Mama sa do všetkého stará - ako jej oznámim tehotenstvo?
Ahoj. Nepíšem sem až tak často, ale nemám sa s kým poradiť tak skúsim tu.
Moja mama na stále komanduje a zasahuje do života, do mojich rozhodnutí, aj keď sa jej nik na názor nepýta. Ja žijem už dávno z domu, teraz čakám bábätko pravdepodobne, na teste sú dve čiarky 🙂
Veľmi sa teším na to malé, ale mám strach čo na to povie matka. Určite nebude nadšená. Neustále sa mieša do všetkého, do vecí, do ktorých ju nič nie je, nevie pochopiť, že už dávno som dospelá žena. Veď mám skoro 30 rokov.
Ako jej oznámiť tehotenstvo? A ako reagovať na jej prípadné nadávky?
Ja ta viem presne pochopit som v podobnej cituacii.. Rodicia sa somnou nerozpravaju uz takmer rok ziaden kontakt nemame a vyjadrili sa ze je*nutejsich ludi ako sme my dvaja s manzelom este nevideli a ze s nami nechcu byt viac v kontakte. No som tiez tehotna a ak bude vsetko v poriadku tak sa im to chystam oznamit az v dakom 3-4 mesiaci ale rozhodne nie osobne. Myslim ze im asi poslem postou fotku ultrazvuku. Mozno pridam aj nejaky ustipacny text :D Aj ked necakam ziadnu odpoved ale tiez si chcem ako ty splnit taku tu "povinnost" voci nim ze im to oznamim. Ja chcem mat svedomie ciste a nechcem byt ako oni..
nadavame na chlapov, ze sa nevedia odstrihnut od sukne mamicky a radime takym zenam, ze nech kopnu do prdele takeho chlapa...tu je priklad opacneho prikladu, zenske vydanie "mamickara"... ach jaj, ten chlap to bude mat na ruzach ustlane v tomto vztahu teda, uz teraz ho lutujem
Napadla ma hlaska z priatelov. Pockaj,kym jej to dieta povie samo 😀 Ak je taka neprajna,povedala by som jej to az po skonceni 1.trimestra. teda nie povedala. Poslala by som jej fotku z ultrazvuku a pozdrav cau babka 😀
Ja to nechapem - matku mas pravdepodobne nejakych 1000km od teba a este furt ti keca do zivota . Ty si si strojcom tvojho stastia ked vies aka tvoja matka je tak filtrujem co jej poviem, a z jej reci - no co si ako tak mozes robit z jej reci - zavolas jej medzi tym si mozes citat knihu/noviny/pozerat film/etc a matke len hovorit uhm/ uhm/umm a pitom existuje cerven tlacitko ktorym ju zrusis a zijes dalej tvoj zivot nieco ine by bolo kebyze ju mas o dve ulice dalej a furt je pri tebe ale takto. Nehovorila by som jej ze som tehotna az kym by sa to dieta nenarodilo - samozrejme ak to neplanujes povedatinej rodine - tak potom by somto najprv oznamila matke a potom ostatnej rodine. Ale fakt by ma netankovalo co ona na to

Mam podobnu mudrlantku🙂 a preto jej nic nepoviem lebo hned to cela rodina bude vediet a este prida kus dramy k tomu. Proste jej to dojde ked ma uvidi s bruskom. Aj tak som v karantene takze sa nevidime😁😁😁beriem to sportovo. Je to moja vec. Ona nic ine nevidi len peniaze strkat vnucatam, takze vobec to nejak neriesim🙈🙈