Mám prijať pozvanie a ísť na návštevu k mužovmu kolegovi?
Žienky... Pred nedávnom nás s mužom pozval jeho kolega a žena k nim domov, muži sú kamoši z práce a dosť dobrí. Vraj oni si môžu dať pivo, posedieť, porozprávať a ísť domov. Že by nachystali nejaké menšie pohostenie a tak. Môj muž sa s obomi pozná, ma ich rád, skrátka ako kamoši. Chodia spolu občas von do podniku sadnúť, v práci spolu robia. Čo mi prišlo divné, že prečo volajú aj mňa? Úprimne si neviem predstavit, o čom by som sa s bezdetnou, 24 ročnou žabou bavila. Veď podľa toho čo mi hovorí muž, tak ešte žijú ako pubertiaci, občas sa zasmeje keď ten kolega spomenie kde čo ako robili a ona hlupucka o tom vie že sa spolu o tom bavia a nerieši to. Akože súdnosť žiadna, nechápem. Naposledy prišiel s tým, že či by sme si nekúpili nejaké masky, akože také škrabošky na spestrenie intímneho života, že oni dvaja ich používajú občas a je to super spestrenie. Popravde po tomto už vôbec nemám chuť tam ísť, len nechcem byť za divnu že mám niečo proti nim. Mužovi som to povedala samozrejme že s takýmito ľuďmi nechcem tráviť čas a ostal zarazený že čo proti nim mam, že si ešte užívajú život ako bezdetní, či som zabudla akí sme boli my ešte nie tak dávno a že možno mi to prospeje a nemusela by som byť taká uzkoprsa. Aj mám celkom strach ho tam poslať samého, že čo sa bude diat... Baby poraďte mi prosím
tak ja neviem... vsetky si tu zastavate manzela, ale to ze jej klame ze s kolegovou priatelkou nie je v kontakte je podla vas v poriadku?
@26ka a co ked jej to tajil, lebo nechcel hystericku scenu doma??
Ja na ich pisani nevidim nic zle. Ved ho nezvadza.
A čo ešte potrebuješ, aby ti doplo, že sa chovás nenormálne? Muž stále vysvetľuje, že mu chýbaš ty ako žena, milenka a manželka a ty do zblnnutia to isté ideš, že dieťa, a už sa ti nechce, a už si matka a ze ona je taka a hentaka.
A pritom ona ešte milo a pekne mu radi, to isté čo ti tu všetky píšeme.
Spamätaj sa, a daj sa dokopy, lebo skutočne o dáky čas možno budeš (a celkom oprávnene) fakt sama.
Nikto nebude do nekonečna ta ospravedlňovat, že ty si matka, tak teraz sa všetko ostatné skončilo.
Sadni si s mužom povedz mu, že chceš to zmeniť, dajte dieťa k babke, vyber zo skrine pekne šaty, namaluj sa a choďte do kina, na večeru, pomalými krokmi sa nazad "vráť ku sexi milenke",
Alebo ďalej sa vzpieraj, ohováraj tamtu ženu, nadávaj na ňu, odstrkuj muža a ver tomu, do platíš na to len a len ty.
@26ka to ze jej klamal sama zistila az teraz, ked sa mu rypala v mobile. takze sme to ani my nemali odkial vediet. teraz neviem co je horsie. ci to ze jej klamal alebo to, ze sa mu hrabala v mobile.
lenze ona mu v tych spravach pisala len tolko co mi vsetky tuna tebe ... ale aj keby ti toprezident povedal alebo ktokolvek na svete aj tak si pojdes tu svoju .. a ja ti poradim uz len jedno -sprav muzovi radost a rozved sa - on si naozaj zasluzi niekoho lepsieho ako mnisku v tvojom podani ..
@26ka nie je to uplne v poriadku hoci si nepisu nic medzi sebou Iba on o svojom nestastnom manzelskom zivote.. ale uz len to ze on citi potrebu vyolakavat cudzej zene je nasledok Autorkinho chovania odmietania vsetkeho co on navrhne. Ak je toto realna story lebo sa mi nechce verit ze by bola jedna zena v strednom veku takto obmedzena. A dookola len o tom ako sa ina mladsia zena oblieka. 🤦♀️
Ale jej je uplne fuk ze manzelstvo sa jej rozpada.
Autorka, ja neviem si z inej planéty alebo ti robí problém čítanie s porozumení? Ja si už myslím, že to musí byť nejaký troll lebo každou ďalšou správou posúva level. Tak teoreticky je to pravda. Sú kamaráti, možno chcel vedieť ženský názor na to. Ale ty si z celého vezmeš iba, info že si píšu, nie dôvod a obsah tých správ. 🤦♀️
šak to je jasné, že si píše s niekym kto je normálny.
a je to asi prvý krát čo ho za to nebudem súdiť. nech si teda len píše a hľadá šťastie tam kde ho dostane. ty mu nedávaš nič dobré a každý normálny človek (okrem teba) potrebuje náklonnosť a intimitu od partnera.
ty sa vidíš ? čo robíš a ako sa správaš ?
sex raz za mesiac ? moja zlatá. hlavne sa nečuduj keď Ťa podvedie.
Podľa mňa je ten Romanko strašne zlatý chlap... veď ja mať takú ženu doma, už dávno je ex... a on ju ani nepodvádza, ešte je aj milo dohovára, snaží sa ju motivovať, aby bola lepšou ženou a aj tak nič. Za mňa úplný respect...
Tak sa radí inde. Keď doma má toto.. A tá ako píšeš žaba mu dobre píše, žiadne sexuálne návrhy ani nič podobné. Všetci vám chcú dobre, ak si to nepochopila..
autorka, hlboko som sa nad tebou zamyslela. a ty ho fakt buď nemiluješ alebo u vás nikdy nefungovala chémia, alebo oboje. vy máte len spolu dieťa a tým to hasne, toto bol tvoj cieľ, ty si ho dosiahla a teraz ťa žerie, že muž sa kdesi sťažuje...
prehodnoť svoj vzťah k nemu, pretože mne to tak pripadá, že ho máš fakt len ako sponzora a hodinového manžela.
A teraz pre pobavenie - tá žaba (čo ti mimochodom nevie nič ponúknuť, lebo asi nevie kedy má Pampers akciu), vie o živote omnoho viac ako ty, ešte sa teba takej “dokonalej” zastáva.. asi z tohoto prameni ich pozvanie k ním. Chceli až máte konečne s mužom “rande”, resp. nech máte jeden večer bez dieťaťa… ale ty si mimo. Ak sa nezmeníš. Tvoje manželstvo tak vydrží max do Vianoc.
A nie, nemusíš podväzky.. keby si dala mužovi každý deň pusu, večer objatie pri telke a 2x do týždňa sex. Tak ťa nosí na rukách…
no az taka jednoducha asi nebude ked si ta este aj zastavala v tom co mu pisala...
Ja sa tvojmu muzovi vobec nedivim.. sama mam dve deti, jedno dokonca v specialnej zs a hoci ich nadovsetko milujem, moj zivot sa neskoncil preto, ze som matka. Aj na detske ihriska, ked boli mensi, som vzdy chodila upravena, nikdy som sa o seba neprestala starat, lebo ved mam deti.. sex raz za mesiac? Aby vas dieta nepoculo? Mas jedno, opakujem JEDNO dieta, nie pat, tak netrep,ze toto je dovod sexu raz za mesiac. Nikam spolocne ist, lebo mas dieta? A muza ti je potom naco treba, ked musis byt stale zavesena len na dietati. Netreba ti muza vobec. Skoncis ako rozvedena, lebo takto keby sa mi choval chlap ako ty sa chovas ku svojmu, davno by som ho poslala kade-lahsie a ked ti dieta vyrastie a pojde si svojou vlastnou cestou, tebe podla mna z toho kvalitne akurat tak prepne, lebo nebude ani muz a uz ani dieta..
@rebellefleur načo jej je muž? Šak na peniaze 🙂
Daj tomu pár mesiacov a mas rozvod na stole, mozno aj skor......ak sa čím skôr nezmeníš.....
@weronika171717 a samozrejme že za ten rozvod bude niesť zodpovednosť tá žaba v podvazkoch.
@aurora33 to je samozrejme 😁😁😁 ja toto nechápem. Keď sa rozvedu, tak po ňom skočia aj 3 zaby naraz. 😅
Daj sa liečiť, keď má doma fúriu ktorá nechce vidieť že problém je aj v nej, nie len v mužovi.
@autorka Prečo si taká zatrpknutá? Rodičovstvo nie je diagnóza, život ním nekončí. Nečítala som všetko, ale baby ti tu píšu správne - chyba, žiaľ, nie je v "mladej žabe" ani v tvojom mužovi, ale v tebe. Zabudla si byť manželkou. Podľa tvojich slov ťa muž ľúbi a snaží sa to zachrániť, ale ty nič, akoby hrach na stenu hádzal. "Mladá žaba" mu dokonca radí správne - choď do poradne ak to nevieš pochopiť od neho. Btw. nechápem, prečo ju hneď zhadzuješ, možno sa správa ako mladá a bezdetná (jáj, počkaj, veď ona je 🤷), ale ty sa správaš ako stará a frigidna. Moja mama má oveľa viac ako ty, vychovala tri deti, postavu by jej veru málokto závidel, ale ešte by v pohode zbalila aj tridsiatnika. A to vôbec nie je výstredná, len prirodzená, veselá a s otcom žijú, nie len prežívajú. Na čo sa budeš vyhovárať ty, keď tvoje dieťa vyrastie? Ja by som si v pohode pre muža aj podväzky dala keby chce. Však ho ľúbim, tak prečo mu nespraviť radosť? Súhlasím s panelacikovou, keď sa zamýšľa, či ty svojho muža ešte ľúbiš... Spamätaj sa, prosím ťa, a nechovaj sa ako krava.
autorka, ide z teba zavist, co zavidis a preco hovoris na tu babu, ze zaba? tebe by sa ako pacilo keby ze mas 20 rokov a dakto ta nazve zaba? A ty si stara korytnacka, paci sa ti to? Neviem, co sa nafukujes, ze mas ist ku kolegovcom tvojho muza, no a? Mozno raz pride den, ked ta nikto nikam volat ani pozyvat nebude, a mozno aj ta zaba ti dobra raz bude.
8 strán čítania, chytania za hlavu, človek čaká, že si autorka naozaj otvorí oči, prizná chybu, bude sa ju snažiť napraviť a....... nič... Za vsetko môže iba tá mladá žaba.... A ma pravdu, tvoj muž si to nezaslúži... píšeš o tej mladej dievčine,ze je asi jednoduchšia,no súdiac podľa tvojich odpovedí, to teda ona rozhodne nebude... Neviem ci ti stojíme všetci na kábli, alebo ja neviem uš🙈🙈🙈
@panelacikova Ale veď ona nechce poradiť ani pomôcť. Len sa posťažovať na toho 'hrozného manžela" a tú "mladú žabu". Na naše príspevky keď jej prakticky každá jedna radíme rovnako v čom je chyba a čo robiť sa ani neunúva odpísať, pýtame sa jej aké staré je dieťa, či manžel pomáha atď atď a jej reakcia nikde, len si stále ide svoje, kydá na manžela a "mladú žabu". Fakt je naša snaha bezpedmetná, ako hadzať hrách o stenu. Chudák chlap a aj dieťa, tá snáď neprestrihne pupočnú šnúru ani keď bude dieťa dávno dospelé. Chlap sa na ňu podľa mňa čoskoro vykašle a nájde si ženu, s ktorou bude žiť konečne normálny život.
@barborachors ja tiež nazývam príliš mladé žabami 😀 ale len tak v duchu alebo keď sa rozprávam so seberovnými - starými 😀 mne to automaticky vyplýva z pesničky od metalindy, kde boli slová: čau, zaľúbená žaba - a šlo práve o mladú dievčinu 😀 na slove žaba nevidím nič strašné, dokonca som ja osobne mala istý čas na sociálnej sieti meno žaba zelená a to som veru už nebola až taká mladá žaba, skôr stará ropucha 😀
Inak ta posledna veta 😂ze co sa bude diat ked ho posles sameho 🤣svedska trojka. A ked tam pojdes tak 4 ? Aj ked uz nemas rada svojho muza a nevenujes sa mu .. ak mas trochu rada svoje dieta tak sa zacnes venovat aj jeho otcovi. Aby malo komplet rodinu. Lebo koli tvojmu nezaujmu o manzela o nu pride. Ked pojdes s muzom von na rande bez dietata mozno ta aj ta frigidita prejde.

Autorka ako som to čítala mala som pocit že máte min 4 deti. Potom citam že jedno. Preboha ved nemôžeš byt taká uprdnuta. Som jednoznačne na strane tvojho manžela. Skus sa troska vzchopiť. Ženy ti tu píšu dobre.