icon

Mám problém so spaním, stratila som vnuka

erikanezbedna
7. nov 2015

dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...

jeannna
7. nov 2015

@argyro aj ja som sa takto minule dostala 🙂 Seriozne som odpovedala, az kym som nezistila, ktora bije 🙂

jeannna
7. nov 2015

@slavicita a vie aj nemecky, tak sa mozme prepnut do nemciny 🙂

argyro
7. nov 2015

@jeannna v pohode. možno to pomôže niekomu kto má podobný reálny problém... som tu len sem-tam nemám prehľad o týchto fejtonistkach 😀

slavicita
7. nov 2015

@erikanezbedna ale veď ja ťa neriešim....ja som sa rozprávala s niekým iným...🙂

slavicita
7. nov 2015

@jeannna hmmm...hej zaregistrovala som, že je multikultúrna...🙂 ale ja zase po nemecky neviem...to bude ťažká komunikácia....🙂

jeannna
7. nov 2015

@argyro sem tam tu niekomu takto prepne, asi je fakt tazka doba 😀

emilia25
7. nov 2015

Čítala som o tom dvanásť ročnom synovi tému no tak uz asi vieme prečo ten chlapec trucuje ked vidi ako matka má radšej vnuka a na syna kašle.

jeannna
7. nov 2015

@slavicita jaaaj, to bola s nami mawka, co s nou šprechovala nemecky 🙂

slavicita
7. nov 2015

@jeannna hej...ja som to už potom zabalila...snažila som sa ju naučiť kde je mäkčeň ale očividne som zlyhala...🙂

jeannna
7. nov 2015

@slavicita tu diskusiu si dobre pamatam, si si na to chcela pockat a nic 🙂

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@argyro dakujem ze ma chapes malo kto to vie pochopit ano bol to ako moj syn asi aj viac ...a tasko mi ja za nim ked ho nemozem mat pri sebe viem ze matka je matka ani mne bi sa to nepacilo kebi ze aj mne zobrali dieta ale toto je celkom inak ja som vychovala mojho vnuka ..a proste neviem bez neho spavat...ano tie tri roky nemala snim ziadni kontakt no to ze nebola pri nom ked ju potreboval ano dieta potrebuje matku ale co uz ked moja dcera si vybrala radcej pracu ako syna a naozaj je to smutne ked matka si vybere radcej pracu ako syna anoooo nedavam jej vynu je to moja dcera a aj ju milujem ako navzdy ale ajtak ...neda sa to vydrzat bez vnuka ...a moja dcera vie ze sa trapim pre neho aj to vie ze neviem spavat bez vnuka ...ano iba ja som sa starala o vnuka a prosila som velmi dceru abi nesla prec od neho ze spolu ho vychovame ze ja budem otcom mojho vnuka ..ale nadarmo som prosila nadarmo proste odisla od mojho vnuka a aj vnuk sa trapi pre mna ...volakedy sme si pisavali na fb alebo aj skipe ale teras nieee ja som stim prestala lebo ked ma videl vnuk ces skipe tak len vrieskal a plakal za mnou tak som pisala mojej dcere ze skoncim s kontaktom ...ze sa neda vydrzat mi ze ked vnuk place za mnou....a vstah?ten mame vinikajuci nemame na vzajom stim problemi este sme nemali problemi so stahom navzajom este zatial nie ...ano kazdi den sme skipovali aj tri krad dene aj vecer ale ma bolelo ze ako len place a hovoril a ukazoval ze mam ist ku nemu tak ma stale bolelo srdce ze az ..a aj teras staci ked len pozrem fotky na vnuka a mi je dost uz ani nato sa neviem pozerat na fotki ci aj videa co mame aj spolocne ...

sono2
7. nov 2015

@jeannna dajte link na diskusiu to si musím pozriey😀

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@jeannna netrep uz hluposti ved aj ti mas nejake problemi kazda z nas ...

slavicita
7. nov 2015

@jeannna no veru aj ja no tú výuku spomínam s láskou a nostalgiou a teraz toľké sklamanie ma pochytilo...som sa tak snažila, skoro som dušu vypľula pri monitore ako som je palce držala a nič z toho...☹

sono2
7. nov 2015

@jeannna

@slavicita
@emilia25 za sa zahravate s ohňom, počkajte aké správy dostanete za chvíľu A aj ja😂😂😂

slavicita
7. nov 2015

@sono2 ale veď ja nič zlé nevravím...len a len pravdu...🙂 hádam sa na mňa erika, anastázia a neviem aké má ďalšie mená má, nenahnevá ( bože ona má toľko mien ako samotná kráľovná ) 🙂

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@slavicita viem ale preco tu o mne si pisete kde je ina alebo bi mala bit ina diskusia tu sa ine pise nie o mne

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@sono2 hej radi sa bavia o mne zaujmave ze ja ich zaujmam a nie to co som tu uviedla hmmm zaujmave je to velmi 😒

moni244
7. nov 2015

@sono2 neboj, nebudete samé, mne píše pravidelne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale už som ju nahlásila ako spam

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@slavicita pocuvaj ja nie som kralovna ako pises ano nerobim dobre ked ine meno dam ..ale musim ked ma bloknu lebo to iste meno nepusti ked sa chcem sem vratit rozumies aspon tomuto co ti teras pisem????hm ze kralovna ..fuuuuu kralovna 😀

sono2
7. nov 2015

@erikanezbedna a čo si na toho vnuka taká upnuta, veď to neni zdravé. Su rodiny, kde vidia vnúčatá aj trikrát do roka A nespravaju sa takto. Trikrát denne skypovat? Veď by ma trafilo, len sedieť pri počítači. To musí vadiť dcére A hlavne jej mužovi. Máš svoje deti A ozaj už neriesiš toho 12 ročného syna? Toho vychovavaj, ten ťa potrebuje. Nie vnukovi chcieť robiť otca, veď to neni normálne, ty si babka nie otec!

sono2
7. nov 2015

@erikanezbedna tak si zaujímavá, lebo ty máš problémy nie tvoji príbuzní.

sono2
7. nov 2015

@erikanezbedna a prečo ťa blokuju 😕 😕 😕

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@moni244 nepovec uz krasavica nepovec to ti si zacala ti otravujes a nedas pokoj aj teras ta poprosim daj mi uz konecne pokoj ...dobre daj pokoj 😀

moni244
7. nov 2015

@erikanezbedna píšem tebe? tak sa neozývaj

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@sono2 preto lebo ked som tu bola ako prvi krat som nevedela ze co sa moze pisat a co nie tak ked som pisala tak ma hned blokli a stale blokovali a preco nemam narok tu bit preco ved aj ja som tak obicajna matka ako aj vi vsetci ...a ked ma blokovali tak na jeden nick ma nepustilo sem a zato stale len nove abi som mohla tu bit....aj ja som clovek ...ci? zver?

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@moni244 ked mi aj nepise tak mi je zle ked tu pises ze kde som pisala ze co mam problem prepac daj mi pokoj a inde si pis ..ak sa ti da prepac ze tak pisem ja zato nemozem uz ze si na mna tak hakliva ..ved kazdi z nas robi chibi kazdi nie som sama ani prva kazdi ...ci?ti?nerobis ziadne chibi????

erikanezbedna
autor
7. nov 2015

@sono2 nesedim len na pocitaci nieee stale nie aj ked som zapnuta ...ved ako bi to len bolo ze bi som len tu sedela hmmm ako...

moni244
Odpoveď bola odstránená