Mám priateľa, ktorý má zvláštnu povahu
Ahojte,chcem sa spytat na Vaš nazor...mam priatela,ktory je zvlaštnej povahy...niekedy mi vyhovuje niekedy nie..neviem,ale či am s nim byt vo vzatahu aj na dalej..ci to je laska,alebo len nieco ako zvyk.....takze zacnem s tym ,ze priatel chodi do roboty,,,peniaze mi dava,stara sa o mna aj o nasho syna..otec je dobry....ale na mna kriči niekedy..vyčita mi veci za ktore ani nemozem..napr ked maly ochorie odvrkne mi,ze som doma a preco je chory ze jak sa o neho staram..lenze potom sa vzpamata a ospravedlni sa mi...liška sa a je mily zrazu..lenze je na tu kryvdu neviem zabudnut...a dotkne sa ma to..povahu mam taku ,ze len tažko zabudnem na niečo take..na uražky a podobne veci..niekedy mi povie,ze som drbnuta....a ja mu to vratim..potom sa hadame a ja mam uplne nervy,,nechcem aby maly vyrastal v takom prostredi...rozmyslam,zze ci mam byt s nim,len preto lebo urobi vsetko co ma o nas sa stara...vsetko nam dava..ale je na ans hnusni..nehovori mi ani ,ze ma lubi..len mi da darcek alebo tak sem tam..ale niekedy zabudne ..a ani na narodeniny mi nic neda lebo ani nechce ,ze načo....sme spolu 8 rokov....mame 7 mesacneho syna....co by ste robili Vy.??? mam byt s nim?? akoze sexualne celkom to je dobre medzi nami..inac sa mu pačim stale, aj po tych rokoch...len on mne menej..vela veci mi urobil pri ktorych ma sklamal..napr si vypisoval na pokeci s babami...no neviem....ci mam s nim byt..on tvrdil,ze to bolo len tak z nudy a zo zvedavosti...dakujem za nazory
@majkadaniova Ak si s ním len preto, aby si nebola sama, tak to nemá žiadnu cenu. Radšej sama spokojná ako vo vzťahu, ktorý ti nič nedáva, ničím ťa nenapĺňa ani neuspokojuje. Neboj, príde lepší 😉

@evita_g dakujem za radu ja si to uvedomujem ake nechcem ho stratit pretoze nechcem byt sama.Deti nemame sme spolu dokopy rok len