icon

Mama, bordel a nezvládnutie kritiky

5. feb 2020

Ahojte zeny, mam taky problem, uz dlhsie si vsimam, ze moja mama je strasny bordelar, naozaj, vzdy ked k nej dojdem, neskutocny bordel, vyslovene az špina.... Ja sama musim mat doma vyluxovane tip top.... Je mi to az tak luto, ze neviem, preco je taka pohodlna.... Ma teda viac robot, ale napriklad nedelu ma celu volnu, ze keby spravi kazdu nieco, tak to da do poriadku.... Snažila som sa jej castejsie naznacit, ze toto co tu mas alebo tak, ale nic nezaberalo stale rovnako....vyslovene nakupuje stále rozne haraburdy, ma ich kadetade po byte polozene, kupelnu neumyvala snad neviem koľko, riad poriadne neumyts, no cele zle vsade kam sa pozriete.... Tak dnes som to uz nezvladla tak som jej povedala, prečo si neuprace, ze fakt bordel, spina... Ze jej to nehovorím v zlom, prave v dobrom, ze moze jej nahodne prist nejaka navsteva a aby ju neohovarali.... mama ocividne nevie zvladat kritiku, uplne vybuchla, ze mam sa starat o seba, smarila kavu do drezu, ako nejake rozmaznane decko .... Uplne sa urazila na mna.... Neviem, co s tym robit, fakt mi to je luto, naozaj sa sama prichytavam, ze som u nej a idem pit a kontrolujem si pohar, aky je spinavy a tak.... Este ked som byvala s nou, som upratala ja, ale, co byva sama, naozaj to ide dolu vodou, co by ste mi poradili? zachova rozmaznane, ktoremu nikto nemoze nic vytknut aj ked jej chce dobre.....

monikas4
5. feb 2020

Niektori si nechcu dat pomoct. Ja som chcela otvorit novu temu a asi to aj spravim , lebo vidim, ze je vela takych , ak sa budes snazit viac tlacit este to bude horsie

autor
5. feb 2020

@monikas4 sak to, ze ked zatlacim tak sa asi este urazi a este horsie.... Nez by si uznala, ze je na tom niečo pravdy....

monikas4
5. feb 2020

Neuzna to a bude horsie, mozem ti napisat moj dnesny zazitok?

autor
5. feb 2020

@monikas4 jasne napis, tu, ci sukromne?

monikas4
5. feb 2020

Sukromne mozem?

autor
5. feb 2020

@monikas4 napisala som sukromnu správu

karolinakr
5. feb 2020

@monikas4 vsak jej povedz, ze ta to jej spravanie boli a bude sa trapit, ked tu nebudes, ako sa k tebe spravala.Po smrti lutuju ludia vsetko mozne nemozne.A ako sa stalo, ze ti vulgarne nadava? Asi si ju malo capala po zadku ked bola mala.By som sa citila hrozne, keby mama kvoli mne plakala do vankuša.Radsej by som zomrela.A nemas kamaratky a manzela, ktoremu sa mozes vyžalovat? Už ťa aj udrela? Dnes su ludia ako z besnych vajec.

karolinakr
5. feb 2020

@monikas4 hrozne zle sa to číta.Ak ta aj tyra nejako, musíš zskročiť

majcii
5. feb 2020

Neurobis nic, kazda domacnost ma svoju ,,gazdinu,,. Pokial sa ti zda, ze v ramci navstev vies nenapadne pomoct, umyt pohare, utriet prach, tak jej povedz, ze to rada zanu urobis...uvidis, urcite sa jej bude tiez lepsie pit z cistych poharov, urcite uz horsie vidi, ale vsimne si rozdiel🙂. akoze kvazi ,,gesto,, pre mamu mozes urobit, ale snazit sa jej pachat zmeny v jej zivotnom priestore bude kontraproduktivne. Urcite dobrovolne nema bordel a spinu, je to zivotne obdobie a u niektorych zien to hned poznat na domacnosti, strata energie a starnutie sa podpisuje natom. Chapem, ze ta to poburuje, hneva, ale nemaj strach nikto normalny ani ju ani teba nebude kvoli niecomu takemu sudit. Vela nadhladu prajem.

monikas4
5. feb 2020

@karolinakr Ako zakrocit som zufala nielen neporiadok, ale ani dobre mierenu radu neda, neviem sa pohnut nemozem odyst, ale tato tema je o tebe,

karolinakr
5. feb 2020

@monikas4 nrmyslim na bordrl, ten je nepodstatny, ale ze ti nadava vulgarne vlastna dcera a ze places.To je hrozne.Nebudem sa do vas pliest, hej, ale tak je mi to luto

monikas4
5. feb 2020

@karolinakr Nie nemam nikoho, dve deti este male a manzela v kome, ten mi nepomoze, ale ano nemozem skakat velmi lebo mi aj vylepi, mam domacnost, deti muza po nociach nespim niekedy vo vani, mam zahradu, rubem drevo a zatovi periem aj trenky a ponozky...no zjavne malo robim

autor
5. feb 2020

@monikas4 fuha a dcera kolko ma rokov aj so zatom???

autor
5. feb 2020

@monikas4 su u vas len nejako prechodne, ci ani neplanuju odísť do vlastneho alebo tak???

monikas4
5. feb 2020

29ona , o rok viac on, on je v pohode, vie ho ale zmanipulovat ...

monikas4
5. feb 2020

Planuju ma vyhodit z bytu, aspon ona

autor
5. feb 2020

@monikas4 to vazne??? To ako planuje zabezpecit??? Teraz je byt asi pisany predpokladam na vas a manzela ci???

autor
5. feb 2020

@monikas4 tak ju predbehnite, navrhnite jej, ze by si mali najst svoje byvanie.... Uz teraz, prenajom, pripadne nejaky mestsky byt, hypoteka na vlastny....

monikas4
5. feb 2020

No nie napisali sme ho na nu ked mal muz financne problemy jak podnikal, dokedy ich nevyriesime, vyriesili sa no ochorel

autor
5. feb 2020

@monikas4 fuha a mate tam aspoň dozivotne pravo???

monikas4
5. feb 2020

Nic z toho nehrozi, na podnajom niet, hypoteka absolutne nie

autor
5. feb 2020

@monikas4 asi preto si tak dovoluje, ze to berie, ze jej nic nemozete, ale je to od dcery fakt smutne toto 😔😔😔

monikas4
5. feb 2020

No manzel je chranena osoba, vyhodit ma nemoze takze peklo na zemi

autor
5. feb 2020

@monikas4 fuha, takze v podstate, keby sa s muzom nieco stalo, tak vas vyhodi alebo tak planuje.... A skusali ste sa poradit s pravnikom? Neda sa nejako este doplnit aj pre vas dozivotne pravo?

monikas4
5. feb 2020

Muz je uplne nevladny, po cievnych prihodach na hadickach, bdela koma, nerozprava, smutne je ze sa snazim a nejde to. Preto chcem povedat, ze mozno ludia nechcu pomoct a mozno sa to samo spravi aj u teba, aj ked to boli a stve.

karolinakr
5. feb 2020

@monikas4 založ teda novu diskudiu, viac hlav, viac rozumu.Mozno ti niekto dobre poradi, alebo nejakeho pravnika

autor
5. feb 2020

@monikas4 no hrozna situacia u vas naozaj 😔 ja by som asi skusila ist za tym pravnikom, lebo u vas asi uz nejde len o nejaky neporiadok, ze chceze dcere pomôcť, ale o to, ze vas aj bije, nadava a ze hlavne vas chce pripravit o strechu nad hlavou.... Co je asi pioritnejsie nejako riesit.... Skusala ste toho pravnika?

autor
5. feb 2020

@monikas4 su aj rôzni pravnici online, kde sa mozete anonymne zdarma spýtať, skuste najskorej tak asi.... Napisat nejakemz situaciu, co sa s tym da robit....

monikas4
5. feb 2020

@karolinakr Asi to zajtra spravim, velmi ma to tazi. Dufam, ze to tvoja mama pochopi, ze nechces zle a skus este vydrzat.

autor
5. feb 2020

@monikas4 jasne skusim, ved to mi len ostava, pripadne fakt komunikacia alebo, ze jej upracem ja.... Ale vy teda isto skuste nejakehi pravnika, hlavne, aby na vas nemala hentaku páku, ze ona neurobi nic, lebo byt je jej a este vy musite skakat ako ona chce, lebo sa bojite, ze vas vyhodi