Mám povedať svokre, že manžel mal milenku?
Dlhodobo ma podvádzal manžel. Som z toho zničená. Zajtra ideme k svokre. Mám jej to povedať alebo sa hrať na šťastnú rodinku? Kedže on sa pred ňou tvári,že je vsetko v pohode a vo mne to úplne vrie. On ma tam chce aby sme boli ako rodina ale slubil, ze s milenkou sa kontaktovat nebude a ze ju vymazal ale zistila som,ze si pisu dalej. Strasne ma to sklamalo. Co robit?
@lavender273 Nezáliží to na nej, či bude doma niekoho trpieť....je to len na ňom, či odíde, alebo nie...
@drzaopica No a? Tak sa ťa pýtala? Ty robíš všetko, čo chcú tvoje deti? Veď poviem dieťaťu, že sa necítim dobre, aby som šla na návštevu, ale budem veľmi rada, ak tam pôjde s tatom a deň si užije. Nemyslím si, že návšteva je v obraze celej situácie to, čo tu treba prioritne riešiť. A myslím, že aj tvoje dieťa by bez ujmy vydržalo jednu 2hodinovú návštevu bez teba..
Nie. Je to váš problém.
@hettinka tak sú všelijaké prípady, ja poznám jednu svokru, ktorá prichýlila nevestu s deťmi a ti u nej bývajú už viac ako rok a jej syn je u milenky
Ty vies aky mate vztah. Ja radim nevraviet. Moze sa to otocit proti tebe. A nesla by som tam hrat divadlo ani vobec. Moze ich tam zobrat otecko sam. A ako to riesit? No tak to si musis vydiskutovat s nim..
@hettinka presne tak.. poznam pripad ze zo zeny urobili dobreze nie psychopatku, co si vymysla na ich synacika... a aj taky, ze chlap dostal od mamy taku po pysku, ze mu stena dala druhu... to fakt si clovek musi svokru poznat.
Zaujímalo by ma ako to nakoniec dopadlo 🤔

Co ma svokra s tym,ze ta muz podviedol? Chces aj ju ranit? Nie je to sebecke vyzalovat sa a svoju bolest preniest na ineho? Mali sme velke problemy,nie neveru,ale nikdy som svokre nic nepovedala,aj ked viem,ze by s nim tak zatocila,ze by bolo hned po probleme. Ale nechcem ju ranit a nechcem,aby sa trapila. Vyriesili sme si to sami a divadlo sme nehrali. U nich sme sa spravali normalne ani sme sa nerozpravali a nic si nevsimla. Mozno aj vsimla,ale chapala. Takze ja by som nerobila dramu a rozhodne nehrala divadlo. Spravala by som sa ako by som to citila.
@hettinka nie vsade je to tak. U nas svokra drzi s nevestami a so zatmi. Svagor podviedol a svokra spravila vsetko pre to,aby ostal so zenou. Vzdy drzi stranu neveste. Co je pekne,ale na druhej strane neobjektivne.