Mám priateľa, ale milujem jeho brata
Mám problém..mám "priatela" teda niesme až v takom zvezku žeby to bolo niečo úžasné, možno si poniektore budete mysliet ze som si snim zacala len preto aby som sa dostala blizsie k jeho bratovi to urcite NIE!! Náš vztah nieje taký ako by som chcela, s predchadzajuceho vztahu kde bol alkohol kde peniaze sli len na cigarety palenku psychicke tyranie atd..neviem sa spamatat s toho ešte teraz..on ked videl ze som slobodna stastne rozvedena zavesil sa na mna ako kliest mam 26 rokov on 31 pride mi to tak ako keby si nevedel najst partnerku rovnu sebe..a pritom jeho brat je rovnako stary ako ja ideal mojho zivota tichy skromny chalan s nadychom anjela stale si prezeram jeho fotografie, jednoducho sa mi paci..nepije nefajci nemina peniaze na zbytocnosti, ma rad svoj klud a cistu hlavu presne ako ja...sadneme si vo vsetkom dnes sa mi dokonca o nom snivalo neviem odtrhnut oci od neho prejde kolo mna no nemozem si pomoct tak velmi by som mu to chcela povedat co knemu citim ale nemozem ☹ pritom ho tak potajomky milujem a verim tomu ze ho nikdy nebudem moct mat...spolocne zaujmy aktivity vsetko kazdu sekundu by som chcela stravit snim trapim sa uz vyse mesiaca kvoli tomu je mi fakt nanic.. ten sucasny "priatel" teda jeho brat je divny nechava prespavat u seba svoje byvalky vraj nemaju kam ist ved jasne ked sa ozeru pri kazdej party tak sa ani necudujem stretava sa s byvalymi kavicky a ja keby som chcela ist na kavu tak nema peniaze musi ist tam tam tam prednejsi su mu ini ludia udajni priatelia kamaratky a ja som sa musela vzdat vsetkeho aby on mal hlavu napokoji. Zmenila som to pretoze sa budem venovat aktivitam ktore bavia mna..je to fakt divne s jeho strany
Ahojte dievcata ozyvam sa po dlhsej pauze..vcera ma pobozkal...
a ten jeho brat (tvoj priatel) ten uz je von z hry, ci teraz si s jednym a z druhym sa bozkavas? 😅
JA ZAMKNEM DOM A MANZELA NIKAM NEPUSTIM ANI STARU MAMU DO STAROBINCA POZRIET LEBO TO UZ ANI V 50TKE HADAM LUDIA NEMAJU ROZUM 😝
@minnie89 super, gratulujem. A tvoj ex, jeho brat, vám nerobí problémy? Vie, ze ste spolu?

Nemala by si zajst k psychologovi?Podla toho co citam tak nie si vobec vyrovnana s minulostou a preto pritahujes zase takeho cudneho typka ako je ten co o nom hovoris ze ste vo vztahu.Stavias sa do pozicie trpitelky,na jednej strane nechces byt s tym s kym si ale nevies povedat Koniec a na druhej strane chces brata.Nechcem ti zle.Porozmyslaj,mozno niekto nestranny ti ukaze iny pohlad a otvori oci.Ano rozvod je bolestivy,potrat tiez,ale niekedy sa s tym sama nedokazes vyrovnat.