icon

Mám urobiť scénu kvôli náušnici?

14. júl 2024

Ahojte ženy potrebujem počuť názor iných žien .
Bola som mimo domu od rana mala som prist az rano no vrátila som sa skor , medzi tým mal manžel doma kolegyňu veď si vravím ok co je na tom no ked som si šla ľahnúť v našej spálni som našla jej náušnicu z manželom sa este nerozprávala šiel ju odviezť domov vraj preberali prácu ( manžel je obyčajný robotník ) . Mam to nechať tak ...?

Strana
z2
larinka552
14. júl 2024

Nazov temy vtipny ale ak je toto realne kazdy vtip by ma rychlo presiel 🙁 A teraz citam, ze sa zdul, odisiel, hodil obrucku na stol. Co si mysli, ze si krava co seno zerie a ked sa akoze urazi, ze mu neveris tak tym vsetko zahladi 😵‍💫
Nenechaj sa o*ebat!

fido69
Autor odpoveď zmazal
liliput12
14. júl 2024

Haaa,😂😂 ti si dobre chorá. Keď to chceš nechať tak ..obyčajný robotnik , a doma ma kolekinu. Konkrétne spálni, riešili tam kariérny postup. 😂😂je to viac než isté, že sa tam jebali a ešte ju odvezie aj domov .😂🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️ véd by ,som mu hneď hlavu rozbila. Ti si dobre najivna moja ? 🤦🏾‍♀️😂 ved, on ta podviedol u vás doma vašej spálni. Tam ju jebal stredal polohi ,😂 daj si otázku ..či mal dôvod, to urobiť či je lepšia krajšia od teba chlapi sa svine samozrejme nie všetci.

markusrasford
14. júl 2024

Tento príbeh je hoax. Ona je tak jeb...a aby jej druhá náušnice nechýbala? Ako ešte ta počkať usmiať sa a potom ti oznámi ze ju zoberie domov. Nie toto je k..a fikcia. Niekto často pozerá filmy podobného žánru.

liliput12
14. júl 2024

😂😂😂🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️ on ta podviedol už to pochop.

markusrasford
14. júl 2024

Tebe doma horí maštaľ a ty bezis na MK si pýtať radu.Hmmm

autor
14. júl 2024

@liliput12 neviem to zial posudit ci je lepsia a krajsia ale pekna bola trosku pri sebe ale kazdy sme nejaky ... Ja akoze sedim z mobilom v ruke a som v soku 😔😔😔 V manzelste problemy neboli ziadne , nehadame sa kazdy mame svoj volny cas pracu , ja chodim aj do fitka aby som sa mu pacila , vlasy , zuby , kadernik tak neviem kde som urobila chybu

liliput12
14. júl 2024

Nechcela , by som byť na tvojom mieste. Ešte není doma lebo išiel ju zaniesť domov tak je ešte s nou .

autor
14. júl 2024

@markusrasford a kde mam bezat rodicov nemam , kamaratku jednu ta ma dost svojich problemov a svokra brani syna ... Ja nemam chut ani plakat kedze neviem co sa stalo

autor
14. júl 2024

@liliput12 bol uz doma

markusrasford
14. júl 2024

Môj návrh nie fitko ale psychiater

larinka552
14. júl 2024

@victoriab inac moj priatel je tiez kvazi robotnik a ma 3 kolegyne, sice take v zrelsom veku ale ma 😃
A ze bola u nich aj mlada pekna baba co zvaracku robila 😮

denden77
14. júl 2024

strasne lacny trolling, skoda pukancov 🤦‍♀️

oli18
14. júl 2024

To sa s robotnikmi v sobotu popoludni pride radit kolegyna robotnicka, ako zorganizuju oslavu vyrocia firmy do jeho spalne, ked je manzelka odidena na 24 hodin. Vobec nemas fantaziu, autorka,mohla si si dat viac zalezat. A hrubky niekolko k tomu 🤣

autor
14. júl 2024

@oli18 prosim vas nerieste teraz moj pravopis hladam iba radu lebo nie vsetko je take ako sa na prvy pohlad zda

liliput12
14. júl 2024

Možno, ju tam ona nechla naskval .aby si sa to dozvedela ,A on o tom ani nevedel .že Ona ju tam nehala .

liliput12
14. júl 2024

Skúšala si sa s ním z kontaktoval. Ja ti poviem len toľko že mu never ani slovo. O takomto čase odíde z domu išiel k nej . A je mu to jedno že tí sa trapis terás. Mate aj deti

januska12323
14. júl 2024

Nevymýšlaj romány od evity a choď radšej spať.

anjelicek26
14. júl 2024

Keby ma muz podvadza doma v nasej posteli, tak by som mu uz len ukazala, kde su kufre... ale tak toto je troll..

226lenka
14. júl 2024

Toto nemôže byť pravda všakže?

e1h
15. júl 2024

🍿🍿🍿
P.s.: Chceme fotku tej "kolegyne".

markusrasford
15. júl 2024

@autorka on co ustlal posteľ nevidel náušnice. Ty co si vyšla zo sprchy si ju hneď uvidela. Co ti j..e to fakt?

oli18
15. júl 2024

Dobre si to napisala, nie vsetko je take, ako sa na prvy pohlad zda. Toto plati o tvojom pribehu.

kristiii
15. júl 2024

No, dosiahol, čo chcel - rozchod a ešte z toho vyšiel do pohody a ty za všetko môžeš. Dal to na pána.

autor
15. júl 2024

Dakujem za pekne aj zle komentare uvidime co a ako bude dalej

stanislavicenka
15. júl 2024

@fido69 to bolo skarede😉

janickacrazy
15. júl 2024

@markusrasford prečo nie? Sú ľudia, ktorí sú zameraní na detaily a hneď všetko zbadajú a niekto zase nie.

markusrasford
15. júl 2024

@janickacrazy áno súhlasím. Náušnice bola položená na stred vankuša

enmery
15. júl 2024

Toto je konéééc🤣🤣🤣

sense
15. júl 2024

A čo chceš robiť milá autorka.... Ak náušníc a nie je tvoja tak žiadne vysvetlenie nimutne nie je, a scéna? Ta nič nevyrieši....

Strana
z2