Mám syna, o ktorom jeho otec nevie
Ahojte
Vopred prosím neodsudzujte ma, chcem sa len vyrozprávať poprípade sa spýtať či niektorá takéto zažila
Pred pár rokmi som sa zoznámila s mužom s ktorým si rozumiem dodnes
Je to môj najlepší priateľ blízka osoba ,niekto s kým si rozumiem vo všetkom
Mala som s ním otvoreny vzťah
Od začiatku som mala pocit že s ním chcem byť a mať deti
Nikdy sme sa o nich nebavili
Pochopitelne sme spávali spolu, raz som mu povedala že beriem lieky antikoncepciu a nemusí si dávať pozor, dôveroval mi samozrejme
Môj zámer bol otehotnieť s ním ,chvíľku to trvalo ale podarilo sa
Keď som zistila že som tehotná stretla som sa s ním a povedala mu že sa sťahujem lebo člen rodiny potrebuje moju pomoc
Našťastie sa viac nepýtal, veľmi ma mrzela ta lož a že ho tak skoro neuvidím ale nemohla som dovoliť aby videl moje brucho, došlo by mu to
Malému som dala meno po ňom, v rodnom liste teda nie je vedený otec
Môj syn bude mať 8 mesiacov
Jediné čoho sa bojím že mi to jedného dňa bude vyčítať prečo nemá otca
Otec dieťaťa sa stále dožaduje stretnutia a ja sa musím stále vyhovárať len aby nezistil pravdu
Neviem ako by zareagoval, každopádne peniaze ani nič od neho nevyzadujem
To bude najlepšie. Malý nemá ani rok, takže si nebude pamätať ten čas bez otca. A ver mi, nieje nič horšie ako výčitky, že si niečo neurobila. To by si si vyčítala do konca života. To by bolo sebecké. Uvidíš, možno to dopadne úplne inak, ako si čakala a všetko bude dobré. Strach je najhorší nepriateľ. Držím palce.✊
Toto je tu extrém.
Telenovela 🤦
Si si z neho urobila banku na dieťa!?
Nebolo to pekné od teba, to akoby si ho využila.Neviem či ho ľúbiš? ak áno tak mu to povedz a možno to pochopí prečo si klamala, čím skôr sa s ním porozprávaš tým lepšie.
Ty si fakt zakerna. Nie kvoli dietatu. X deti nema otca, ale kvoli tomu muzovi. Co od neho teraz chces??? Stastnu rodinku? Ked si sa tak raz rozhodla, tak si to zozer sama a jeho do toho netahaj. Dieta je zivotny zavazok a ty si sa ho ani nepoytala. Toto sa fakt nerobi. Och tolka sebeckost postavit chlapa pred hotovu vec. Aha tvoje dieta... A?
@beata_k keď nebude chcieť nemusí byť jeho súčasťou nenútim ho predsa
A áno je to v prvom rade moje dieťa
Klamala som ale aspoň nerobim to čo ine že su vydate vlezu inemu do postele a manželovi potom tvrdia ze dieta je ich a nakoniec je milencove
Teda neviem ak toto nieje vymyslená tema. Tak ako tvoj charakter je čiernejší ako cernozem😂 to akože si takýmto sposobom vlastne vyžiadať darovanie spermií to ti príde ok? Ja sa divim že to vôbec davas na MK mala si mu to povedat a hotovo ale pochybujem he bezcharakterný človek ako ty by sa zachoval charakterne 🙂
Jak ked nebude chciet??? Znicila si mu zivot. Co sk si bude chciet zalozit rodinu s inou zenou? Vies, ze niektorym zenam vadi chlap s deckom?
@beata_k nemá inú, a ak by si našiel nejaku nemusí jej povedať že ma dieťa
neviem ci je tema vymyslena alebo nie - kazdopadne si velmi sebecky clovek, zahravas sa so zivotmi inych a klames v takychto vaznych veciach
chudak chlap, ak je taky dobry ako pises, tak isto bude mat zaujem o svoje dieta a teba ako bonus po zvysok zivota viac ci menej na krku a ano mozno si ho pripravila o sancu na "normalny" zivot so zenou, co si ho bude vazit, lebo mat dieta s niekym tak sebeckym ako si ty a byt s tebou stale v kontakte, tak to jeho buduca partnerka nemusi len tak dat - aj to ze ma dieta a este aj s niekym ako si ty, pretoze vobec nepochybujem o tom, ze ak sa raz rozhodnes, ze nieco chces tak opat pojdes cez mrtvoly aj za cenu, ze mu znicis vztah
"nemusi jej povedat, ze ma dieta" - opat sa len prejavil tvoj charakter 🙈
Neublížila si až tak moc???? Ako fakt? Vedome a zámerne si rozhodla o živote dvoch ľudí. O živote priateľa, že sa stane otcom.dieťaťa (aj keď o tom nevie, o to je to horšie...) a hlavne o živote svojho dieťaťa. Rozmýšlala si, čo raz povieš jemu? Keď sa bude pýtať prečo nemá tatina? Vedome si ho obrala o druhého rodiča. A nie, nemá ten malý všetko. Nemá Tvojou vinou otca! A to je viac ako dosť. Mám tri deti a svojho tatinka milujú. Majú spolu krásny vzťah, rôzne aktivity a čas strávený spoločne. O toto si ho Ty obrala, svojim nezodpovedným a sebeckým konaním.
Ty nerozhoduj za neho! Co on povie. Uz prestan rozhodovat v tak zavaznych veciach o inych.
@jankalukasova chcela som dieťa, mám ho
Večer mu zavolám a rozhodne sa sám
Nebudem ho nútiť
Je vela deti co nemaju rodiča ani jedneho alebo zlych rodicov
tvoj moralny kompas je evidentne mimo prevadzky alebo ho treba nakalibrovat 😵💫 ty si proste chcela dieta a vybavene, to co si tym sposobila ti je vlastne uplne ukradnute
Chcela si, mas, tak si ho nechaj a jeho do toho teraz netahaj.
Ak je toto realna tema, co dufam ze nie je, tak ty nebudes celkom normalna. Ten chladny kalkul z tvojej strany, manipulacia, klamstvo a akoze "hra na city a priatelstvo" a zaroven to ako chladne o tom pises - ty si cisty sociopat.
Chudak dieta a ten chlap :(
@majka1921 nerozumiem načo majú takéto zeny vôbec deti :(( čo z nich vyrastie keď ich vychováva takato bezcharakterná osoba?
Ale dieťa je záležitosť dvoch. Nie len Teba. Ale maš pravdu, chcela si más, tak nes to bremeno a hanbu, že si takto sprosto klamala. Pozri sa synovi za 10 rokov do oči a povedz mu, že si ho chcela ako on chce hračku a preto je bez otca. Áno... sú deti, bez otca ale toto je len a len Tvojou vinou.
A, že ten muž nemusí novej partnerke povedať, že má dieťa? 😲
Ty by si bola ok s partnerom, ktorý Ti zatají tak dôležitú vec?
Nejdem ťa súdiť, neprináleží mi to...
To ako to napísala Keiko by to bolo schodné. Len mu to nevrav do telefónu, ale z očí do očí.... Povedz, že sa chceš stretnúť....
@beata_k dnes sa dozvie pravdu dam na rady žien
Dnes mu znicis zivot ... A nezabudni povedat ako ti zlyhala antika.
Mohla si si kupit reborn babiku, neublizila by si ani synovi,ani milencovi. Teraz musis celit nasledkom svojho konania🤷♀️
to je haluz zeny,tomuto pribehu neverim
A myslíš, že dotyčný s tebou vôbec neplánoval vzťah? čo ak k tomu smerovalo? čo ak by sa vtedy bol potešil, čo ak by ste zostali spolu a tvorili rodinu od začiatku? takéto verzia filmu nebola?
Kde bolo tam bolo. Dnes som sa rozhodla napísať rozprávku na modrom koníkovi. To nemáš ani sociálne siete ani kamarátov ani rodinu ktorá nevedela o tvojom tehotenstve? Adresa kde bývaš sa dá zistiť veľmi ľahko. Trebalo by viac fantázie a môžeš písať braky ako Evita. Ale dajme tomu že si otehotnela zákerné a naschvál, mali ste otvorený vzťah takže mohol aj inde dieťa spraviť. Nič iné ti neostáva len mu to povedať, ostaneš slobodná matka alebo si ťa zoberie a dosiahnes to čo si chcela.
Nečítala som všetky príspevky, ale tejto téme neverím... Keď vie tvoje meno a mesto v ktorom žiješ, neverím že by si nezistil adresu - totálna hlúposť! Iba že by po tom stretnutí až tak veľmi netúžil - sú to predsa takmer dva roky a nie pár dní... Podľa mňa je toto vymyslená téma!
@dianka555 moja rodina a moji priatelia a o tom vedia
A na fb verejne nic nepridavam skor na insta ale o tom on nevie takze len tak sa mozu pozrieť blízky
@ivetz byt kúpil otec teda je na jeho meno a chvalabohu su viaceri menovci, cez kataster nema sancu to zistiť
Je to velke mesto a ma vela časti a ja som si tam nenahlasila trvaly pobyt ale tam kde som vyrastala
Nemusíš nič objasňovať - neverím tomu, že človek, s ktorým intímne dlhú dobu žijem vie o mne iba moje meno... A keď sa chce, všetko sa dá - Slovensko je jedna "veľká dedina". Keby som chcela zájsť do extrému, a chcem nájsť nejakého človeka, zaplatím si profíka a ver tomu, že by žijúceho človeka na (nielen) Slovensku našiel!

keď ti skrsol v hlave takýto ,,úžasný,, nápad, nenapadlo ti, že ako to bude brať to dieťa, ako mu bude? Či len tvoje sebecké zámery treba brať do úvahy?