icon

Mám zaplatiť za partnera dovolenku snov?

20. jan 2025

Ahojte, som v trochu nepríjemnej situácii.
Som s partnerom už nejaký čas. Pracujeme obaja, bývame spolu, výdavky na spoločný život máme 50/50.
Zarábame cca rovnako a celkom dobre. Avšak partner má vysoké výdavky (svoje vlastné, tie si platí sám). Ja nemám, tzn. odložím oveľa viac, ako on.

Problém je, že veľmi by som chcela ísť na takú lepšiu dovolenku (Maldivy/Bali). Ja s tým finančne problém nemám, svoju polovicu zaplatím. Partner si ju však skrz svoje výdavky dovoliť nemôže.

Ako by ste riešili túto situáciu? Myslíte, že je ok zaplatiť dovolenku aj za muža? Alebo je to pritiahnuté za vlasy?
Neviem, čo mám robiť. Naozaj veľmi by som chcela ísť, je to môj sen...

Strana
z4
sonula
21. jan 2025

No vidis, je tomu otvoreny. Tak sa len o tom pobavte viac. Komunikacia je zaklad akehokolvek vztahu. Nikto nema carovnu gulu aby vedel, co si ten druhy mysli a zaroven nikto nemoze ocakavat, ze ten druhy bude vediet citat jeho signaly a naznaky. Na forach dostanes asi milion protichodnych rad a odpovedi, ktore ti aj tak nebudu k nicomu. Porozpravat sa musite vy dvaja.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nominka86
21. jan 2025

@betulinka1 presne... nech to kúpi ako spoločný darček na Valentína.

ibaja29
23. jan 2025

Isla by som sama, urcite by som chlapovi neplatila dovolenku..

lauricka
Autor odpoveď zmazal
janikm
28. jan 2025

Necitala som predosle komentare, ak nie je skrob a nema problem zaplatit nieco aj on tebe len proste na tu dvl do exotiky nema tak by som navrhla ze mu doplatis nejaku cast, samozrejme nie celu ale tie 2/3 ak ta to financne nezruinuje. Ak planujete rodiny potom bude dost vela veci musiet financne utiahnut on takze ak mu v tomto veris ze ta nenecha potom v stychu ako mnoho hrdinov ze zena musi zobrat na plienky🫣tak smelo do toho.

bluka2
28. jan 2025

Ja by som isla s kamaratkou

tiezjedna
28. jan 2025

@bluka2 ona nechce ísť s kamarátkou, ale s priateľom...

Strana
z4