Mám právo chcieť od partnera, aby sa ostrihal?
Ahojte,
Možno znie táto téma až smiešne, no niečo ma dosť trápi, a neviem ako na tvrdohlavého chlapa 😎 ...
Okrem iného, riešim jeho vlasy, aj keď by to už mal mať dávno vyriešené... Má na hlave také hnusné dredy a nechce sa ich vzdať... Mne sa hnusia,lebo sa to poriadne nedã ani umyt a keď sa spotí, stojí to za to😷 Ide o to, že už som ho aj prosila,argumentovala, že sa mi viac páči, keď je ostrihaný a upravený,ale on ani poriadne nereaguje, ignoruje ma viac_menej. Jeho mama to samozrejme strašne rieši, že to je len jeho vec a hotovo... Hej,ale keby žil na pustom ostrove,taj hej...ale ani na moje ženské sebavedomie to nie je bohviečo, trochu sa hanbím😧...sme spolu 10 rokov, raz sa dal ostrihať, tak som ho fakt pochvaálila, že sa mi páči, ale po čase si to nechal narásť zase.Nemá to upravené, keby mal tie dredy naozaj pekné, tak nepoviem ani ň....ide o to, či robím chybu, ak mu to občas pripomeniem, (fakt do neho nehučím ani raz do týždňa, nieto každý deň)... či mám právo žiadať niečo také _nič iné nechcem, len aby bol trošku "k svetu"... On bol totiž vychovávaný tak, že niečo ako konštruktívna kritika tam nebolo a teraz, keď mu poviem niečo, čo sa ho dotýka,tak je zle, lebo ja niesom zástancom opičej lásky. Ak ma niečo trápi, tak sa to snažím dať najavo. Len pri ňom dosť opatrne, lebo je dosť urážlivý😱...
Poraďte,ako na neho, čo robím zle...
@modraslza tak to teda neviem ake depilacne pouzivas ale aby na jemne chlpy zabral musí sa to nechat pôsobiť aspoň 10minut.. Pochybujem že bytvoj plán vyšiel na dredy, okrem toho depilacny aj dost smrdi, co by si muž asi pomyslel keby ho chcela takto oklamať? Mňa by teda riadne nasralo keby ma až takto kruto môj muž do niečoho nutil..
@jana_eyre ak to zmiesa so samponom nebude to tak smrdiet a su i vonave niektore na trhu...netreba aby vsetko vypadalo, staci iba ak par odpadne ...preto netreba nechat posobit 10minut (staci i 3minutky) 😀 a je veeeelmi dolezite to naplanovat tak, ze nato nikdy ale naozaj nikdy muz nepride, lebo je to krute 😀 ak sa to po dobrom neda, a je to velmi otravne tak treba takticky 😀 da sa vsetko, sice je to nepekne, ale ja sama som podobne veci uz ponavyvadzala a funguje to s muzmi, len to musi ostat tajomstvo naveky..konkretne toto som neskusala 😀
@modraslza ako citam tvoje bojove plany tak teba by som nechcela mat za nepriatela 🙂
@papricka33 ano urcite hranice musia byt. Kazdy ich ma trosku inde a popravde by mal clovek mat kontrolku sam v sebe. Za mojich gymnazialnych cias sme tiez rebelovali zovnajskom a bavilo nas provokovat najma konzervy 😀 nebolo to ziadne prestizne gymnazium uplne obycajne kde aj ucitelia prejavovali svoje ja zovnajskom a predsa odtial vzisli uspesni ludia. A az na ten vyzor sme boli inak velmi mili 😀 nie ako sprti z vedlajsiehomesta ktori si mysleli ze su nieco viac. Ziadne prejavy sameho seba sa nerespektovali a boli to namysleni sebci
@lubkavargova1 dakujem :D
Ahoj, no ked som videla nadpis prislo mi smiesne co sa pytas, ale ked som si precitala dovod, rozumiem ti. Tiez by sa mi nepacil taky styl.
moj muz 10 rokov nosil kratucke vlasy a mne sa tak aj pacil. potom sa jedneho dna rozhodol, ze sa prestane strihat. po par mesiacoch od toho dna, po 10tich rokoch vztahu som zistila, ze mam brckaveho muza 😀 vlasy ma krasne huste, nosi ich v cope a sekne mu to. aj ho chvilu prezyvali seagal, ale potom si nechal rast aj bradu. a zvykla som si aj na to. vypada uplne inak a som si ista, ze keby jedneho dna dosiel domov ostrihany a oholeny, tak ho decka nespoznaju (kedze ho nedokazu rozoznat ani na starych fotkach 😀 ). no u teba je to ine, ty si uz dredaca spoznala. ak si mala nejake namietky na jeho styl, mala si ich povedat vtedy. po 10 rokoch je uz dost neskoro. a ak ti vadi to, ze pachne, tak lahka pomoc. vyhnat ho zakazdym do kupelne. moj muz tiez pride obcas z prace dopoteny, tak mu hned pri dverach zahlasim, ze smrdi a on sa bezi osprchovat. im to obcas treba pripomenut, ze je lepsie sa osprchovat hned, a nie az tesne pred spanim.
btw, poznam tu v okoli troch dredacov, jeden ma 40, dalsi dvaja uz ku 50ke a musim povedat, ze im to celkom sekne. a to maju vlasiska az po pas. 😉
@sardinka32 no, nie som asertívna, lebo on je samonasierací typ, takže ho zbytočne nedráždim. A on vie, že keď je taký nepríjemný, tak sa mu ani neprihováram a má pokoj.
@ladywitch26 tak toľko viem aj ja... ale mňa to stojí neskutočne veľa energie prehovárať ho, aj tak si spraví, ako on chce, lebo je naučený na to, že on si môže robiť čo chce. A už viem, že by sa zdul (ale nie tak detsky, ale akosi agresívne) a urobí just naopak...
@chanaaa
Ja viem, že to znie tak, že je sebec, ...možno si len chce ponechať nejaký kus slobody prejavu alebo ako to nazvať... len to chytil za nesprávny a "nedospelácky" koniec...
to viem, že nás má veľmi rád, veď aj my jeho, ale je taká tvrdá gebuľa, že je schopný tak skratovo zareagovať...
@kobrtko nie je to o manipulovaní je to o vyjadrovaní úplnej pravdy vo vzťahu 🙂 lebo to, že žena niečo nepovie tak sa to v nej len hromadí a časom to vybuchne. To nie je dobré.
Urcite by dom to ziadala tiez.Z Hygienickeho hladiska.Ved skus sa ty tri tyzdne necesat a neumyvat vlasy,ako sa mu to bude pacit...a nehol sa 😉
Ahojte. Pls vie niekto kde a kto robi dredy v zilinskom kraji?

@kobrtko Mozes mu zamiesat depilacny krem do sampona...je to velmi kruta verzia, ale dredov sa zbavi urcite 🙂 musis to vsak tak nenapadne, radcej si priprav dva rovnake sampony , jeden zamiesany a druhy nie,,, a tesne po naneseni vymen...za ten spravny sampon...aby to nebolo , ze ty 😀 a potom to zval na nejaku koznu chorobu pravdepodobne z dredov a stym sposobenou zlou hygienov a celkom vazne posli ho za lekarom 😀 asi uz dredy mat nebude uz..ak je to chlap za lekarmi asi nerad chodi 😀 😀 😀 😀 a nezabudni nikdy, ale naozaj nikdy sa nemozes priznat ani nahodou...a ked mas znamu koznu, mozes sa i snou dohodnut na odpovedi...preco nie, ak ti tie dredy veeelmi prekazaju, ja by som to riesila i takym sposobom