icon

Mama ma nechce v rodičovskom dome

somnikto
30. aug 2023

Nechcem vás otravovať ani som si neprišla po ironické poznámky žien ktoré sú za vodou..mala som sa dobre, šťastný vzťah skvelá práca..spoločný podnájom..prišiel rozchod a ja sa musím odsťahovať ..mám rodičovský byt v ktorom býva moja mama a dáva mi najavo ako veľmi ma tam nechce.. akýkoľvek podnájom som skúšala zohnať, nič cenovo dostupné pre mňa nie je , a čo je to je už obsadené..som zúfalá neviem čo mám robiť..

dskjhfdlkdjhl
30. aug 2023

@somnikto Nepovysujem, len nebudem fandit niekomu, kto tu mozno aj klame😉

triss83
30. aug 2023

@somnikto tvoji rodičia nemali žiaden majetok? Vieš, je divné, že očakávaš, že mama odíde zo svojho bytu, ktorý nadobudla s otcom. Mama si mohla kúpiť svoj byt už pred rokmi, možno sa prispôsobila otcovi a ty ju chceš teraz o byt pripraviť.

somnikto
autor
30. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl opačne je to podľa teba v poriadku zrejme, dieťa nesmie rodiča vyhadzovať z bytu , opačne je to v pohode. Zbohom zdravý rozum že.

marikaan
30. aug 2023

@somnikto skús si dať inzerát možno sa ti niekto ozve

somnikto
autor
30. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl na čo si na internetových fórach, hocikto v hocicom tu môže klamať.

dskjhfdlkdjhl
30. aug 2023

@somnikto No, pozri, uz som pisala, ze nic z toho nie je v poriadku, ale to neznamena, ze uverim vsetkemu co pises. Takze klidek.

dskjhfdlkdjhl
30. aug 2023

@somnikto To je snad moja vec naco tu som. Je to verejne forum. Mas este nieco zmysluplne, ci si len nastvana, ze Ti niekto oponuje?

triss83
30. aug 2023

@somnikto fúha, myslím si, že niečo tajíš a nemáš dobré úmysly 🤔

somnikto
autor
30. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl ty si myslíš že v situácii v akej som potrebujem vymýšľať somariny na mk? Že nemám nič dôležitejšie iba presviedcat cudzích ľudí o veciach čo niesu pravda? Prosim ťa..

saraxyz
30. aug 2023

@somnikto ten byt kupoval oco kedy? Už bol ženatý s Tvojou mamou?

vieronika14
30. aug 2023

@somnikto urcite zahranicie

kristinka92
30. aug 2023

autorka haloooooo!!!! 4 roky si jej bola dobrá na platenie nákladov a teraz sa nemáš ani kam vrátiť? to nie je normálne. okamžite by som posielanie peňazí stopla. momentalne ich ty potrebuješ viac. a tvoje našetrené peniaze v trezore SÚ TVOJE! tak ake doprosovanie sa aby si si ich mohla prepočítať? ty si ich mozes odtiaľ rovno zobrať a bodka! to kde sme?! čo to je za diktatúra pre boha? prečo nemáš kľúč iba výlučne ty?

somnikto
autor
30. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl ja vôbec nie som nastvana, ani na teba ani na tvoj názor. Len na to sebavedomie s akým píšeš.

somnikto
autor
30. aug 2023

@kristinka92 v tom trezore ma niečo málo aj ona tak preto má kľúče. Vraj je kľúč iba jeden 😁

kristinka92
30. aug 2023

@somnikto kľúč nikdy nebýva iba jeden, minimalne sú dva. čo to je za prístup že sa musíš doprosovať aby si sa k ním vôbec dostala?!

samimami777
30. aug 2023

Si mäkká a zbytočne 💩 z mami... Zober sa do toho bytu a vyber si svoje peniaze , sú tvoje. Mamičke oznám že keď ťa nechce nechať vo vlastnom byte ani prespať že neuvidí odteraz od teba ani 1 cent a pekne sa zober buď do kraja kde sú lepšie platy alebo do zahraničia. Neviem aké máš vzdelanie ale keď napr robíš opatrovateľku tak ti zabezpečia ubytovanie a aspoň si zarobíš.

saraxyz
30. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl tam bude toho viac. Ak sa mama takto správa, tak sa autorke nečudujem. Je blbé mat byť a nemať kde bývať. A ak áno, tak platiť za byt 500 €. Ono najlepšie by bolo odísť, mame zatiahnuť kohútik a žiť si slobodny zivot. Ale autorka je momentálne úzkych, tak chápem, že píše ako píše. Urobila chybu, že mamu dotovala, robí chybu ze čuší pri vybere svojich peňazí z trezora

somnikto
autor
30. aug 2023

@kristinka92 tak ja som sa musela pýtať na všeličo, aj dospela som sa vždy bála si pri nej zapáliť bez blbych reči 😁

somnikto
autor
30. aug 2023

@samimami777 som vyštudovana agropodnikateľka

samimami777
30. aug 2023

@somnikto ono kurz by sis vedela spraviť alebo možno niekam do hotelu ako chyžná ísť pracovať

somnikto
autor
30. aug 2023

@saraxyz skrátka je mi ľúto dávať niekomu cudziemu 500-600 na nájom keď môžem platiť za vlastné a menej..to je celé..vždy som na tom byte lipla, vyrastla som v ňom oco mi vždy vravel stráž si ho to ti raz zostane..

triss83
30. aug 2023

@somnikto s touto školou sa uplatníš hlavne v zahraničí, na Slovensku veľmi ťažko.
Raz ti to ostane, znamená po smrti rodičov. Teraz určite nie.

somnikto
autor
30. aug 2023

@samimami777 budem to musieť minimálne skúsiť. Ďakujem ❤️

sashabb
30. aug 2023

@somnikto a ty si nededila tú polovicu po otcovi?

kika147
30. aug 2023

@somnikto je to veľmi smutne . Ja by som sa s ňou ani nebavila ale nasťahovala sa tam veď je to aj tvoj byt ! Brala by som ju len ako spolubývajúcu za toto chovanie 🤮 veď kto iný by nám mal pomôcť ak nie rodina a ešte k tomu vlastná matka . Ak je ešte pomerne mladá tak určite ma nejakého “ kamaráta” kvôli tomu ta tam nechce .

kristinka92
30. aug 2023

@somnikto si mlada vyštudovana baba! matka by ta nechala naďalej žiť s alkoholikom ale peniaze by od teba brala najradšej ďalej- to nie je normálne správanie milujúcej matky…. akože neviem čo ti na to viac povedať. prestaň sa báť svojej mamy! vlastne peniaze si zober odtiaľ preč, založ si účet a daj si ich tam. keby náhodou povie že ju vykradli tak čo spravíš? veď sa trochu “vzmuž” dievča :(

somnikto
autor
30. aug 2023

@sashabb delilo sa to tromi, mame sestre mne, tej polovice sme sa vzdali obe, ja už som svoju polovicu mala a chcela som aby druhú mala mama..mala som 19 rokov..

somnikto
autor
30. aug 2023

@kristinka92 toto ma teraz moc nakoplo, veľmi pekne ďakujem ❤️

saraxyz
30. aug 2023

@somnikto opýtaj sa jej,preco Ťa tam nechce. Neviem ako to dopadne, ale v konečnom dôsledku za túto situáciu raz poďakuješ. Nejako ta to "vyformuje"

nelca84
30. aug 2023

@dskjhfdlkdjhl tiez sa mi zda, ze tu nieco nesedi. A nechapem tie, co jej pritakavaju. Ona predsa prisla k podielu na byte ako hus k pivu a teraz sa hra na dolezitu majitelku. Mama ma nan urcite vacsi narok a uplne chapem, ze ju tam nechce.
@somnikto tiez vlastnim rodicovsky byt, dokonca som 100% vlastnik, mama si nenechala ani pravo dozitia, ale mna by v zivote nenapadlo sa k nej nastahovat a uz vobec nie ju z bytu vyhanat 🤦‍♀️