Mama ma nechce v rodičovskom dome
Nechcem vás otravovať ani som si neprišla po ironické poznámky žien ktoré sú za vodou..mala som sa dobre, šťastný vzťah skvelá práca..spoločný podnájom..prišiel rozchod a ja sa musím odsťahovať ..mám rodičovský byt v ktorom býva moja mama a dáva mi najavo ako veľmi ma tam nechce.. akýkoľvek podnájom som skúšala zohnať, nič cenovo dostupné pre mňa nie je , a čo je to je už obsadené..som zúfalá neviem čo mám robiť..
@dskjhfdlkdjhl opačne je to podľa teba v poriadku zrejme, dieťa nesmie rodiča vyhadzovať z bytu , opačne je to v pohode. Zbohom zdravý rozum že.
@dskjhfdlkdjhl na čo si na internetových fórach, hocikto v hocicom tu môže klamať.
@somnikto No, pozri, uz som pisala, ze nic z toho nie je v poriadku, ale to neznamena, ze uverim vsetkemu co pises. Takze klidek.
@somnikto To je snad moja vec naco tu som. Je to verejne forum. Mas este nieco zmysluplne, ci si len nastvana, ze Ti niekto oponuje?
@dskjhfdlkdjhl ty si myslíš že v situácii v akej som potrebujem vymýšľať somariny na mk? Že nemám nič dôležitejšie iba presviedcat cudzích ľudí o veciach čo niesu pravda? Prosim ťa..
@somnikto urcite zahranicie
autorka haloooooo!!!! 4 roky si jej bola dobrá na platenie nákladov a teraz sa nemáš ani kam vrátiť? to nie je normálne. okamžite by som posielanie peňazí stopla. momentalne ich ty potrebuješ viac. a tvoje našetrené peniaze v trezore SÚ TVOJE! tak ake doprosovanie sa aby si si ich mohla prepočítať? ty si ich mozes odtiaľ rovno zobrať a bodka! to kde sme?! čo to je za diktatúra pre boha? prečo nemáš kľúč iba výlučne ty?
@dskjhfdlkdjhl ja vôbec nie som nastvana, ani na teba ani na tvoj názor. Len na to sebavedomie s akým píšeš.
@kristinka92 v tom trezore ma niečo málo aj ona tak preto má kľúče. Vraj je kľúč iba jeden 😁
@somnikto kľúč nikdy nebýva iba jeden, minimalne sú dva. čo to je za prístup že sa musíš doprosovať aby si sa k ním vôbec dostala?!
Si mäkká a zbytočne 💩 z mami... Zober sa do toho bytu a vyber si svoje peniaze , sú tvoje. Mamičke oznám že keď ťa nechce nechať vo vlastnom byte ani prespať že neuvidí odteraz od teba ani 1 cent a pekne sa zober buď do kraja kde sú lepšie platy alebo do zahraničia. Neviem aké máš vzdelanie ale keď napr robíš opatrovateľku tak ti zabezpečia ubytovanie a aspoň si zarobíš.
@dskjhfdlkdjhl tam bude toho viac. Ak sa mama takto správa, tak sa autorke nečudujem. Je blbé mat byť a nemať kde bývať. A ak áno, tak platiť za byt 500 €. Ono najlepšie by bolo odísť, mame zatiahnuť kohútik a žiť si slobodny zivot. Ale autorka je momentálne úzkych, tak chápem, že píše ako píše. Urobila chybu, že mamu dotovala, robí chybu ze čuší pri vybere svojich peňazí z trezora
@kristinka92 tak ja som sa musela pýtať na všeličo, aj dospela som sa vždy bála si pri nej zapáliť bez blbych reči 😁
@samimami777 som vyštudovana agropodnikateľka
@somnikto ono kurz by sis vedela spraviť alebo možno niekam do hotelu ako chyžná ísť pracovať
@samimami777 budem to musieť minimálne skúsiť. Ďakujem ❤️
@somnikto je to veľmi smutne . Ja by som sa s ňou ani nebavila ale nasťahovala sa tam veď je to aj tvoj byt ! Brala by som ju len ako spolubývajúcu za toto chovanie 🤮 veď kto iný by nám mal pomôcť ak nie rodina a ešte k tomu vlastná matka . Ak je ešte pomerne mladá tak určite ma nejakého “ kamaráta” kvôli tomu ta tam nechce .
@somnikto si mlada vyštudovana baba! matka by ta nechala naďalej žiť s alkoholikom ale peniaze by od teba brala najradšej ďalej- to nie je normálne správanie milujúcej matky…. akože neviem čo ti na to viac povedať. prestaň sa báť svojej mamy! vlastne peniaze si zober odtiaľ preč, založ si účet a daj si ich tam. keby náhodou povie že ju vykradli tak čo spravíš? veď sa trochu “vzmuž” dievča :(
@kristinka92 toto ma teraz moc nakoplo, veľmi pekne ďakujem ❤️
@dskjhfdlkdjhl tiez sa mi zda, ze tu nieco nesedi. A nechapem tie, co jej pritakavaju. Ona predsa prisla k podielu na byte ako hus k pivu a teraz sa hra na dolezitu majitelku. Mama ma nan urcite vacsi narok a uplne chapem, ze ju tam nechce.
@somnikto tiez vlastnim rodicovsky byt, dokonca som 100% vlastnik, mama si nenechala ani pravo dozitia, ale mna by v zivote nenapadlo sa k nej nastahovat a uz vobec nie ju z bytu vyhanat 🤦♀️

@somnikto Nepovysujem, len nebudem fandit niekomu, kto tu mozno aj klame😉