Mám problém so spaním, stratila som vnuka
dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@erikanezbedna Zvyknem ludom, bez ohladu na vek, povolanie, postavenie, ci pôvod slusne vykat...Snazim sa tak dat najavo, ze si cloveka vazim...
@natuska87 ano viesco no tebe napisem to...ako starnem ..aj mladcie sa citim ..ked som bola mladcia tak som nevystrajala tak ako teras ze mam uz 42 rokov .ano ked starnes tak cojaviem citime sa mladcie ..mladcie a za mlada som tak nebola blázniva ako teras aj u nas doma sa cuduju aj v dedine za ako som sa ja tak zmenila noooo clovek sa meni ..a aj ako ze starne 🙂
@natuska87 ano to viem ze sa ma vikat hned ako sa len spoznava ano ale ja uz ani neviem ze komu tu uz mam vykat ano aj ja tak zviknem len vikat ... 🙂 lebo ani neviem uz kto mi pise ci mladi alebo starsie zeni......
toto je nieco tak ubohe, ze az....a potiahnut tuto vymyslenu temu na trinast stran, to uz co je ??

@erikanezbedna 42 rokov? Tak, ja som trošku staršia...Ale je fakt, ze dnesne stare mamky su coraz mladsie a mladsie a vyzeraju dobre...