Mám si vo svojej situácii založiť rodinu?
Na úvod by som vám rád opísal svoju situáciu. Som 23-ročný chalan, čiže už vo veku, kedy sa vážnejšie zamýšľam nad tým, ako si predstavujem svoj život v budúcnosti. Vlastne mám v tom jasno: chcel by som mať rodinku. Chcel by som mať ozajstný a úprimný vzťah s milým a pekným dievčaťom, mať s ňou kopec príjemných zážitkov a spomienok, ktorými sa zapíše do môjho srdca na celý život. Myslím, že som dosť usilovný a pracovitý človek. Momentálne študujem na vysokej škole a robím všetko preto, aby som v budúcnosti zarábal dostatok peňazí, pre nás oboch, aby sme si mohli postaviť pekný dom s veľkou záhradou, v ktorom budeme vychovávať naše 2 alebo 3 deti a žiť pekný život. To všetko by bolo fajn. Avšak, je tu jedno veľké ALE. Problém je ale v tom, že som ešte nikdy so žiadnym dievčaťom vážnejší vzťah nemal, ALE mám za sebou 2 vzťahy s mužom.
Nie som si istý, či sa to dá nazvať vzťahom, pretože z mojej strany to nebola v ani jednom z týchto prípadov láska. Bolo to síce príjemné fyzické uvoľnenie, no nebyť toho sexu, bolo by to úplne ako kamarátstvo. Nikdy som tých chalanov nevodil za nos a v tom "vzťahu" som im jasne povedal, že síce ich mám rád, no z mojej strany to nie je láska. Vlastne si ani neviem predstaviť, že by som ja dokázal mať vzťah a budovať v živote niečo s mužom. Vydržalo to v oboch prípadoch 4 mesiace a keďže som v tých vzťahoch s mužmi nevidel žiadnu perspektívu, ukončil som to. Veľa ľudí si myslí, že chlap, ktorý dokáže mať sex s iným chlapom je hneď homosexuál. Veľa som si o tom študoval a zistil som, že to nie je tak. Aj mnoho vedcov sa zhoduje v tom, že po sexuálnej stránke, by každý človek, či už muž alebo žena, mohol mať sexuálny kontakt s osobou rovnakého pohlavia bez ohľadu na jeho sexuálnu orientáciu. Avšak, nie každý sa k tomu odhodlá a nie každý to aj skutočne vyskúša. Bez toho, aby som sa čokoľvek snažil potláčať alebo si niečo nahováral, necítim sa byť homosexuálom. Sex je síce príjemný, no neviem ho milovať.
So ženou som ešte nikdy žiaden vážnejší vzťah a ani žiaden sex nemal. Nemám rád ľahké dievčatá a také, ktoré je možné ľahko dostať do postele si nedokážem vážiť a ani ma veľmi nevzrušujú. Doteraz som sa riadil tým, že na dievča, ktoré sa mi skutočne páči výzorom aj povahou a s ktorým by som chcel mať úprimný vzťah a neskôr sa dopracovať aj k tým sexuálnym radovánkam, teraz nemám čas. Na strednej to bolo preto, že som som na sebe pracoval, patril som medzi najlepších a dostal som sa aj vďaka tomu na dobrú vysokú školu. Teraz si ale uvedomujem, že tak ako som žil doteraz (že budem vzťah stále odkladať a fyzické potreby budem uspokojovať s hocikým, hoci aj s nejakým chlapom) už žiť nemôžem a nechcem. Uvedomil som si, že povinnosti tu sú a budú stále, no nechcem, aby mi takto mladosť preplávala pomedzi prsty s tým, že si budem nahovárať, že na vzťah teraz ešte nemám čas a potreby sexuálnej blízkosti, ktorú má asi každý v mojom veku budem uspokojovať s ľuďmi, ku ktorým žiaden cit nemám. Ospravedlňujem sa, ak to čo píšem niekoho pohoršuje, alebo ak to pôsobí neokrôchane, no musím podotknúť, že análny sex som s mužmi nerobil, ani som ho nenechal robiť do seba. Tie úlety boli hlavne o chýbajúcom fyzickom kontakte (hlavne ruka a ústa). Problém ale je, že teraz, keď už viem, že "TO" s iným chlapom neni až také hrozné, ba naopak, je to celkom príjemné a zároveň je aj dosť ľahké zohnať nejakého chlapa na jednorázový úlet, neviem, či s tým dokážem prestať... Ak by som už mal mať vzťah s dievčaťom, po ktorom túžim, chcem aby bol otvorený a takúto vec by som si určite nechcel nechať pre seba. Hoci chcem k nej byť vo vzťahu úprimný a otvorený, na druhej strane sa bojím, že s tým, že sa jej s tým zdôverím sa jej zhnusím a odíjde odomňa.
Čo si o tom myslíte? Ako by ste reagovali vy, keby sa vám váš partner zdôveril s tým, čo ja? Čo by ste poradili mne? Ako by som mal ďalej postupovať?
Veľmi pekne vám ďakujem za to, že ste si to prečítali a ak máte ochotu pomôcť a poradiť mi bez toho, aby ste ma odsudzovali, budem veľmi rád.
@25daniela 😀 😀
@kristoff si mlady,cielavedomy,tak sa neboj vztahu so zenou.Vyskusaj si ake to je a mozno sa najdes kde si sa stratil 🙂 Ak najdes pravu lasku a povies jej o svojich uletoch,som si ista,ze to pochopi a potom spoznas tu,co si ten domcek a krasny zivot s tebou zasluzi.A nakoniec mozes nadobudnut zistenie,ze ta zeny ani tak nepritahuju ako chlapi.Zelam ti vela stastia 🙂
@kristoff .Ale prečo takto?ved tí čo sú si naistom taký skúšať nemusia,nemajú dôvod.Ale ty sa ešte len hladáš.A ked nevieš či máš rád buchty alebo čertovo kolo,tak asi musíš ozaj len skúšať.Ale teraz mi to príde že vlasne mi sme tí ktorí to nevedia lebo sme nevyskúšali viacero druhou ovocia...........🙂
@flopo mas v prispevku zmatocne vety..nerozumiem mu
@anatalia77 comu nerozumies?bud najde zensku a zalubi sa alebo pri nej spozna,ze je na chlapov.
... preco mam pocit, ze kristofovi ani tak nejde o to najst si babu a budovat nieco, ako skor presvedcit nas o tom, ze to co robi a ako zmysla je ok a vlastne nam nieco chyba a nedochadza? 😀
@anatalia77 ja mu celkom dobre rozumiem, dost casto sa vyjadrujem podobne, preskakujem niektore nepotrebne vety...
@arabela283 .Počkaj nakoniec,možno to bude nejake posolstvo.Teda ak je ten bohaslovanec či čo to vlastne je
@flopo dik,zrejme sa mi niektore vety a slova zliali,nedavalo mi to zmysel..
@surriana bohaslovanec?
@anatalia77 .Ano už sme to tu spomínali......🙂
@sissmiss Reakcia na príspevok o 17:19
Je tu téma, pri ktorej jedno jabĺčko vyskúšalo jesť jabĺčka a aj keď ešte nikdy neskúšalo hrušky, vie, že jabĺčka mu až tak nechutili a tak predpokladá, že hrušky mu budú chutiť viac. Pýta sa tu preto hrušiek čo si myslia o tom, keď jabĺčko skúša iné jabĺčka a či by tieto hrušky vyskúšali také jablko, ktoré už skúšalo iné jabĺčka a čo by tieto hruštičky robili, keby ich jabĺčka robili niečo podoboné. Niekomu to treba asi vysvetliť takto, aby pochopil. 🙂
@anatalia77 .Bohoslovec je správne
@surriana viem,ale to slovo bolo trosku ine,ale ja tiez neviem ako spravne 😒
@surriana ..tak neviem, ked je este len pri prispevkoch 17:19 😀
@kristoff 😀
Ty kokso,ty si ina hruska... 😀
Daj recept na dobru vyzivu,bude to lepsie 🙂
@anatalia77 bohoslovec 😀
@arabela283 nezastavujeme,mame spozdeni...
podla mna sa cirkev nudí.lebo už ked by teda ten Boho.....neviem čo mohol byť ,tak hned v prvom príspeku sú spomínané cirkvi.
@kristoff snažím sa pochopiť. Ale snaž a pochopiť aj ty. Neveru si vysvetluješ tak, ako sa ti to hodí. Ver mi, že solidnu ženu, ktorá bude akceptovať to, že si budeš chodiť užívať aj mimo nej nenajdeš. Či so ženami, či s chlapmi. Toto žena, ktorá ťa bude milovať ale na druhej strane si bude vážiť aj samu seba proste tolerovať nebude.
@adri266 análny sex je podľa mňa nezdravý, je mi to nepríjemné, keď sa niekto k môjmu konečníku priblíži čoilen rukou a je to pre mňa aj dosť nechutné. A to je jedno, či v pozícii prijímať alebo dávať.
To je mi úplne jasné, že keby som mal vzťah s dievčaťom, s ktorým to budem myslieť naozaj vážne, že by som jej to povedal.
A určite nie som ten, kto založil tú tému o zakázanej túžbe. Toto je môj prvý deň a zároveň aj prvá téma na tejto stránke.

@kristoff halo, tu je on line diskusia, co bolo pred dvoma hodinami uz nieje aktualne 😀 😀 😀