icon

Mama je nahnevaná, že sa deti nehrajú s darčekom od nej

Včera o 10:50

Ako by ste reagovali? Vcera volala ci sa uz deti hrali s kockami, ktore kupila chlapcom na vianoce. A ja ze este nie, ze sme nestihli. A ona urazena, nahnevana ze uz je 11 januar a ze ci vobec nie sme zvedavi na ten darcek. Poviem pravdu, uplne som zabudla na tie kocky, dala som ich hore na policku, maju milion hraciek. Ale pride mi to cele divne, ako by ste reagovali vy na tuto situaciu?

osky
Včera o 11:01

Mali ste darcek okamzite otvorit a pohrat sa u.mamy,alebo aj s nou,ked vam to dal.
Urobiöo by to radost jej aj detom..

billy_jean
Včera o 11:04

Mami, kocky sú super. Zatiaľ sa k nim nedostali, trošku sme ich šetrili 🙂. Ale zajtra sa s nimi deti zahrajú a pošlem ti fotku. Ďakujeme, že si na nás myslela.

autor
Včera o 11:05
@osky

Mali ste darcek okamzite otvorit a pohrat sa u.mamy,alebo aj s nou,ked vam to dal.
Urobiöo by to radost jej aj detom..

@osky ved to sme urobili aj u nich sme sa s tym hrali. Ona myslela odvtedy ako sme s tym prisli domov.

anonym_84599e
Včera o 11:05

Ja vzdy darcek hned rozbalim, urcite neskonci niekde hore na policke, proste po jednom otvarame a hned sa s tym aj pohra aspon chvilocku. Aj ked sme boli my deti, tak sme to tak robili. Ved ten co daruje ma z toho veliku radost, najma babicky, tak preco im ju nedopriat 🙂

missviolet
Včera o 11:06

Nebola by som nahnevana, ale mrzelo by ma to

autor
Včera o 11:07
@billy_jean

Mami, kocky sú super. Zatiaľ sa k nim nedostali, trošku sme ich šetrili 🙂. Ale zajtra sa s nimi deti zahrajú a pošlem ti fotku. Ďakujeme, že si na nás myslela.

@billy_jean "a to vas vobec nelakalo sa s nimi pohrat?Chodte teraz a poslite mu fotku"...mami uz idu spinkat za pol hodinu este ich chcem okupat..."este mate skoro ist spat, to este stihate ich vytiahnut"

melanta
Včera o 11:08
@anonym_autor

@billy_jean "a to vas vobec nelakalo sa s nimi pohrat?Chodte teraz a poslite mu fotku"...mami uz idu spinkat za pol hodinu este ich chcem okupat..."este mate skoro ist spat, to este stihate ich vytiahnut"

@anonym_autor mama sa k tebe správa ako ty k nej. Veď jej darček pre vnúčatá si dala na poličku a zabudla na neho. Nemáš jej čo vyčítať.

osky
Včera o 11:09
@anonym_autor

@osky ved to sme urobili aj u nich sme sa s tym hrali. Ona myslela odvtedy ako sme s tym prisli domov.

@anonym_autor jaaaaaj....hm..
Tak to je potom ine....nechapem,co stresuje

billy_jean
Včera o 11:11
@anonym_autor

@anonym_autor čiže ale odpovedala si si vlastne.. to si deťom vôbec nedala darček od mami? Nechala si ho hore niekde na policke? Naozaj od Vianoc ubehlo dost casu, ci?

autor
Včera o 11:16
@billy_jean

@anonym_autor čiže ale odpovedala si si vlastne.. to si deťom vôbec nedala darček od mami? Nechala si ho hore niekde na policke? Naozaj od Vianoc ubehlo dost casu, ci?

@billy_jean dala im asi 15 darcekov, s vacsinou sa hrali, na kocky som zabudla.

tanyan
Včera o 11:29

Ja toto už vôbec neriešim a keď sa chce niekto urážať, tak nech je urazený. Niektoré darčeky mám aj po rokoch neotvorené alebo s visačkami. Otvorili ste, vyskúšali ste a odložili. Naozaj je od nej nereálne očakávať, že Ty teraz odložíš všetko ostatné a deti sa budú hrať iba s tým, na čo si ona aktuálne spomenie. Keď majú deti aktuálne iné hry v centre pozornosti, tak ich nebudeš nútiť a vyrábať sama sebe problémy len aby bola mama spokojná. Keď pôjdete k mame, tak ich zober a ona sa môže s deťmi hrať s kockami.

melanta
Včera o 11:33
@anonym_autor

@billy_jean dala im asi 15 darcekov, s vacsinou sa hrali, na kocky som zabudla.

@anonym_autor ty ale musíš vedieť, akú máš mamu. Tak buď si jej mala zaklamať (milosrdná lož), že áno, deti sa s kockami hrajú, alebo máš byť pripravená na konfrontáciu a nemala by ťa takáto konfrontácia vytáčať. Mne nenapadne pýtaať sa dcéry, či sa vnuk hrá s vecami, ktoré som kúpila ja, alebo či nosí oblečné veci, ktoré som mu kúpila. Darujem a nekontrolujem. Ak tvoja mama áno, máš byť už dávno naučená zachovať sa bez toho, aby si sa nervovala.

janinah
Včera o 11:37

Vobec ako babka neriesim ci sa s hrackami hraju teraz alebo o pol roka.Daj detom hracky,urob video,posli babke a zas ich odloz,ak ich momentalne netreba .

anonym_1873de
Včera o 12:03

@anonym_autor povedala by som jej, aby to riešila s deťmi ona sama. 🤷‍♀️

anonym_f73830
Včera o 12:08

ja by som zas povedala - áno hrali sme sa, krásny darček.
akonáhle by som položila tel. - už aj by som vytiahla kocky . Však aby sa pohrali .
a aj vlk sýty - aj ovca celá .

mikadooo
Včera o 12:09

@anonym_autor keď dala 15 darčekov, mala si jej vymenovať -:25.ho sa hrali s autíčkami, 26ho sa hrali s legom, 27ho sa hrali s trasformermi, 28 sa hrali s.... No a vidíš mami dnes je už 11steho a sakra toľko si im toho dala, že proste nestihli, dostali darčeky aj od nás, aj od druhej babky...🤷. Ale kocky sú v poradí, neboj...

timing
Včera o 12:37

Obcas musis mame povedat to co chce pocut, aby ste mali obe pokoj 🙂

henrikir
Včera o 12:47

@billy_jean presne tak. nie je to len o reakcii toho druheho vzdy, ale aj o tom, ako to podas ty 🙂

anonym_ed6668
Včera o 12:54

Moje deti dostali 16 hračiek na Vianoce 🤦‍♀️ a hrajú sa s tromi.. no ale keď si rodina nechce dat povedať, aby to nepreháňali, tak asi s tým nič neurobím

danica2711
Včera o 13:32
@timing

Obcas musis mame povedat to co chce pocut, aby ste mali obe pokoj 🙂

@timing presne tak, občas biela lož neuškodí, naopak, pomôže všetkým zúčastneným

vilma7
Včera o 16:28

Moja našťastie hračky nedáva. Som aj rada, lebo aj tak by sa s nimi asi nehrali, pokiaľ by ozaj nekúpila to, po čom túžia.