icon

Mám problém zapadnúť do priateľovej rodiny

kaciatkoparis
24. jún 2014

ahojte mam taky problem.. Mam priatela, s ktorym vysoko pravdepodobne cakam dieta a planujeme sa aj zosobasit. Ide vsak oto, ze mam troska problem akosi zapadnut do jeho rodiny.Co sa tyka jeho otca tak on je taky neutralny je dost vorkoholik takze velmi medzk nami nedojde do reci ale ked uz ano ta tak dost v pohode ako.Co sa tyka jeho mamy ked k nej prideme( jeho rodicia su rozvedeny ) tak je kumne velmi mila ale obcas mam tiez pocit akokeby si ma tak premerevala.Ale najvadsie obavy mam asi je to take asi netypicke, ale z jeho sestry.Je od mojho priatela o rok mladsia ma 24 rokov a je to velka srandistka nemyslim ze je zly clovek, ale je dost na svojho brata naviazana a asi aj on nanej.Viem, su ti surodenci a tak je to prirodzene a ja nemam pravo a ani nechcem im do toho nujak zasahovat a nechcem ani aby mala pocit , ze som jej "ukradla" starsieho braceka, no obcas man pocit akoby nejak nebrala ma vedomie, ze js to uz ine vsak chapete ako to myslim proste..ako to povedat nwm ci sa vyjadrim spravne.. Obcas mam pocit(viem, vyznie to detinsky) , ze my ho "kradne"co sa tyka casu a tak.. Neviem co mam robit ci sa my to zda alebo ako..nemam nic protijeho rrodine chcem aby bolo vsetko medzi namk v piriadku ved coskoro to bude aj moja rodina len mam obavy cizapadnem do ich rodiny.. :/ a pritom velmi chcem.. :/ poradte my prosim co mam robit ??

morning
24. jún 2014

@kaciatkoparis Co mas robit? Nic extra, bud proste prirodzena, nic mimoriadne sa predsa nedeje a tak nezatazuj svoju peknu hlavicku zbytocnymi problemami typu : mam pocit, mam obavy .. .
Ale chces radu, tak Ti poradim sice nieco ine, ale velmi uzitocne : MY sa pise v zmysle MY VSETCI, MY dvaja, MY spolu a MI v zmysle daj MI (MNE) nieco, poradte MI (MNE)I, pozicaj MI (MNE), zdover sa MI (MNE), kradne MI (MNE) ho..
Zda sa MI (MNE) to jednoduche, vsak ?
Milujem slovencinu a Tebe @ kaciatkoparis zelam vsetko dobre. 🙂

mysicka36
25. jún 2014

Až budeš mať deti, tiež si budeš premeriavať ich partnerov. 😀 Je to úplne prirodzené. Bože som zvedavá, aká budem ja svokra 😀 dúfam, že tu nebude nevesta vypisovať aká som neznesiteľná a ako si ju premeriavam 😝

Inak niekedy až prílišné rýchle kamarádičkovanie s rodinou môže do budúcnosti vyvinúť ohováračky a takéto opatrné oťukávanie môže vyústiť do nekonfliktných vzťahov.

zuska_bluzka
25. jún 2014

neviem prečo hľadáš problém tam kde nie je... správaj sa ku všetkým milo a slušne a zapadneš.

jennky13
25. jún 2014

@kaciatkoparis zober to z druhej strany, je skvele, ze tvoj buduci manzel ma dobre vztahy s rodicmi a so sestrou - bude z nej skvela teta, verim, ze pride a povaruje vase babatko a vy budete mat chvilu na seba , neziarli tam kde to nie je treba , sestra je vzdy sestra , respektuj to a tes sa z toho.

esterba
25. jún 2014

@kaciatkoparis tak ako vysoko pravdepodobne cakas dieta, rovnako cakas problemy 😉

bambinkaa
25. jún 2014

@kaciatkoparis ked budete mat dieta nebude mat tolko casu na svoju sestru, cele to priprodzene prejde. Ked si tam hned nezapadla, to sa casom vsetko zmeni, po 2-3 rokoch zistis ci si zapadla, alebo ci chces zapadnut.

puchic
25. jún 2014

@zuska_bluzka nie vzfy zabera 😒 😉

zuska_bluzka
25. jún 2014

@puchic ale snáď v 99% prípadov áno (ak sa bavíme o normálnych ľuďoch) ja z opisu zakladateľky nemám pocit, že by boli nejak vyšinutá rodina a pod.