icon

Mám sa vrátiť k bývalému ?

julka1982
20. jan 2020

Ak 4 mesiace pred svadbou vravel ze svadbu nechce? Ze nie je šťastny. Ze dokáže zit aj bez papiera. Rozchod nechcel ale ja som odisla. A teraz citim ze si ma snazi získať späť. U nas ten vzťah bol. Vždy taky raz super a raz nie. On mi príde stale tak akoby sa nevedel vzit do normálneho života. Neviem ako zistim ci si uvedomuje svoje chyby a chce ich zmenit a ci vobec by to malo este význam. Plánovali sme dieťa. Ked sme spolu cítim ze si ma nevazi. Ak sme rozidenitak vtedy vy pre mna urobil všetko aby ma dostal spat.. Bola som na tom ze potrebuje este dospieť a ajja v určitých veciach. Ďakujem zs názory

Strana
z2
catherine275
20. jan 2020

Od takehoto vztahu daj ruky prec prosim ta... planovali ste dieta? S niekym kto si ta nevazi? Zamysla sa prosim ta nad tym, ako da bude spravat po svadbe ked budes k nemu “priputana” a dieta by to len zhorsilo. Nevazi si ta teraz, nebude ani potom. Najdi si muza co si ta vazit bude a nie niekoho o kom pochybujes...

miriam1983
20. jan 2020

@julka1982 aj ja som si bola 🙂 ked som usla vencit psov a ja som bola v tom,ze moj partner nikam nechodi a je stale doma,tak on prasil susedu.

julka1982
autor
20. jan 2020

Porazi má 😂dobryyyy

tosomja
20. jan 2020

A aku chybu si ma priznat? Ze nie je zrely na vztah? Alebo ze ti dovolil sa ofucat a odist? Tak kto spravil chybu?
Vo vztahu treba hlavne komunikovat, vela rozpravat, spoznavat sa. Spojit sny, realne sny. Nie nasilu plnit sen tomu druhemu, len aby sa nepovwdalo. A potom po rokoch si bit hlavu, ze jeden urobil chybu, ze sa nechal prehovorit a druhy ze prehovaral.
Ak sa chces vratit, vrat sa, ak nie, tak nie.
Ty si zi svoj zivot tak, aby si nikdy nemusela lutovat kroky, ktore urobis 😉
Drzim prsty 🍀

77daniela77
20. jan 2020

Ked toto urobil,no neviem.....to by si sa s nim trapila asi cely zivot,neda sa asi na neho velmi spolahnut,stale sa prisposobovat jeho naladam....na porazenie,nie?

nefertiti5843
20. jan 2020

@julka1982 Myslím, že si rozhodnutá...len si nečakala, že dievčatá ti nebudú pritakávať, ale budú ťa odhovárať ☹ A nepíš, že si si "istá", že nemá trtkačku ... nemôžeš si byť istá, zlatko naivné....istý si človek môže byť len smrťou...ničím iným 😢

miriam1983
20. jan 2020

@nefertiti5843 konecne niekto so zdravym rozumom. Kebo tie,co by dali ruku do ohna za svojho manzela,az mi je uch luto. XY o svojej ,,laske,, hovori,aky on je iny a pritom vypisuje po nociach inej a dislova prosika o sex,lebo s tou jeho to je nuda. Stastne rodinky ...

vilma7
20. jan 2020

Neviem aký ste mali vzťah, ale akonáhle to je hore, dolu a spolu a od seba, nič dobré to podľa mňa neveští, tiež by som to ukončila a určite sa nevydala.

ivca88
20. jan 2020

Myslím že žiaden vzťah nie je dokonalý, ale fakt, že tu svadbu zrušil, tak to tam muselo byť niečo vážnejšie.
Nepoznáme ani jeho a ani teba, ale určite tam je háčik..
Zobrať si niekoho, nie je len tak. Ak by bol voči tomu od začiatku, tak by nepritakaval a "zatrhol" by to hneď.
Mrzí ma to, ale predsa len je mužov dosť a určite je z čoho vyberať.
Neviaz sa k nemu len preto, že ste mali niečo dohodnuté. Alebo zo zvyku.
To nie.
Keby ťa miloval , naozaj fest miloval, tak by ti nedokázal povedať že ruší svadbu. Nemal by to srdce.
Ale ty srdce máš, a teraz si z neho mäkká ako maslo na panvici, lebo je MOMENTALNE dobry

ivca88
20. jan 2020

A vieš čo, ak ti to nedá spávať, tak sa k nemu vráť. Ale neber si ho aspoň prosím. Počkaj ako bude vas vzťah vyzerať a kým neprídeš na to, čo sa tam stalo.
Ak si mladá a netikaju ti biologicke hodiny, tak uvidíš. Len si ho prosim neber a nerob si s ním dieta, keď je takýto nezodpovedný

julka1982
autor
20. jan 2020

Praveze tykaju a som po konizacii a uz lekár na mna nalieha😪

nairia
21. jan 2020

@julka1982 tak radsej sa priviazes k chlapovi, s ktorym je velka pravdepodobnost, ze nebudes stastna len kvoli tomu, lebo lekar na teba nalieha aby si hopsup mala dieta a tikaju ti biologicke hodiny? akoze kludne, mna do toho nic, len sa tak zamyslam... a potom tu citame prispevky zien, ktore "citili, ze to nebolo idealne, ale chceli babatko"/"podviedol ich uz za chodenia, ale potom uz slubil, ze to neurobi"/"zmlatil ich, ale sa ospravedlnil a spravil im dieta a ved je dobry otec, len sem tam pusti jednu vzduchom chladenu tomu, kto je nablizku"... a teraz od takych chlapov chcu odist, ale nemozu, lebo deti, a dalsie "kotvy", ktore ich drzia pri tych chlapoch, no su nestastne...

midka
23. jan 2020

nie, nevratila,,,, pre mna by to bolo sklamanie v zasadnych zivotnych veciach... mas tu najlepsiu startovaciu poziciu na novy vztah,,,, 🙂

uba199
11. okt 2024

@janinah a ak by si mala súčasného partnera a vráti sa ti tvoj bývali ale stim bývali máš syna a ukázal sa po 4 a pol roka a stim terajším ti je dobre aj bolo staral sa všetko mylovali by sme sa necítila by si sa alebo nemala by si objaví ze sa oň knej vráti

Strana
z2