icon

Mám sa rozviesť?

erika2312
28. feb 2012

Može mi niekto poradiť?som vydatá ,mám 5 ročného syna-autistu,bez MR,vydatá som 9 rokov,chcem ešte deti,môj muž už nie,je karierista a workoholik,v podstate ho vychovávam sama,som nešťastná,zúfalá ,v depresii,citovo sme sa odsudzili,nechcem s ním premárniť najlepšie roky,kým ešte môžem mať dieťa,uvažujem nad rozvodom,syn potrebuje súrodenca,nechcem aby bol v živote sám ako kôl v plote,s jeho rodinou nie sme v kontakte,je to na dlhú debatu,takže tu nemáme nikoho,viem že veľa rozvodom stratím,byt,máme hypotéku,ale už nevládem ďalej,s ním to nemá význam,ak je malý chorý nie je ochotný zostať s ním doma,ani keď má prázdniny,chodí domov od 20-24 hod,aj víkendy sme veľakrát sami.

sisaha
28. feb 2012

@erika2312 vidim, ze si viac menej rozhodnuta, aj ked nie uplne presvedcena o spravnosti. Vies, chlapov si netreba velmi idealizovat a nikde nie je napisane, ze sa ti podari stretnut toho pana praveho, ktory s tebou zacne hned planovat dieta. Rozpravala si sa o tomto plane so svojim muzom? Jeho stanovisko je konecne? Alebo bol by ochotny pripustit,že by mohlo byť ešte jedno dieta. Uvazovala si aj nad tym ako vyriesis svoju dalsiu buducnost keby si sa rozviedla? Dokazala by si sama nadalej splacat hypo, vyplatit muza z casti bytu? Alebo planujes odist do podnajmu? Vela chlapov chodieva v noci z prace domov, niektory z prace do krcmy a potom domov. Iste, ak by velmi chcel, dalo by sa nieco pomenit, ale je to hlavne o rozhovore vas dvoch, co ocakavate, coho ste schopní sa vzdať a čoho vôbec...

bodka13
28. feb 2012

@sisaha ono keby aj nenašla toho "pravého" hneď určite sa jej uľaví ,myslím po tej psychickej stránke
...ale určite treba doriešiť veci okolo bývania 😉

sisaha
28. feb 2012

@bodka13 ano, len tych veci co treba doriesit je viac. 😉

bodka13
28. feb 2012

@erika2312 máš premyslené kde by si bývala? prepočítané či finančne utiahneš aby si uživila teba a syna?