icon

Mám podozrenie, že ma partner podvádza

alenkka25
4. máj 2020

Ahojte, ,, chcela by som počuť vás názor na jednu so správ ktoré som nasla v priateľovom telefóne,, áno prezrela som mu telefón lebo mám podozrenie ze ma podvádza... Nasla som tam toho viac nielen správy ale práve názor iných by som chcela na túto konkrétne keďže som konfrontovala dotycnu samozrejme ze mi ju vysvetlila po svojom a ani priateľ si vraj nič nepamätá že od koho je ani co vlastne znamená,,, takže tu je ta sprava.... On:Ahoj teta, ako sa máte? Robíš ešte? Ste zdravý? Ona:Ahoj teraz to nejde, obaja sme ešte doma lebo aj nás nechali doma, skončí na karantena, uvidíme sa a všetko si vynahradíme sľubujem, 😉pá pa. On: okí potom sa ozvy 😉 pá pa

0kristina0
5. máj 2020

@alenkka25 priznatnsa nepriznaju, cakala by som ked spravi chybu, kravu by som zo seba nedala robit

petja1014
5. máj 2020

@alenkka25 Sú debilkovia, ktorí si ukladajú čísla žien pod mužským menom. A nepriznajú to, až kým pri podozrení hraničiacom s istotou nezavoláš na to číslo a zistíš ako to je. Klamstvo je svinstvo a tetka s tvojim mužom klamú.

simdob
5. máj 2020

@retatka tiež si to neviem predstaviť akoby som to tolerovala a duplom nechápem, čo akože tam hľadá chlap, ktorý má doma ženu, rozum mi zastáva pri tom

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
alenkka25
autor
5. máj 2020

@veronika4495 už som aj nad tým premýšľala že odídem ale sú tu deti,, malý na 2 ten je náš spoločný a starší 8 je môj s prvého manželstva,,,, neni to az tak jednoduché, ako sa možno zdá,, odísť by som musela len späť k rodičom co nieje problém ale to ze je to na druhom konci Slovenská a všetky vybavovačky atď,,, možno som hlúpa naivná,, ale asi ešte počkám a ako ostatné ženy písali raz sa odhalí sám alebo sa mi podarí mu dokázať to o com som na 80 %presvedčená

katkati
5. máj 2020

@alenkka25 Veď sa zaregistruj na pokeci a skús si s ním písať. Napíš, že si staršia pani, ktorá si hľadá mladšieho milenca a uvidíš, či sa nechytí. Ženatý muž nemá čo na pokeci robiť, tak nič iné si nezaslúži. Niekdy sa klamstvo nedá inak odhaliť, musíš byť v informáciách krok pred ním, ináč mu to nedokážeš.

retatka
Autor odpoveď zmazal
katulkaaa24
Autor odpoveď zmazal
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
alenkka25
autor
6. máj 2020

@veronika4495 no dnes som už rozhodla povedala som mu ze končím, že už takto fungovať s nim neviem

monkasponka
6. máj 2020

@alenkka25 aj si niečo nove zistila?

0kristina0
6. máj 2020

@alenkka25 aka bola reakcia?

alenkka25
autor
6. máj 2020

@0kristina0 žiadna,, len toľko ze ako chcem, že nebude ma do ničoho nútiť co nechcem

0kristina0
6. máj 2020

@alenkka25 aspon vies za co si mu stala

alenkka25
autor
6. máj 2020

@0kristina0 asi tak

retatka
Autor odpoveď zmazal
alenkka25
autor
6. máj 2020

@retatka aj to a ešte je aj on urazený

retatka
Autor odpoveď zmazal
alenkka25
autor
6. máj 2020

@retatka tak na 80 %áno

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kakawah
6. máj 2020

@alenkka25 no a mas kde ist? To ti na to nic normalne nepovedal? Nevysvetlil? Ved koli tomu odchádzať.... Nemali ste v minulosti problémy tohto typu? Nevera, dopisovanie si s inymi a vôbec rozne ine problemy?

alenkka25
autor
6. máj 2020

@kakawah že on nič zlé nerobí, čo je na tom ze si píše s inými, a robil to aj predtým, tiež boli stále kvôli tomu hádky a tak zrušil pokec ale potom som zistila ze si založil hneď nový a klamal ma ďalej

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
leskovael
6. máj 2020

Nie prvý x by sa stalo že bola zápletka v rodine... Aj so staršou ženou... Poznám presne taky prípad.. A predstav si ze to bola tiež taka veeelmi blízka rodina.. Takže nejaké vysmievacie správy ako žiarliš na starú tetuchu si nevšímaj, bohužiaľ áno, stáva sa to.... Už len to ze to muž zatĺka a neprizná je problém..takže podľa mňa to spolu ťahajú.... O tom že má hole fotky ženských z pokecu ani nehovorim. To by u nas rovno letela facka - na rozlúčku 🙂

katkati
6. máj 2020

@alenkka25 Je to úbohý klamár, ale na 100 % som si istá, že s ním zostaneš.

0kristina0
6. máj 2020

@alenkka25 ty si mu povedala ze od neho odchadzas ale v skutocnosti to tak nie je takze preto bola taka jeho reakcia lebo ti to neuveril. Naco mu to hovoris ked to nemyslis vazne?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
leskovael
6. máj 2020

A ua ďalšie sa takéto veci NIKDY neriešia cez správy a mobil! Treba zavolať tetku na kavu, nech je doma aj muž a vyvalit na nich q pred nimi a chcieť odpovede... Tváre prezradia všetko, najma kednto nečakajú. Takto sa len sama zamotavas a im dávaš priestor aby robili z teba trúbku.

alenkka25
autor
6. máj 2020

@veronika4495 no mam kam ísť naspäť na druhý koniec Slovenská k rodičom,, len je to ťažšie,, musím veľa vybavovať školu, škôlku, Dr atď