Mám preňho iba slabosť?
Dobrý deň chcem sa opýtať či je možné mať voči človeku slabosť alebo sby vás priťahoval ale zároveň ho neľúbiť.
Sme dlho kamarátmi ale už viem že ho ľúbim i keď v minulosti to možno tak bolo ale už to tak nieje teda mam zo seba taky pocit. Pár krát sme sa spolu vyspali ale ja viem že ho nelubim ale chcela som sa opýtať či je možné mať k takémuto človeka slabosť a kvázi mu neodolať.
Treba si v prvom rade utriedit v hlave myslienky. Precitala som si zopar prispevkov, ktore si napisala a vidno, ze vobec nevies co chces. Na jednej strane ho uz nelubis, na druhej strane sa s nim vyspis a mas pre neho slabost. Chapem, ze niektori chlapi su velmi pritazlivy ale vacsinou to potom byva tak, ze sa zena do neho aj zalubi. Len tak prestat lubit chlapa, ktory ta pritahuje je podla mojho nazoru velmi narocne
@libawethttps: ďakujem za radu a reakciu
@veronika_e asi naozaj neviem ale mám pocit že už sama ani nevime prísť na to čo chcem neviem ako to mám spraviť, ale každopádne ďakujem za názor a reakciu
@obsadenemeno ja poznám rozdiel ale neviem čo mi tým chceš povedať alebo naznačiť
@lenica11 tak to sa niekedy stava, ze pocity su uz take zmatene ze uz ani nevies co vlastne citis a co to je. Treba nejaky reset na utriedenie pocitov a myslienok. Vobec nemas za co, ved som ti az tak nepomohla. Ale noo snazila som sa🙂
@lenica11 no ze nepouzivas slovo v spravnom vyzname
@obsadenemeno už som pochopila pardon
@veronika_e
Nie nie vážne Ďakujem

@lenica11 tak si najdi v slovniku vyznam slova "odcudzovat" a porovnaj s "odsudzovat"