Mám priateľa, ale milujem jeho brata
Mám problém..mám "priatela" teda niesme až v takom zvezku žeby to bolo niečo úžasné, možno si poniektore budete mysliet ze som si snim zacala len preto aby som sa dostala blizsie k jeho bratovi to urcite NIE!! Náš vztah nieje taký ako by som chcela, s predchadzajuceho vztahu kde bol alkohol kde peniaze sli len na cigarety palenku psychicke tyranie atd..neviem sa spamatat s toho ešte teraz..on ked videl ze som slobodna stastne rozvedena zavesil sa na mna ako kliest mam 26 rokov on 31 pride mi to tak ako keby si nevedel najst partnerku rovnu sebe..a pritom jeho brat je rovnako stary ako ja ideal mojho zivota tichy skromny chalan s nadychom anjela stale si prezeram jeho fotografie, jednoducho sa mi paci..nepije nefajci nemina peniaze na zbytocnosti, ma rad svoj klud a cistu hlavu presne ako ja...sadneme si vo vsetkom dnes sa mi dokonca o nom snivalo neviem odtrhnut oci od neho prejde kolo mna no nemozem si pomoct tak velmi by som mu to chcela povedat co knemu citim ale nemozem ☹ pritom ho tak potajomky milujem a verim tomu ze ho nikdy nebudem moct mat...spolocne zaujmy aktivity vsetko kazdu sekundu by som chcela stravit snim trapim sa uz vyse mesiaca kvoli tomu je mi fakt nanic.. ten sucasny "priatel" teda jeho brat je divny nechava prespavat u seba svoje byvalky vraj nemaju kam ist ved jasne ked sa ozeru pri kazdej party tak sa ani necudujem stretava sa s byvalymi kavicky a ja keby som chcela ist na kavu tak nema peniaze musi ist tam tam tam prednejsi su mu ini ludia udajni priatelia kamaratky a ja som sa musela vzdat vsetkeho aby on mal hlavu napokoji. Zmenila som to pretoze sa budem venovat aktivitam ktore bavia mna..je to fakt divne s jeho strany
.... no... tak .. v prvom rade vzdy lepsie ako mat brata a milovat jeho priatela 😀 😀
a v druhom... sama si si uznala ze " zijes " v nefungujucom vztahu. neviem ci sa ot vztahom nazvat da. tak kde je problem ? poriadok vo vlastnom zivote si musis urobit sama... nie aby si nam tu napisala o dva mesiace ze si v tom. to uz bude hold tazsie.. aj take sa stava..
ži dnes. pretoze vcerajsok uz bol a zajtrajsok nemusi prist ....
@lilla69 snad ho niekam zavolala to by bolo romantickeee a tak nesmeleee
@lilla69 ahojte dievcata tak som nabrala odvahu napisala mu dlhu spravu zavolala na korcule ci na rafty ci tuuru odpisal v noci o tretej ze mozme niekedy skocit kedy to bude neviem napisala som len zeby tym nesledoval nic zle ze chcem porozpravat a posmiat sa kus ze mi je samej smutno medzi styrmi stenami uvidime ci sa ozve este
@katkaluky89 ak nieco by chcel aj on,tak ju zavola.To je iste.Drzme jej palce😉
@minnie89 ahoooj ;) Clovek viac lutuje to co neurobil.....ako to .. co urobil 🙂 Z tvojho pisania mam pocit....ze terajsieho nemas ani velmi rada :P a co je tomza chlapa....co ti zakazuje veci a on moze vsetko?? Takto sa nesprava chlap...co luuubi 🙂 Podla mna....necakaj ... nech si ide za kamoskami... Uvidis ako sa ti bude lepsie dychat 🙂 A kto vie....ak to nepovies teraz jeho bratovi...co k nemu citis....mozno sa o par dni ...niekde stretnete a date sa reci ;) Drzim palce ;)
@minnie89 podla mna je skor nepripustne, ze si s clovek, s ktorym si podla vlastnych slov nerozumies a nie si s niekym, s ktorym by si si rozumela lepsie..vzdy sa vracia z kratsej cesty...naco cakas, ked ti spravi dieta alebo sa vezmete a vtedy sa bude tazko odchadzat a budu toho viac co riesit a stratit....
@minnie89 prečítala som si toto všetko a už si sa teda rozišla s týmto bratom čo ho nechceš? docela ma to zajíma ako to bude pokračovať. a ešte ťa môžem poprosiť aku presne správu si napísala tomu bratovi čo ho chceš? lebo kamoška chce urobiť niečo podobné, ale nie sú bratia... ani sa nepoznajú. len ma tu istu situáciu, preto ma zaujíma aj táto tvoja.
držím ti palce.
ale na tvojom mieste, na tom prvom vašom stretku by som mu nič nehovorila. spoznajte sa a sama uvidíš čo dalej.
ozvi sa, a nech ťa stretne láska
Nečítala som ostatné rady, ale ja ti dám takú, ktorú považujem za férovú pre všetky strany. Rozíď sa so súčasným priateľom, lebo bez lásky to nejde. A na brata zabudni.
Viem, viem. Ľahko sa mi to píše, realizácia bude zrejme ťažšia. Ale ver mi, určite nechceš takto fungovať donekonečna. Veď to by bola nočná mora. Radšej rýchly šok a po ňom si trocha poplačeš ako naťahovať túto nešťastnú frašku.
@borkavan este som sa nerozisla ale zajtra je koniec uz mam toho dost taka frajerka som aj ja ked si vypijem vykricim vsetko a toto je nahlavu fakt uz..ale ze pojebal svoju kamaratku nechava ku prespavat doma tak je to fakt na hlavu a ja co i len spomeniem svoje zaujmy hned ma vydiera rozchodom serem mu na hlavu a jeho brat ak ma nebude chciet bohuzial budem mu musiet o tom povedat lebo v jeho ociach som "zadana" je vraj spravodlivy ale urcite fakty nepozna
A co mas 15 a nevies co mas robit ci??? alebo cakas na sceny ako z filmu ze si ta tvoj vysnivany vsimne a zachrani ta od trula ktoreho mas aktualne?? lebo inak nechapem a nedava mi to zmysel uz len kvoli jednej veci preco sa zahadzujes s takym baranom trafenym ...
a naco mas toho frajera??
Chces mu to hned povesit aka si do neho?moj kvoli mne sa zmenil jeho brat teraz dost popija so zenou a tiez anjelik..nefajcil nepil..ale ona je jeho prva lasks a nemali to lahke kym sa dali dokopy..asi tak..drzim palce..podls mna ten tvoj sa drzi svojej lasky..

@mala_hobitka je to nepripustneebo este vcera mi vnoci volal ze jak ma lubi a ze jaka som nesvoja nedobra ja som len obracala oci hore bulvami a rovno som sa ho pytala ze co by spravil keby som ja nechala prespat svojho byvaleho u seba tak odpoved jednoznacna "kopnem ta do riti" a potom vravim a ty mozes vsetko? A on ze "aha no dobre cau papa" hotovo pan trucovatelny ked je debil :-/ nevolala som mu yz snazi sa mi dovolat ale nezdviham nema odvahu ani napisat