icon

Mám už plné zuby budúcej svokry

margaret24
26. apr 2020

Ahojte baby,nemám sa s kým zdôveriť s týmto. Začnem úplne od začiatku . Nazaciatku ako som začala vzťah s priateľom tak všetko ok bolo kebo nebývala som s ním ,spravili sme si dieťatko ale každý zvlášť sme bývali do pôrodu . Prvé 3 mesiace som ešte u mojich rodičov bývala a potom som sa presťahovala ku priateľovi ,ktorý býva v dome s rodičmi. Postupne to začalo tie nezhody... a posledné mesiace je to neskutocne hrozné... maly len sa ozve počuje ho a už ide k nám ,lebo ho počuje ... nemám tu žiadne súkromie a do všetkeho sa mieša a toto iste aj jeho otec. vďaka tomu čo sa deje sa aj dokážeme pohádať s priateľom . Už neviem ako ďalej ..

Strana
z4
angelsue712
16. máj 2020

@kvetinka75 ja sa snažím len pochopiť autorku tejto diskusie. To, že jej nakladáte všetci, že si nemala robiť decko, jej nepomôže. Treba si uvedomiť, že aj to dieťa robili dvaja ľudia a áno, ideálne by bolo keby mali doriešené bývanie, ale žiaľ, ak je partner napríklad živnostník, nikto mu žiadnu hypotéku nedá, jej ako tehotnej by tiež nikto nič nedal, takže nie vždy to vedia ľudia hneď riešiť, niekedy to chce čas kým nájdu riešenie. Ja nehovorím, že ma byť na svokru hnusná, bolo by super, keby spolu vychádzali. Ale tá ľudská tolerancia by mala byť obojstranná, nedá sa z jednej strany iba ustupovať a držať hubu a krok, to určite k šťastnému spolužitiu nevedie. Niektorí starší jedinci nie sú o nič slušnejší ako mladí... Ja napríklad bývam vo svojom s manželom a svokra má pocit, že si môže chodiť kedy chce a drzo sa ku všetkému vyjadrovať a komentovať všetko a nepripadá jej to neslušné aj keď som ju stokrát slušne požiadala o rešpektovanie toho, že je to môj dom, moje dieťa, moja vec...takže nedá sa všeobecne povedať, že mladí sú zlí a nezodpovední, správajú sa podľa toho, akú výchovu dostali a tu sa dostávame k tomu, že sú odrazom staršej generácie. Aj v nej boli dobrí aj zlí ľudia...

kvetinka75
17. máj 2020

Viem ze jej to nepomoze aleludia si niekedy sami vyrabaju problemy. Vela ludi nema poriesene byvanie a vrha sa na dieta. A co cakaju? Ruzovy zivot do konca zivota? Sami sa dostali do tejto situacie a pokial sa neosamostatnia nic sa nezmeni . Darmo nadava na svokru. Ano su rozni ludia a prwto si treba najskor poriesit byvanie a potom dieta. Nepise ze bolo neplanovane. Pokial si neporiesia byvanie asi sa nic nezmeni. Mohli sa tejto situacii vyhnut.

Strana
z4