Mám sa mu ozvať?
Ahojte baby. Pred dvoma dnami bol doma von s jedným mužom, všetko bolo super, bol vysmiaty, padla nejaká tá pusa, mala som dobrý pocit. Skratka stretnutie super. Mal ale potom problémy s autom a vraj to musí riešiť, bude mať aj nejakú návštevu dnes, v podstate ani deň predtým sa mi nejako neozýval. Vraj si napíšeme na druhý deň, akože dnes. Ale stále nič. Neviem, mám počkať, mám sa mu ozvať? Vidím ze je na nete ale nehlási sa.... Poraďte prosím.
Keď som sa ja stretla so svojím (teraz uz mužom) prvýkrát, písal mi ešte som ani doma nebola. Žiaľ, ako Ti píšu dievčatá, ak by chcel ozval by sa sám.
ani náhodou by som mu nepísala...však keď bude chcieť - ozve sa...
Nechaj tomu čas ale myslím si že ak by veľmi chcel ozve sa ti počas dňa hocikedy aj keď práve nemá čas. Na jednu vetu je vždy času
Tak ten čas nestrácaj čakaním na sms 😉 užívaj si život
Viem že ta to možno boli, ale...chlap, ktorý má záujem o ženu ju kontaktuje hneď v ten večer, alebo ďalší deň...ak nepise, alebo že sa ozvem, znamená nemá záujem
Pozri si film Nie je z teba az tak paf.
staci kuknut tuto scenku z filmu Sex v meste....velka pravda 😀
https://www.youtube.com/watch?v=3J7H-BKUUKwKoľko ste si predtým pisali? Ja si myslím že aj keď má toho človek nad hlavu, minútku si určite vie nájsť, aby sa ťa aspoň opýtal,ako sa máš. Nerieš ho a uvidíš.
Ak by mal zaujem, tak by mohol mat aj operaciu trojiteho bypassu naplanovanu, ozval by sa. Bars aj pocas “hygienickej prestavky”, ktora aj tak chlapom trva priemerne polhodinu.
Cas clovek nema, cas si clovek spravi. Ak mu je nieco dolezite...
Odporucam pozriet film"Nie je z teba az tak paf" Ked som randila a stretla som nejakeho dementora, tento film ma vzdy zarucene prebral 🙂 Neboj, pri tom pravom toto vobec nebudes musiet riesit 😉
Tiež myslím, že najlepšie to nechať tak. Možno skutočne nevie, kde má hlavu, alebo proste nemá záujem. Ak sa náhodou ozve, normálne pokecajte, nevracaj sa k tomu, že "prečo skôr si nepísal" ak sa už neozve, tak si zažila fajn večer a život ide ďalej.
Pravdepodobne ta chcel dostať do postele, čo sa nestalo, takže si pre neho už nezaujímavá
Inak nedá mi k tejto téme ešte nedopisat - medzi takým 16 -21. rokom sme tieto situácie s najlepšou kamarátkou volali "pridr...e hry". V podstate sme riešili každy krok, každé "čo mam povedať", "Co mám urobiť" atď. Až som vďaka týmto prespekulovanym hrám (keď som akože mala hrať nedostupnu) prišla o dva vzťahy :D Lebo som bola v roli sebavedomej sebestacnej ženy. No a keď som prišla aj o človeka, čo bol vážne veľká láska (keď ho vidím teraz, tak som rada - ženu s deckom nechal tak a šiel za milenkou), povedala som si, že s tými hrami končím.
Prestala som riešiť každý krok a vlastne hneď dalsi vzťah bol manžel.
Ak to má byť ok, tak nech to je ok s tým, aká si.
Tu to, celkom iste, nebude ok. 🙂
Dobre si napisala, to je bud alebo, nebudes teraz dni tapat a si skodit 🙂 odpisal?
nezafungovala chemia skoda riesit najma ak on dal jasne najavo ze riesit nechce
Asi premýšľa. Ak je hanblivý alebo introvert tak mu to môže trvať dlhšie. Ale jednoducho fakt nemá čas.
Jaj v tomto ja som.absolutne priamočiara. Úplne chlapovi na rovinu hovorím veci a aj kladiem konkrétne otázky.
V mojom prípade by sms znela asi tak, že : počuj mne s tebou bolo fajn a rada by som sa znova videla. Ale mam pocit ze z tvojej strany to nie je také vrele. Daj mi prosím ťa vedieť či sa ešte chceš stretávať alebo nie, aby som ťa viac nekontaktovala zbytočne.
@ckatka povacsine chlapi nevedia povedat priamo. Ja osobne som tiez nevedela muzovi co mal o mna naramny zaujem povedat priamo ze sa mi nepaci a nepritahuje ma. Tiez som radsej pouzila argument ze nemam cas, mam toho vela v praci a postupne to uhrala do stratena....Muzi(a ja tiez)sa neradi konfrontuju so situaciami ktore su neprijemne pre obe strany....
Napisal ti - nemam zaujem, ale ak by som dostal ,,chut,, na ,,nieco,, , ozvem sa ... mozno, ak nebude dovtedy ina k dispozicii, to uvidim potom. Tym ze si mu napisala uz vie, ze ak bude chciet ma ta.
Takze nic si od toho neslubuj, nic necakaj, nie si jeho prva volba, ak by mal zaujem o vztah, tak by napisal hned a ak by nemal cas a mal zaujem, tuez to davno napise.
@zooeynka na tom treba pracovať. Roky a skúsenosti ma naučili ze s ľuďmi sa treba baviť priamo a úprimne. V 99% prípadov to pomáha. A kvôli tomu 1% kedy nie....sa fakt trápiť nebudem.
Keď s niekym nechcem byť tak mu poviem ze prepáč ale nechcem s tebou tráviť čas, je pre mňa dôležitejšie toto alebo ono. Môj deň má len 24 hodín a len ja rozhodujem o tom ako ich strávim...pre niektorých ľudí tam miesto holt nie je. Tak im to slušne a s rešpektom poviem, kde sú moje priority. Ak to niekto nepochopí, je to jeho problém, nie môj.
@zooeynka vieš čo mi pomohlo? Raz na jednom stretnutí s jedným terapeutom (na káve sme boli) mi povedal co.robi so svojimi klientami ako jednu z prvých veci ktorá otvára oči.
Zoberie meter z IKEI, ten papierový. Odstrihne z neho čísla od nuly po vek klienta. Potom Odstrihne z neho čísla.od 100 po priemerný vek dožitia na Slovensku (bud muž alebo žena podľa toho s kým robí).
A potom sa opýta, že čo chcú robiť s tým zvyškom čo im ostalo...
99% ľudí sa vtedy zobudí a začne si vážiť svoj vlastný čas.
U nás v rodine už mame potom len takú hlášku..."mysli na meter".
"Ozvem sa" je ta najotrepanejsia fráza, sama som ju už niekoľko krát pouzila keď som nechcela aby ma dotyčná osoba vyhladavala. Už mu nepíš. Ozvem sa vacsinou znamená nevolaj, nepíš, neotravuj....
By som pockala na krok od neho. Muži radi dobyvaju.....

Ved co na tom nechapes? Tak ja ti prelozim jeho sms o tom, ze ma problemy nad hlavu a ze "on sa ozve" znamena to presne toto: ahoj, nemam zaujem, keby som mal zaujem, tak sa ti sam ozvem. Dovtedy ma prosim neotravuj"