icon

Mama mi ničí sebavedomie kritizovaním mojej postavy

15. dec 2023

Neviem ako začať a ani čím začať, tak skúsim ísť rovno na to. Mama mi ničí sebavedomie. Ako? Neustálymi poznámkami na moju postavu. Moja váha je absolútne v poriadku, pri výške 175 centimetrov vážim 59-60 kg. Občas sem-tam kilo priberiem. Vždy ma okomentuje veľmi nelichotivo, nedávno som si u nej na návšteve obliala tričko kávou, išla som sa prezliecť a mama si všimla veľkosť trička XS. Hneď na mňa začala útočiť, že prečo nosím malé veci. Wtf? Absolútne neviem že prečo by som mala nosiť malé veci, áno občas sa stane, že je mi dobré XS, lebo proste strih a tak, ale inak nosím S, niekedy M a dokonca mám v šatníku aj jedno tričko veľkosti 40. Pretože iný strih, vlastnosti materiálu a tak. Zahanbuje ma takto aj pred rodinou, povie to nahlas a vysmeje sa mi, ostatní sa smejú s ňou. Hovorí, že to nosí moja sesternica (je maličká a chudá), takže mne to dobré byť v žiadnom prípade nemôže. Neviem celkom dobre o čo jej ide, ale vždy mám pri nej sebavedomie v koncoch a musím sa potom dávať dokopy.

Strana
z3
mamina7070
16. dec 2023

tvoja matka je manipulativna narcistka
preto ta aj odmenuje a tresta a smozrejme aj zavidi

a to ze ta uraza ona povazuje ze ti dobre robi ked ti to povie asi budem mat pravduak napisem ze sa ti nikdy neospravedlnila a obcas ides od nej z navstevy s placom

chapem ze nemas sebavedomie na to by si vyrovnala sily dobre mienenou odpovedou
lebo si obet a nie ohladuplna

obmedzit kontakt bavit sa s ou len o pocasi nedavat sukromne info darceky nebrat nehodia sa mi atd a nech ta na navsteve podrzi ma zel nech sa ozve on

libertz
17. dec 2023

ja nikdy nepochopim jak sa moze takto nekdo chovat ke svojmu vlastnemu potomkovi...

Strana
z3