icon

Mám udať manžela na sociálke?

leazeziliny
25. jan 2024

Baby, normálne nie som za takéto poradne, nepoznáte mňa ani jeho, ale nemám nikoho s kým sa poradiť.
Mame 3 malé deti, manžel momentálne na MD s jedným z nich. V poslednej dobe mi robí prieky, zle, nepomáha, dnes prišiel ožratý. Mam chuť ho zajtra udať na sociálne, nech ide do roboty. MD mu trvá do konca mája....urobili by ste to?

Strana
z2
doriiis
25. jan 2024

A za čo chces udať? Že počas MD prišiel domov opitý?

viestta
25. jan 2024

Ak bolo o deti postarane, tak nemas ho za co udavat.

anjelicek26
25. jan 2024

No to mate super vzťahy,ze udať na sociálke miesto hladania riesenia,preco je taky nespokojny🫢 3 malé deti a čudujes sa,ze je toho na neho vela? Drvivá väčšina chlapov toto proste nedáva,česť výnimkám...

nevenka
25. jan 2024

@anjelicek26 ale no, chudak...🙄😵‍💫

liv1
25. jan 2024

@anjelicek26 a co teraz. To mu ma ospravedlnovat chlastanie?

liv1
25. jan 2024

Autorka napisala si malo, asi je to len vrch ladovca. Za to ta tu zeny spapaju 😁. Ak by sa nestaral pocas toho co ty nie si doma, ak ho udas asi budete na vine obaja. Ak tak maximalne sa porad najprv s nim sa dohodni a ked nebude chciet chod sa tam poradit co s nim robit. A porozmyslaj, ci zivot s takym clovekom ma zmysel

sasa1310
25. jan 2024

@anjelicek26 aké 3 deti? Veď je doma na MD s najmladším.

luccija
25. jan 2024

@leazeziliny nie, dajte si to spolu do poriadku.Pije často?aby tvoja nerozvážnosť nespustila lavínu kontrol zo sociálky a iných nepríjemnosti
Ako Ti robi zle, prieky?

nevenka
25. jan 2024

@anjelicek26 tak snad su tie deti jeho, je na MD, pobera davku, ma sa starat o deti. Snad su aj jeho a nielem zenine. Ked zena nedava 3 deti, moze tiez chlastat, ci ako? Inak, dnes asi nemas svoj den, prepac.
Ale tak udavat je moc...

zuzanka.zuzu
25. jan 2024

😳 ale sociálka neprikaze ísť tvojmu mužovi do roboty, oni budú preverovať či je postarané o deti 🙈 ste na to ty a deti pripravení? či sa otec alkoholik dobre stará? či deti nie sú zanedbané? overenie u pediatra? u susedov? v škôlke?

bublinka1426
25. jan 2024

zjavne si nan nasrana uz dlho a nie len pre dnesny den.

dajana19
25. jan 2024

@bublinka1426 presne toto som isla napisat...toto bola pre autorku zrejme nieco ako čerešnička na torte...

anjelicek26
25. jan 2024

@sasa1310 tak ak ona chodí do roboty, tak on sa venuje urcite všetkým trom... vodí,vyzdvihuje, venuje sa + domácnosť...

bublinka1426
25. jan 2024

@dajana19 akoby na to cakala.

kacena4
25. jan 2024

ozratost neriesi socialka, toto si musite vydiskutovat doma medzi sebou. jedine ze by tam bolo pravidelne zanedbavanie deti

anjelicek26
25. jan 2024

@liv1 nevieme súvislosti, ak šiel za kamošmi a došiel JEDNORAZOVO prípity, netreba ho za to lyncovat..keby takto ženy reagovali na mamičku na materskej,tri malé deti, vybehne s kamoškami po dlhej dobe a muž na ňu zavolá socialku, ze je alkoholicka a nech maže do roboty....

alickapusinka
25. jan 2024

TY chceš muža udávať preboha katastrofa. Ak nahlásiš muža čo s toho budeš mať. Budeš musieť zostať doma TY s deťmi. A muž pôjde do roboty. V živote som nepočula že idem udať muža za to že prišiel domov opitý.

sasa1310
25. jan 2024

@anjelicek26 určite, keď to ty povieš. Ako vieš, že nie sú v škôlke alebo aj v škole?

alickapusinka
25. jan 2024

Nahlas uvidíš čo to dá budeš doma z deťmi TY tak budete mať každý mesiac akože nahodnu kontrolu aj TY ak budeš doma.

anjelicek26
25. jan 2024

@sasa1310 ved sú.. v tom čase dieta doma stále ma,vari,rieši domácnosť.. je to dosť na každého človeka, je jedno,či žena ci muž.. únava zo stereotypu sa objaví a frustrácia a chuť vypnúť tiež... aj tak z pár viet špekulovať.. proste je naštvaná, treba sa porozprávať, ako to zlepšiť, aby boli spokojni oni aj deti.

viestta
25. jan 2024

@anjelicek26 no a co, ze je sam chlap na tri deti? To ho ospravedlnuje? To by kazda matka mohla chlastat, lebo je to na nu vela. Ci u zien to je inac, ony maju na deti specialny vycvik?
Ja s tebou vacsinou suhlasim, ale toto.... To fakt?

anjelicek26
25. jan 2024

@viestta raz. Prišiel tak domov raz. Odmietam paušálne odsúdiť jednorazovú chybu - kohokoľvek
.. matky ci otca... tam je omnoho viac nakopeneho, toto bola len špička ľadovca..

jaskolka
25. jan 2024

@leazeziliny ale za co presne ho chces udávať? Ta to ze ti robí prieky? Že nepomáha? Že bol opitý?
Problém je podľa mňa niekde inde a toto už je len "výbuch sopky"

viestta
25. jan 2024

@anjelicek26 ak to bolo raz, ak bolo o deti postarane tak netreba z toho robit tragediu.
Ale ja reagujem na tvoj koment, ze muzi na deti nemaju dannosti. Konkretne "3 malé deti a čudujes sa,ze je toho na neho vela? Drvivá väčšina chlapov toto proste nedáva..."

anjelicek26
25. jan 2024

@viestta ak prebral štafetu až pri 3tom dieťati, tak verím,že ma problem😅 Česť výnimkám ako píšem, málokto to zvládne zmanazovat čas a nájsť si čas aj sam pre seba.. rastie frustrácia, nevyspatost, pribúdajú hádky..

alexnina777
25. jan 2024

@leazeziliny A čo presne by si chcela o ňom udať? lebo neni úplne jasné čo s tým čo píšeš má sociálka..

tiezjedna
25. jan 2024

@anjelicek26 ...poďme sa všetky ožrať😂

anjelicek26
25. jan 2024

@tiezjedna no ja tehotna rozhodne nie🤣😅Ale vážne raz z čas ísť von s kamoškami a vypnúť hlavu je neskutocne potrebné pre každého... oni musia prebrať skutočne problémy,to sú tie každodenné veci.. prečo hľadá spôsob,ako by išiel nazad do prace.. chyba jej dieťa a byť doma, tak nech mu to povie priamo.. ze sa rozhodla nesprávne, sa vymeniť.

mikadooo
25. jan 2024

@leazeziliny a ty autorka chodíš do práce? Nie si náhodou tiež doma? Mne to príde ako fajná ponorka... Radšej by som si s ním sadla a pekne sa ho opýtala, či by náhodou nechcel ísť radšej do práce, lebo tá "dovolenka" mu moc nejde.

senta_sofia
25. jan 2024

@leazeziliny mozno sa len inspiroval tymi “vtipnymi” videami ako zeny na materskej potrebuju vino. Neriesila by som problemy, ktore mate, cez socialku

Strana
z2