Mám preložiť návštevu?
Ženy preháňam?
Známy chcú prísť zajtra na návštevu. Všetko by bolo v poriadku keby cez víkend neboli na oslave narodenin v reštaurácii kde bolo podľa ich slov ca 15 ľudí.
Mam 2.5 ročne dieťa doma, oni majú 6 mesačne a 3 ročne. bojím sa proste.
Manžel tvrdi ze preháňam, nepatrím k tým co to preháňajú s koronou ale predsa toľko ľudí po kope.nejako mam z toho zlý pocit.
Aky je váš názor na to? Ja som chcela odložiť návštevu o 2 týždne neskôr. Co by ste vy urobili?
Možno išli v autobuse, kde býva aj oveľa viac ľudí ako 15. Netreba preháňať, ak bývate v dome, posedte si na terase.
o ďalšie 2 týždne bude ešte viac chorých ako teraz...a o mesiac ešte viac....môže to kde kto chytiť hoc kde....
ako som počula v rozhlase o každý týždeň sa zvyšuje počet chorých o 20 perc.... Takže návštevu by som neodkladala...zbytočne.
No podla mna je rozdiel rodicko / autobus / obchod, kde su cudzi ludia s ruskami- a oslava, kde sa ludia navzajom vybozkavaju, spolu jedia a pod. Ja mam na taketo situacie proste urcene priority - blizki ludia - ok - ostatni ludia - nie ok 😂 takze ak su ti blizki stretla by som sa.
Drž sa intuície. Nerob kroky nasilu. Ostatným netreba nič vysvetľovať a obhajovať sa. Situácia je taká aká je, rozumní ľudia to pochopia.
Ďakujem za názory. Od začiatku korony nemám doma dezinfekciu na ruky, ani 200 rušok-rúšiek, nie som v tomto prehnane bojazliva ale táto situácia ma naplašila 🤦♀️ no spravili sme kompromis ako ste niektoré radili, stretneme sa vonku 😊
Treba byť opatrný, nič si nevycitaj 😉 ja tiež teraz návštevy a všetko 5x premyslim. Väčšinou sme vonku. Prišlo nám napr v lete veľa ľudí zo zahraničia atd, návštevy som nezrušila ale mala som rovnaké.plcity, kopa ludi z rodiny sa stretnúť aj odmietla. Z pochopiteľných dôvodov. Je to teraz v poriadku. 15 ľudí ale nie je vôbec veľa, ved to sa aj cudzích v restike toľko stretne... Aj viac.. Deti v kolektivoch, teraz rodičia sa stretávame... No nedá sa tomu vyhnúť ☺️ všetko s mierou ☺️