icon

Mám rakovinu kŕčka maternice a žijem v šoku

12. dec 2023

Cítim veľké sklamanie, ani nie smútok, skôr zhrozenie, šok. Vlastne to ani neviem opísať. S manželom sme spolu už 5 rokov, z toho 2 roky manželia. Máme ročné dieťa a cca pred rokom, po pôrode mi začali nejaké gynekologické problémy, vyšetenia nič neukazovali, resp. gynekológ nenašiel nič nezvyčajné a záver bol - hormóny. Dnes som zistila, že mám rakovinu kŕčka maternice. Hrozne som sa zľakla aj keď ma lekár uisťoval, že je to v štádiu, kedy je veľká pravdepodobnosť, že sa z toho dostanem. Aspoň nejaká útecha, som silná, musím byť, veď mám rodinu. Ale to sklamanie nie je z tejto choroby ale z môjho manžela. Oznámila som mu to, nepovedal ani slovo, chápem, že bol v šoku, nečakala som, že ma začne ľutovať, vie, že to nemám rada, ale on sa po chvíli postavil, vzal si pár vecí a odišiel. Vypol mobil. Ešte som ho takého nevidela. Nikomu som to zatiaľ nepovedala len jemu. Hrozne som sklamaná, čakala som aspoň objatie a slová ako MY TO ZVLÁDNEME. Už je preč 5 hodín. Ja viem, že sa vráti, ze to musí spracovať.

Prepáčte za výlev, musela som to zo seba dať von.

tinatitti
15. dec 2023

kedykolvek napis, ak by si cokolvek potrebovala. Neviem odkial si, ak si niekde blizko ZV, rada ti pomozem aj inak, ako len s vykecanim sa. Postrazim syna prip. urobim nakup a pod. Kedykolvek.

maminkadeticiek
15. dec 2023

Z akeho mesta si?

tramtada31
15. dec 2023

Och, je mi to luto. Ako sa vie jedného dňa zrútiť svet ako domcek z kariét. Veľmi ti držím palce, vo vsetkom.

lili1313
15. dec 2023

Autorka, musí to byť príšerné. Veľa sily ti prajem a posielam objatie.

marca12
15. dec 2023

Pre krista pana! To ma velmi,velmi mrzi,ze ti toto urobil. Si velmi silna zena,neboj,porazis rakovinu aj bez jeho podpory. Teraz potrebujes silu na vyliecenie a nie davat silu do vztahu,kde chlap nevie,conod dobroty. Nechapem,preco je to tak,ked sa nieco kazi,tak uz rovno vsetko a poriadne. Drz sa.

azzflo
15. dec 2023

baby ved to je vymyslena tema, uz je tu aj diskusia od "jej muza"
don't feed the troll

lucinka12356
15. dec 2023

@azzflo posli link

joannita
15. dec 2023

@pralinka25 ja mam pocit ze polka diskusii je tu vymyslena.

pralinka25
15. dec 2023

@joannita velakrat aj ja aj to vzdy v teme napisem. tuto by mi to nejako nenapadlo.

hedviga2
15. dec 2023

Autorka!!!! Vieš že karma je vraj zdarma?????

anonymous87
15. dec 2023

Ja dufam, ze taky clovek ako ty nevychovava deti!!!! Na vracanie mi je z ludi ako ty… fuj
@pralinka25 mne to napadlo, ked dala ten prispevok, ze ju chce akoze opustit lebo ma milenku… by som vyfackala taketo kreaturi 😡😡😡

liusa82
15. dec 2023

@azzflo nechápem kto si ešte aj z rakoviny môže robiť dobrý deň a vymýšlať takéto diskusie.Ktovie kde je pravda.Ale písala to tak zaujímavo,pútavo že človek až uverí.Ale tiež sa mi tam akoby niečo nezdalo.Blbé tušenie

h2
15. dec 2023

Tak tá diskusia "jej manžela" už je zmazaná.

autor
15. dec 2023

Ženy, ja nie som troll, prečo by som si niečo také vymýšľala? 😳 Viem, že existuje veľa typov ľudí, ale neverím, že by si niekto niečo také vymyslel. Ja verím na karmu a verte alebo nie, človek, ktorý si vymyslí chorobu, ktorý si vymyslí smrť, ktorý vymyslí neveru a neviem čo, tomu sa to v živote vráti a karma ho dobehne. Je mi fakt ľúto, že človek sem príde s úmyslom dostať zo seba von niečo, čo ho ťaží a potom je za trolla. Vo viacerým témach som si to všimla, po pravde som aj očakávala niečo také, váš názor vám neberiem, ale nikdy, nikdy v živote by som si niečo také nevymyslela, vlastne nič by som si nevymyslela, pretože ako som spomínala, karma to každému vráti.

autor
15. dec 2023

Škoda, že tá téma je zmazaná, nestihla som to prečítať, aj keď neverím, že by on bol na MK.

autor
15. dec 2023

@anonymous87 To bolo mne? Ako také niečo môžeš napísať človeku, ktorého nepoznáš? Človeku, ktorý má choré dieťa, človeku, ktorý je sám chorý a človeku, ktorého opustí manžel v ťažkej chvíli? 😔 To sú ľudia vážne takto zlí? Smutná doba a ešte smutnejšie je to, že dokážeš takto napísať matke. A neboj, ja svojho syna vychovám najlepšie ako viem, o to sa báť nemusíš.

pralinka25
15. dec 2023

no ak to nebol fejk a nepisala to jedna a ta ista osoba tak to bol isto manzel. rovnaky pribeh

autor
15. dec 2023

@pralinka25 Nebola som tu, neviem kto čo písal. Možno tá druhá téma bola troll a preto je zmazaná, ale v poriadku, nebudem nikoho presviedčať o opaku.

Myslím, že môžem túto tému ukončiť, ďakujem ľuďom, ktorí ma podporili, padlo to vhod. Prajem každému pekný život a pekné sviatky.

anonymous87
15. dec 2023

Autor: tema je evidentne vymyslena. A ano, robit si “prdel” z rakoviny je pre mna cez. Ja som si hrcku na prsniku nasla… ja som si vsetkym presla, cize ano… som zla ak sa mi nepaci, ze niekto si vymysli rozpravku

autor
15. dec 2023

@anonymous87 Ja som nevymyslela rozprávku, nikdy by som si to nedovolila.

pralinka25
15. dec 2023

@anonymous87 ktovie kde je pravda. moznych moznosti je viac.

anonymous87
15. dec 2023

Autorka: ok, beriem spat. … ale na toto som naozaj citliva…. Pevne verim, ze neklames

pralinka25
15. dec 2023

tak mazat temu nemusis. admin sa moze vyjadrit ako to bolo. mozno to podvod je a mozno si niekto na tvoj ucet vystrelil, alebo to fakt bol tvoj muz.

klip0
15. dec 2023

Autorka a tvoj manžel sa ani vôbec nevrátil ?

h2
15. dec 2023

@klip0 🤦🏻‍♀️ Veď si prečítaj diskusiu.

autor
15. dec 2023

@pralinka25 Nemažem tému, len ak ste ma tu nazvali trollom z nejakého dôvodu, tak nemá zmysel túto tému ďalej rozpitvávať, lebo môžem čokoľvek napísať, aj tak budem troll. A ja vážne nemám energiu naťahovať sa tu s niekym, alebo dokazovať, že nie som troll. O tej druhej téme nemám ani tušenie, takže sa k nej nemôžem vyjadriť a ak bola úplne rovnaká, tak je smutné, že si niekto z môjho nešťastia urobil dobrý deň 😔

autor
15. dec 2023

@pralinka25 Kľudne nech sa admin vyjadrí, ja som zakladala len túto jednu tému a kľudne to admin môze potvediť ak je to možné, to by som aj bola rada, pretože uťahovať si z nešťastia iného je úplný primitivizmus.

pralinka25
15. dec 2023

no mozno to vazne bol tvoj mz alebo nejaky idiot co sa bavi. na koniku nikdy nevies. ale ano bolo to uplne identicke len z muzskeho pohladu.

pralinka25
15. dec 2023

to by si asi musela adminovi napisat. ale ano posledne roky sa to tu hemzi kadekym a uplne to znizuje kredit stranky a znevazuje snahu ludi pomahat si navzajom. je to vleka skoda. admini by si asi mali na toto nejako posvietit ak sa to da.