate a su muzi co su na stare atd...To nema predsa nic so ziarlenim a sebavedonim zenu.To je normalna vec.Vobec nie je pravda ze muzom sa pacia len 25 rocne stihle fesandy.Ak sa navyse este aj v opitosti kamaratovi chvalil ze je na starsie a vyznelo to tak,ze mala podozrenie a hladala v mobile,bola by dobre blba lebo mavla rukou ze ved ma 58 rokov o nic nejde.Navyse obaja zatlkaju ze si vibec nejake sms poslali,tak zrejme to nebude uplne vsetko len tak.
@alenkka25 bodaj by nie... Aj ja by som si strážila keby sa mi v nom niekto vrtal a ešte aj drámy robil ☺️
@nini1010 bežne chlap milenke povie tetuska 😂🤦♀️ no dobre čisto hypoteticky ma podozrenie ze sú milenci, ako sa to teraz ide riešiť? Ako bude v rodine fungovať, strapni sa pred všetkými keď sa ukáže že to tak nie je?
@nini1010 a nechodí k nám na kávu ani na návštevu a písala som jej len ako sa ma atď a ona ze dobre ze ci môže dôjsť na kávu, prekvapilo ma to ze zrazu chce dojst ale tak ok nech dôjde aspoň sa jej na to opýtam,,, ako som už písala ukázala som jej správu,, tvárila sa ze ju prvý krát vidí a začala ma ohovárať že to je nič, že toto nieje žiadny dôkaz,, a nemám ani číslo zisťovať lebo zbytočne ani mi nezdvihne dotyčná a keď tak sa mi neprizná.... Ze mam jej veriť a dat na jej rady. Tak som len prikivla hlavou že ok. Večer som jej tak písala ze som zistila to číslo a ona ze fákt? A poslala som jej to číslo vlastne jej číslo, a pýtala sa ze a teraz mi to ako vysvetlíš a bolo 5 min ticho žiadna odpoveď a tak mi napísala ze jaj ozaj však to som písala ja a zabudla som na to ze prepáč,,, to bolo myslene že sa stretneme po korone a urobíme spoločnú opekacku u svokri. Ze ešte v decembri keď sa raz u nás zastavila keď mala cestu okolo že to spomínala,, lenže ani vtedy nebola žiadna reč o nejakej opekacke ani svokra o ničom nevie a ešte ze ona nikdy u nich neopekala ani nič podobné a ani si neželá to... Muž tiež tvrdil ze nevie o opekacke keď som sa ho pýtala ze jeho teta keď tu bola spomínala niečo také tak mi povedal ze o nepamätá nevie o opekacke.
@alenkka25 zrazu si ako rychlo spomenula, akoze prepac ale ked toto nie je jasne tak ja uz neviem co. Este by som skusila sa muzovi vybrozit ze ak ti nepovie pravdu tak to vsetko povies jeho mame. Mozno to by zabralo nech maju hanbu po celej rodine.
@0kristina0 a ešte ti je divne ze keď už ide vraj o tu opekacku tak prečo písala ze to teraz nejde lebo sú obaja doma.... Však práve preto by to teraz šlo keď sú doma a nie potom keď začnú robiť? Keď nemala problém prísť na kávu skrz korony tak nemala by problém prísť opekať
@0kristina0 a tiež mi nejde do hlavy keď jej on ako prvý písal ze ahoj teta, ako sa máš atď a ona hneď odpovedala že teraz to nejde..... Tak logicky myslím ze každý by odpovedal na to co sa ten prvý pýta,, že nap ahoj, mam sa dobre, teraz sme doma, sme zdravý a nie ze teraz to nejde lebo sme obaja doma potom sa stretneme a všetko si vynahradíme sľubujem,,, a prečo s nim a nie somnou keď už sa dohaduje o nejakej opekacke o ktorej síce nikto nevie len ona a s ním že si nemajú o com povedať keď už tak somnou
@simca06022011 Nuz,tak to nemam tusenia 😁
@alenkka25 nevies sa nijako dostat k vypisu hovorov? Nema tvoj muz whatup alebo messenger? Oni musia este inak komunikovat.
@0kristina0 bohužiaľ nemám možnosť, a chodí mu každý mesiac výpis ale nie podrobný čiže neviem zistiť komu volal ci písal,, a on je len na to sku...pokeci, a na viberi

Pekne ojebavaju...dobry krici manever ale je to debil..mal ist na pokec a tam s nou pisat csetko mazat a tajit a nie si nechavat sms 😆vraj si vsetko vynahradia to by ma zaujimalo co asi to nebude kopanie bandurok 😆