Mám sa rozviesť?

sisavero
1. dec 2016

Ahojte kedze uz neviem ako dalej a nemam sa komu zverit tak som sa prisla vyrozpravat sem.Som vydata tri roky zo zaciatku vsetko super ale po svadbe to vsetko zacalo.Moj muz sa zmenil na nepoznanie,vsetko mi zakazuje nic nemozem uz som z toho zufala.Chodim do prace a nasetrila som si nejake peniaze na kvalitnu kozmetiku kupila som si ju a samozrejme som mu o tom nepovedala.No on ju ale samozrejme nasiel a zacalo sa peklo vyhraza sa mi rozvodom vyhadzuje ma z domu.Mame dvojrocneho syna samozrejme vyhrazky tipu zabudny na neho atd.Nadava mi do neandrtalcov ze sa neviem spravat ze som tucna ze on potrebuje vedla seba zenu ktora ho reprezentuje ked niekam spolu ideme nesmiem sa odviazat lebo uz je peklo.Nesmiem si nic kupit bez toho aby mi to neosuhlasil.Dnes sme napriklad boli s malzm vonku santili sme v snehu tak na nas vyletel nech sa nevalame po travniku lebo sa trava zlomi no je tot normalne?Ja uz neviem ako dalej mohla by som ist k rodicom ale vrazila som dost penazí do nasho domu a nechcem mu to len tak vsetko nechat.

natalym
1. dec 2016

Debil.

blahowoman
1. dec 2016

Rozvod.

sissy27
1. dec 2016

@sisavero ehm tú otázku, či sa máš rozviesť, to myslíš vážne? Či len váhaš medzi rozvodom a 20 rokmi v tretej nápravno-výchovnej? 🙄
Lebo ja nevidím jediný dôvod, prečo si s ním, jasne povedal, že potrebuje inú ženu, nie si dosť dobrá... Zvyšok radšej nekomentujem...

rusalkablack
1. dec 2016

Lakomec, s ktorým to bude čím ďalej, tým viac, horšie a horšie. Lakomec sa rokmi nemení. A čo ti vyčíta - že si tučná ? A on je čo, Alain Delon? Takého som zažila, čo chodil v starých vyprašivených 20 ročných tričkách a na mne mu vadila aj farba rúžu na perách. Lenže ty máš s ním dieťa a spoločný dom, tak tu je naozaj ťažko radiť. Má aspoň nejakú dobrú vlastnosť ?
A to, že ti nadáva do neandertálcov, tak to svedčí o jeho primitivizme a o tom, že nemá k tebe žiadny vzťah, bohužiaľ. A Keď ťa vyhadzuje z domu, čo je aj tvoj, tak to svedčí o jeho inteligencii. Po 4 rokoch by ste si mali ešte hrkútať, a nie sa vadiť ako po 30tich rokoch manželstva.

myskahryzka
1. dec 2016

Uff. Tak to jedine len vyrozpravat, lebo tu je kazda rada draha. Ja ti len poviem co by som urobila ja. Zacala by som potichu chystat vsetko tak, aby som od neho mohla po skonceni materskej odist. Nahravat si jeho vystupy, ukladat sms-ky. Na maleho moze zabudnut on. Takych vyhrazok sa neboj. To su len slova zakomplexovaneho debila, ktory nema ine prostriedky na to, aby si udrzal taku super zenu, ako si ty. Drzim ti palce. ❤

timea7
1. dec 2016

@sisavero sorry, ale si takto kompletná? Už si to tu riešila pred rokom, zabila si s ním ďalší rok života. Odpoveď poznáš, potrebuješ tu ešte k tomu, aby si sa k rozvodu konečne rozkývala 1500 príspevkov od neznámych žien? A prosím ťa, nepíš tu, že sa zmenil po svadbe, to len ty si zložila ružové okuliare.

natalym
1. dec 2016

@timea7 Ja neviem, je to naozaj také jednoduché?

timea7
1. dec 2016

@natalym čo? Napísať žiadosť, dať si zveriť dieťa so svojej starostlivosti, spakovať sa a ísť od neho do čerta, aj keď k mame a nájsť si dobrého právnika, by mi zabralo maximálne týždeň. A ušetrila by si rok ponižovania, trápenia a svoje dieťa vyrastania v nezdravom ovzduší. Je vlastne čo riešiť, keď ju vyháňa z ich domu? Skutočne si už ženy absolútne nevážia samé seba?

glorikarebeka
1. dec 2016

@sisavero ja ti napisem len jedno BUDE TO LEN HORSIE!!!odchod od neho,neni na co cakat

myskahryzka
1. dec 2016

@timea7 No nieje to vobec take jednoduche, ako pises. Tazke je odhodlat sa. Najma ak mas dieta. Neviem, ci si sa rozvadzala, ale ak ano a takto bravurne s nadhladom si to zvladla, tak to ti gratulujem a obdivujem ta.

timea7
1. dec 2016

@myskahryzka áno, rozvádzala som sa a bolo tam dieťa. A to som ani náhodou neprežívala to, čo autorka témy. Čo na tom je zložité? Čo sa dá čakať od takého primitíva? Aký zmysel má naťahovať to ďalej, ak ju manžel nemá za nič? Akým príkladom spolužitia sú pre ich dieťa? Na mne nemáš čo obdivovať, možno len to, že si vážim sama seba a okrem mojich najbližších mám rada aj sama seba. NIKDY by som nikomu nedovolila, aby sa ku mne takto správal.

tanecnica82
1. dec 2016

mozno som jedna z mala, ale mne sa podarilo mojho muza zmenit.Tiez mal spociatku manipulativne sklony no ked videl ze nepohne so mnou tak ho to zrejme preslo.

myskahryzka
1. dec 2016

@timea7 Ano. Vo vsetkom mas pravdu. Je to debil a mala by sa rozviest, pretoze lobotomie sa v tomto state nevykonavaju, zazraky sa nedeju a chlapi sa nemenia. Ale naozaj, nie kazdy je rozhodny ako ty. Aj ja som na ten zazrak cakala dva roky, potom som pol roka rozmyslala, ako mu tu lobotomiu urobit podomacky a az potom som odisla.. ked uz to zacinal vnimat aj syn. Ako vravim.. kazda sme ina..

timea7
1. dec 2016

@myskahryzka vieš, ak by išlo len o ňu, no ak sa nedokáže rozhúpať, nech sa nechá osočovať a urážať aj ďalších päť, desať rokov, ale je tam dieťa...deti majú veľmi citlivé senzory a ja bohužiaľ veľmi často vidím, čo s deťmi robí takéto spolužitie a ako sa zmenia, ak sa zmení ich domáce prostredie. Žijú síce väčšinou skromnejšie, ale spokojnejšie. Skús si predstaviť, že si ako dieťa denne svedkom takýchto reakcií jedného magora. Dieťa je neuveriteľne zmätené, lebo tou, ktorú otec uráža, správa sa k nej ako k handre, je matka, ktorú miluje. Ale má rád aj otca a nechápe, prečo to on robí a aký postoj má k tomu zaujať. Sorry, asi profesionálna deformácia - som učiteľka.

sasa1310
1. dec 2016

@sisavero no pochybujem, že sa takto zmenil po svadbe.
Vrazila si prachy do spoločného domu.. čiže, dobre tomu chápem, že polovička je písaná na teba.
To máš výhodu oproti iným ženám, ktoré do toho išli hoc aj s tromi deťmi a bez polovičky strechy nad hlavou a nemali ani rodičov.
Ty choď k rodičom, požiadaj o rozvod a rovno o majetkové vyrovnanie + o výživné. A ak aj toto ti nestačí, tak už len čakaj kedy na teba rukou siahne a neskôr aj na tvoje dieťa.
A hlavne, aby ti ešte aj ďalšie dieťa nespravil, aby si bol tebou ešte istejší.

timea7
1. dec 2016

@tanecnica82 mať manipulatívne sklony a byť manipulátorom sú dve veci. A veľmi záleží, ako žena zareaguje hneď pri prvých pokusoch ňou manipulovať. No nie každá zistí, že ide o pokus o manipuláciu, bohužiaľ. Autorka píše, že si našetrila potajomky na kozmetiku a keď to on zistil, že si ju kúpila bol cirkus. Celé zle. Prečo potajomky? Prečo ju skrývať? Ak by sa pri prvom pokuse niečo jej zakázať rozrehotala na celé kolo, tiež by sa zrejme stiahol. Otázkou je dokedy. 😠 Takýto typ mužov vyhľadáva určitý typ žien, lebo vie, že sa mu podriadia.

myskahryzka
1. dec 2016

@timea7 Ved jasne.. ja to vsetko chapem a tak isto som sa rozviedla preto, ze som nechcela, aby moje dieta zilo v nepohode a malo taky vzor, ako moj ex.. Len sa snazim povedat, ze vsetko ma svoj cas. Aj zakladatelka potrebuje dozriet do rozvodu. Sama vie, ze to inak neskonci. Teda pri takom despotovi akeho ma, by to mohlo skoncit aj ovela horsie. Jeho spravanie je podla opisu velmi agresivne a je len otazka casu, kedy tu agresivitu zhmotni. No dufam velmi mila
@sisavero , ze si z tychto nasich reci a skusenosti nieco precitas a vezmes rozum do hrsti. Mozes byt este sto krat stastna..

sasa1310
1. dec 2016

@timea7 hej, určité typy žien. A tipujem, že 90% z tých žien je odhováraných od svadby svojimi rodičmi. Ktorí to vidia už pred svadbou. lebo neverím, že sa zmení až tak po svadbe.

tappetty
1. dec 2016

No sup sup dievca, mladost uteka, premysli si ako to budes logisticky zvladat s malym, priprav si financy plan, a svihaj poziadat o rozvod, vzala si si totiz kretena.

natalka13
1. dec 2016

@myskahryzka vsetko nema svoj cas, trapit dieta a seba a naco?
Uplne sa zhodujem s @timea7 neviem si ani prestavit zeby mi manzel povedal ze som neandrtalec alebo zeby mi vycital ze som si kupila kozmetiku, naviac ak chodim do prace.
A keby toto trvalo tri roky nevaham ani minutu, lebo lepsie to nebude.

katarina644
1. dec 2016

s takym hovadom by som dlho nebola. bude horsie a horsie. utekaj kym mozes a daj si maleho do svojej osobnej starostlivosti, lebo este o dieta prides.

fish60
1. dec 2016

... som muž, nechcem ti veľmi do toho kecať.. ALE... moj foter bol to isté ako tvoj starý, a ked som bol starší prisla na rad bitka aj na mamku... a nakoniec jedného krásneho dňa pobalil kufre a hajde preč.... ALE... to sme už boli traja súrodenci a 18 rokov ponižovania.
.....utekaj dievča od neho čím skôr... aj tak ta musí vyplatiť z domu.... UTEKAJ... ten sa nezmení bude to len horšie a nakoniec stretne nejakú pi..... u a odíde k nej a budeš ho musieť vyplatiť ty.... UTEKAJ

bluka2
1. dec 2016

Kym sa rozhybes, nezabudni na antikoncepciu

voskovka
1. dec 2016

Ja som si tym presla....a bolo u nas nasilie,chlast urazky ze som neschopna tucna atd..ja som odisla bez akejkolvek pomoci od inych,do prenajmu...s troma detmi.a to co vsetko som ja zazila za 9rokov neprajem nikomu az som sa odhodlala podat ziadost az ked som dostala druhu sancu od zivota kde mi operovali min.rok nador a ten mesiac cakania vysledkov mi otvoril oci a povedala som si ze ak to bude ok rozvediem sa a zacnem odznova budem to brat ako novu sancu od zivota.U nas sa tiez zmenil po svadbe a po narodeni prveho syna napriek tomu som stale dufala ze bude zmena....Facky boli urazky....A raz az take napadnutie ze som v noci o pol dvanastej skoncila v kaluzi krvi a s policiou v byte ked ma chcel ... ani napisat sa to slovo neda....O peniazoch pomlcim....prosim ta dieta nedieta....chlapi sa nemenia.....az prevalenie nevery ked chodil do podnikov kde robia "k..y" tak som zistila ze ma po druhom synovi podvadzal....a ja s o m s nim mala este dceru.....som vdacna ze sme rozvedeni,je tomu pol roka a nasla som skveleho chlapa co miluje mna aj deti...pomaha mi robi vsetko preto aby nam bolo fajn.slov ponizovania a sluzkovania bolo za 9r dost....stopni to aj ty az sa ti nestane to ako mne ze som z nervov,stresov a zlej psychiky ochorela na srdce..... hlavu hore ....zvladli ine zeny pred tebou das to aj ty a svoje stastie najdes casom...pocka si na teba :-*😘

lilyianka
1. dec 2016

@sisavero no dievca podla toho co pises tak mas doma modela s dokonalou povahou a postavou ... Poviem ti tak ze keby mne mm povedal ze som neandertalec a tucna,tak to by videl co je to poriadny cirkus!! Ten tvoj nema voci tebe žiadnu uctu...ma ta len za sluzku,kt.mu je asi dobra len na to,aby uvarila,upratala a sem tam mu dala.....sorry,ale toto je moc....on je cisty dement,sebec a lakomec....
Ze sa trava zlomi ked sa po nej valate?? A co!!mal by byt rad,ze jeho dieta a zena su stastne a nie pozerat na travu! Naco ju sadil? Co cakal,ze budete nad nou lietat??
A ohľadom kozmetiky a penazi.....ste uz manželia a teda peniaze by mali byt spolocne a je odveci si bokom odkladat resp odveci viac je si nieco kupit a bat sa mu to povedat...ja si tiez velakrat kúpim a co....bud sa len opyta ci to mam nove alebo ak vaham tak mi povie nech si to kupim a urobim si radost,ze si to zasluzim...
Od takeho muza ako mas ty co najskor prec!

kavicka0709
1. dec 2016

🙂 cozeee? To nie vobec takyto ,,vztah,, co je on pan sveta? Akoze dovidenia chlapec !!! Vselijaky su muzi takisto aj zeny su rozne. Ale kurnajs ked mam decko/ deti tak zijem pre nich a muz musi byt opora. Ja si neviem ani predstavit ze mam tehoto chlapa podla toho co pises. Ja mojmu poviem hocico vlastne vsetko a on mne tiez .dakujem panu bohu zanho

uhnakova
1. dec 2016

@voskovka boze, chudatko, si si vytrpela, hroza citat. Drz sa aj s detickami, nech je uz len dobre 🙂

timea7
1. dec 2016

@myskahryzka malo by to svoj cas, ak by si manzel par krat odskocil do inej postele, lutoval by to a ona by potrebovala cas na to, aby zistila, ci je schopna sa nad to povzniest, nikdy sa k tomu nevracat a zit s nim, ako pred tym. Toto odklad neznesie, tu nema co dozrievat, je to davno prezrete. Len je tazke priznat pred mamou, ze mala pravdu a najtazsie je priznat si sama pred sebou, ze som sa zufalo mylila, ze spm mala ruzove okuliare ovela dlhsie, ako je zdrave...

voskovka
1. dec 2016

@uhnakova teraz nam je fajn....pomaly sa vsetko dava do poriadku,aj sme si zvykli uz ze byvame inde ze deti chodia k nemu aj ku mne ze proste ja im nezakazujem....aj s nim lepsie vychadzam...ked nechcem mobil mu nedvihnem,ked nieco s detmi mu zavolam ja a proste sli sme k rozvodu s dohodou aj tak to nemalo cenu dalej udrziavat ked bol stale prec,malo doma na vsetko sama..... v podstate sa mi aj koli tomu lepsie zvladal rozvod a vsetko ze som bola zvyknuta spoliehat sa sama na seba....

alexandraalexandrova
1. dec 2016

@timea7 pytas sa co je na tom zlozite odist...spytaj sa preco je na svete tolko tyranych zien a odpovies si sama. Cim dlhsie zena v takomto vztahu funguje, tym tazsie je odist...