Mám rakovinu kŕčka maternice a žijem v šoku
Cítim veľké sklamanie, ani nie smútok, skôr zhrozenie, šok. Vlastne to ani neviem opísať. S manželom sme spolu už 5 rokov, z toho 2 roky manželia. Máme ročné dieťa a cca pred rokom, po pôrode mi začali nejaké gynekologické problémy, vyšetenia nič neukazovali, resp. gynekológ nenašiel nič nezvyčajné a záver bol - hormóny. Dnes som zistila, že mám rakovinu kŕčka maternice. Hrozne som sa zľakla aj keď ma lekár uisťoval, že je to v štádiu, kedy je veľká pravdepodobnosť, že sa z toho dostanem. Aspoň nejaká útecha, som silná, musím byť, veď mám rodinu. Ale to sklamanie nie je z tejto choroby ale z môjho manžela. Oznámila som mu to, nepovedal ani slovo, chápem, že bol v šoku, nečakala som, že ma začne ľutovať, vie, že to nemám rada, ale on sa po chvíli postavil, vzal si pár vecí a odišiel. Vypol mobil. Ešte som ho takého nevidela. Nikomu som to zatiaľ nepovedala len jemu. Hrozne som sklamaná, čakala som aspoň objatie a slová ako MY TO ZVLÁDNEME. Už je preč 5 hodín. Ja viem, že sa vráti, ze to musí spracovať.
Prepáčte za výlev, musela som to zo seba dať von.
Držím palce hlavne po zdrav. stránke. Uvidíš všetko bude dobré.
@tinatitti Ďakujem
A cenu hajzel roka vyhráva..... Autorka, veľmi, veľmi ma to mrzí, všetko. Drž sa.
@misinka26 Toto by ma nenapadlo ani v najhoršom sne. Chápem, že som po pôrode nemohla intímne žiť, doteraz mám problémy, stagnovalo to v intímnom živote, ale on mi vždy tvrdil, že to chápe, lebo videl čím som si prešla. Veľakrát som s ním sex chcela, aj sme skúsili ale bolesť bola strašná. Bol vždy milý, ústretový, pomáhal, pohladil, objal, pobozkal, doprial mi oddych.
Mne z toho vychádza jedine to, že mu chýbala intimita, resp. sex. A pravdepodobne sa aj zaľúbil do inej, keďže ma plánoval opustiť.
@oblecenie99 Ďakujem, budem, musím, aj kvôli synovi, hlavne kvôli nemu a aj kvôli sebe. My dvaja to zvládneme, verím tomu.
@hedviga2 Ďakujem, bude.
@misinka26 Tiež som nadobudla taký pocit, keď som to postupne čítala.. že keď bol celú noc preč, tak to išiel "vyčistiť/ u inej :/
Môžeš byť na seba hrdá, máš môj neskutočný obdiv. Verím, že budeš so synčekom ešte veľmi šťastná, veľmi ti prajem, aby si zvládla toto zlé obdobie a veľmi držím palce.
Držím ti palce a veľmi mi je to ľúto.
Neviem odkiaľ si, ja som Trenčín-okolie, keby si čokoľvek potrebovala, kľudne napíš.
Hocikedy, keď budem vedieť pomôcť, pomôžem.. Drz sa.
Moja mama mala nádor na prsníku, našli ho včas.. Dnes je 3r po ožiaroch, liečbe.. Ma sa dobre.
kristepane. kym si nenapisala ze bol prec celu noc chcela som verit ze je to len sok. ale po tej info o celej noci mi to tiez bolo divne ale nechcela som verit ze by sa to fakt dialo. je mi to nesmierne luto. toto si si nezasluzila. dufam ze bude mat aspon tolko chochesu a so synom ti bude pomahat tak ako sa na otca patri. kazdopadne prajem ti skor uzravenie a novy lepsi zivot.
Mne bolo hneď jasné že chlap po takejto "ujme" si musel odskočiť k milenke sa trocha vyventilovať a vypustiť paru. Grc
fúha, tak toto je sila. Myslím, že si dobre spravila. Na jednej strane. Nezaslúži si ťa. Byť s niekým iba so súcitu. To je hajzel. Ale budeš to mať ťažké, ale verím, že to zvládneš. Neviem odkiaľ si , ale ak by som mohla nejako pomôcť, kľudne napíš. Držím ti veľmi palce .
@stanielka17 tak ono to tých ľudí dobehne. Mám v okolí také prípady. Ale nič iné si ani nezaslúžia. Teraz sa hrajú na dobrých akože nebudú spolu, pretože on bude pri manželke? Je mi z nich na grc.
@stanielka17 ja by som takého hnala. Nebol by mi vôbec oporou. Len by sa mi hnusil a každý deň ho vídať a myslieť na to, že by radšej bol s inou ale je so mnou kvôli chorobe. Hnus niektorí
@stanielka17 slušný chlap si nikdy tu milenku ani nenájde! Tento ch.j tlačil ženu do dieťaťa a keď videl že synček ma problémy, už aj hľadal kam ujde, aby si založil novú rodinou. A ked zena príde s tak smutnou správou, prioritne treba ísť vysvetliť veci milenke? Nie doma podporiť a ku.vu nechať čakať, ale rovno tam utekat? Zabiť ho je malo.
Autorka, veľmi Ti držím palce, aby si to zvládla a synčekovi, aby sa mu darilo. Nech ste šťastní spolu ❤️
Dievčatá, ďakujem za posporu, vážim si to. Tie, ktoré ste mi ponúkli pomoc - ďakujem tiež, ak by som náhodou niečo potrebovala, ozvem sa vám v súkromnej správe. Určite to nebude nič materiálne, ale veľakrát aj milé slovo alebo len vypočutie pomôže najviac ❤️
tiez sa kludne ozvi ak by si nieco potrebovala. ako som pisala presla som si s muzom jeho rakovinou. verim ze to zvladnes rovnako ako on.
no len ci tak trochu tu tvoju rakovinu nema na svedomi aj on. moju kolegynu tak nakazil manzel HPV (mal teda vela mileniek co sa vtedy prevalilo. jej sa to zvrhlo tiez do rakoviny neskor.
@pralinka25 to je už jedno. Teraz musí zabojovať hlavne kvôli sebe a svojmu dieťaťu.
@stanielka17 tiež si myslím, nie aby utešil ženu on išiel za tou kur...ktorá ho určite vypočula, objala a dokonale utešila, tak ako po iné dni. Grcať sa mi chce z takého človeka. No nečakala som, že sa toto z neho vykluje. Ešte ten útek, OK, predýcha, vráti sa. Ale toto?
@ibatanecnica inak fakt najhorsia tema roka. chce sa mi vracat. normalne sa ma to dotklo aj ked teda autorku nepoznam.
Autorka, veeeela, veeeela sil, posielam silne objatie. Extremne tazke to máš, hladaj pomoc naokolo, nech sa ti aspoň kúsok uľaví, budeš to potrebovať. Myslím na teba a držím palce, neboj, si úžasná žena a o rok si povieš, ci všetko dobre ti to dalo do života. 💕
Ako sa.dokaze zivot otocit na ruby.Zena hlavne silu,odvahu a este raz silu ti prajem.Verim,ze sa uzdravis.Len je zle ked trpi telo aj dusa.
No popravde ja som v šoku, čo si napísala. Asi som naivná ale toto som naozaj nečakala. Ja že sa šiel len niekde prejsť, prevetrať si hlavu. A on ti ešte príde povedať, že teda ok, neopustí ta? Dobre si urobila.
Teraz sa len sustred na seba a na svojho syna. Drzim Vám palce ❤️❤️❤️❤️❤️

AHoj, veľmi ale veľmi ma tvoja situácia mrzí... ja keď som si prečítala tvoj príspevok hneď mi napadlo, že ťa chcel opustiť a že si mu tou informáciou prekazila plány - nechcela som ti to písať nech ťa ešte viac nezraním... veľmi ma mrzí, že sa mi môj predpoklad potvrdil... veľmi ti držím palce, ty to všetko určite zvládneš, si silná žena a urobila si veľmi dobre, že si s nim vyrazila dvere, takého k.k.ta fakt teraz nepotrebuješ...