Máme 2 malé deti a manžel ma opustil pred pôrodom
Ahojte, píšem sem na fórum lebo potrebujem poradiť, pomôcť, možno sa nájde mamička ktorá má podobný osud ako aj ja. Volám sa Karolína, mám 36 rokov. Som vydatá a mám dve deti dcérku 8 rokov a chlapca 3 roky. Som tehotná v ôsmom mesiaci, čakám tretie dieťatko. Manžel mi pred mesiacom po dvanástich rokov oznámil že od nás odchádza, lebo sa strašne zamiloval a našiel si druhú ženu. Mne povedal aby som začala žiť nový život. Úplne sa mi zosypal život, som na dne, nevládzem sa ani pohnúť. Celé dni ležím v posteli, som strašne vyčerpaná a nemám na nič chuť. Manžel ma aj týra, rozpráva mi a píše smsky že celý čas so mnou to bol omyl, že je všetko len a len moja chyba čo sa stalo. Neviem prečo sa takto správa keď idem za mesiac rodiť jeho tretie dieťa. O deti sa moc nezaujíma, sem tak napíše sms typu "ako deti a že či to všetko zvládam." Ja neviem ako mám teraz žiť ďalej, ako to všetko prekonám. Som zúfala, zranená a nešťastná. Neviem či sa mi vôbec dá pomôcť. S pozdravom Karolína
@nelina1
@bobricek1979 ďakujem maminky 🙂 aj ja prajem Vám všetko dobré 🙂
@evamarek77 ďakujem 🙂
@karolina77 Obdivujem Vas a klobuk dolu pred Vami ako ste to zvladla, citala som Vas pribeh v case ked som bola rovnako tehotna a bolo mi tazko ked som to vsetko citala, teraz po roku som sa k clanku dostala nahodou a drzim Vam aj detom velmi palce.
Peta 🙂 🙂
@karolina77 je super, ze si napísala, som veľmi rada, ze sa ti darí a máš sa dobre, deticky su našim najvacsim darom a to že ich máme a že sú zdravé, to je naj, so všetkým ostatným sa žena dokáže popasovať, zvladla si to a to je skvelé, si bojovnicka a určite si našla samu seba, nedá mi však nenapísat myšlienku, ktorá má stále napadne, ak počujem, ze chlap opustí svoju ženu s malými deťmi, v tvojom prípade to bolo ešte aj s malým miminko, ktoré si ešte nosila pod srdcom, čo sa týka chlapa, to má napadne len jedno, je to jeden nezodpovedný chudak,ale povedz mi, čo je to za ženu, ktorá dokáže toto urobiť detickam, rodine, čo ma takáto žena za charakter, taký chudák si zaslúži len takú ženu, pretože v mojich očiach to je jedna uboha osoba, božie mlyny melú.....len škoda, že za takéto chyby trpia aj nevinní.
@pslahorova ďakujem 🙂
@sojaso Presne ako píšeš, takého chlapa si môže nechať, ja jej ho s radosťou doprajem!!! ja som sa s ňou stretla keď som ešte bola tehotná a prosila som ju s plačom aby ho okamžite nechala a nerozbíjala rodinu s tromi deťmi, ale ona mi povedala iba toľko že sa musí môj ex rozhodnúť. A ona vie, že sa rozhodne pre ňu a ja s tým nič neurobím. A aj sa tak stalo 🙂 rozhodol sa pre ňu a už rok sú spolu šťastní. Prajem im to. Chcem aby môj ex bol šťastný lebo má moje deti každý druhý víkend a bola by som moc rada ak by mali spokojného otecka. Pre mňa sú iba moje deti dôležité a moje ego v tomto prípade ide bokom. Dievčatá, veď na mňa čaká Rakúsky gróf a budem bývať na zámku 🙂 🙂
Krásne detičky a užasná mamina,ktorej velmi držím palce aby svoj život prežila v láske /je jedno či od partnera alebo detí/ a spokojnosti.Všetko dobré vám prajem,velmi vás obdivujem,ja by som to nedokázala.
No, teda! Obdivuhodne! Drzim palce, nech je uz len dobre 😉 a deticky nech maju spokojny zivot so stastnou maminou 🙂
Si silna žena, máš naozaj krasne deti 🙂 klobuk dolu, už bude len dobre 🙂
@karolina77 si úžasná silná žena. Prajem tebe aj tvojím deťom veľa zdravia, šťastia a lásky! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Mrzí ma tvoje trápenie,tak ale aspon vieš že že to nebol chlap ale chuj čo premýšľa tým čo má v trenkach. Ver že to zvládneš,držím ti palce.
je mi velmi luto co tu citam ale podla seba ti pomozem odporucit aby si tu bolest ktoru teraz citis, zmenila na hnev a mala z toho energiu, a aspon tak dokazes trochu fungovat, bud na seba hrda o nedlho budes trojnasobna mamina, co v dnesnej dobe je to na obdiv....cize z toho usudzujem ze si silna bytost a toto je len tvoja skuska, ktora ta ma na nieco pripravit, aby si to vedela do buducna zvladnut......v pripade nudze ti poslem t. cislo a mozme spolu volavat....napis ip a zatial sa drz
@karolina77 máš moj obdiv.ja by som sa síce tak nezachovala ale obdivujem ta že toto tak dokážeš.. A tvôj chlap je chrapún ked toto dokazal čo ma mrzí:-/
@karolina77 krásna rodinka ...
tvojho ex vážne ľutujem ... prichádzať o nádherné chvíle s tak krásnou veľkou rodinkou ... toto je skutočná hodnota, nie akési ,,znovuzamilovanie sa,,.
A jeho priateľku tiež ľutujem ... karma je zdarma. Neviem ako by som žila s tým čo urobili obaja ...
a teba obdivujem.... toť všetko čo som chcela povedať ;)
Ja sa zmozem len na jedno KLOBÚK DOLE PRED TEBOU! !!!!!
@karolina77 pri tvojom príbehu ma napadli slova jednej modlidby ... Zbav nas všetkého zlého amen ;) dostala si riadne tvrdú lekciu od svojho manzela,ale zabojovala si o štastie svoje a svojich detí .klobuk dolu pred tebou más viac sily a odvahy ako mama a otec dokopy! Raz sa ti to vrati od tvojich deti,ktorým si okrem života dala nieco nove a to odmalička spoznať zivot v inej krajine,kam by si sa mozno keby si žila s manželom neodvážila odist.
DAKUJEM ZO SRDCA LUDOM,KTORI NAM POMAHAJU.www.//ludialudom.sk/vyzvy/3482
@jamika27 lenže chlapi si to neuvedomujú. Ale časom im to dôjde. Tým som si istá. Ako aj môjmu tatkovi to došlo vekom. Keď začal cítiť, že sa mu vzdiaľujeme. Že vzťah chladne. Uvedomil si akú chybu urobil, o čo všetko prišiel. Aj dnes koľkokrát si ma zavolá a hovorí, že keby tak mohol vrátiť čas, tak neurobí také bezhlavé rozhodnutie a neodíde za frajerkou, ktorú vtedy mal.
Ahojte dievčatá moje! Zase sa ozývam s radostnou správou!!! Mám priateľa 🙂 Sme spolu len krátko, mesiac, ale predsa sa našiel niekto kto je so ženou aj keď má tri deti!!!! 🙂 Má 32 rokov, je slobodný a bez záväzkov 🙂 Baby, zase pociťujem v bruchu tých nádherných motýľov, cítim sa konečne ako žena, neustále mi skladá komplimenty, teší sa na mňa a je veľmi milý!!! 🙂 Neriešim s ním žiadny vzťah, iba sa stretávame, užívame si, chodíme spolu von, smejeme sa a hráme spolu xbox 🙂 Chodí za mnou vždy keď sú deti u otca a trávime spolu voľný čas!! 🙂 Píšem Vám to preto, lebo chcem dať nádej aj druhým ženám, ktoré sa náhodou ocitnú v takej situácii ako som bola ja! Chcem im dať vieru že zázraky sa dejú a to, že žena zostane sama s deťmi, neznamená koniec života!!!! Je to iba nový život a veľmi zaujímavý 🙂 Ja si myslím že každý dostane presne to, čo si zaslúži a človek ktorý pocíti v živote bolesť, tak ten si vie potom vážiť každú šťastnú chvíľku zo života!!! Môj životný príbeh a postoj ku všetkému čo sa mi stalo by mohol byť inšpiráciou ak by niekto nevedel ako ďalej. Prežila som mesiace obrovských múk a plaču, ale tomu je teraz koniec a slnko vyšlo aj u mňa 🙂 🙂 🙂
@karolina77 tesim sa spolu s Tebou!!!
@karolina77 citala som tu celu dikusiu a drzim Ti velmi palce, si uzasna silna zena a zelam Ti toho najlepsieho chlapa na svete ♡ vsetko co si prezila a ako si sa s tym pobila si zasluzi jeden velky respekt pred tebou 🙂 nech s Vam s detickami aj s novym chlapom dariii 🙂
@karolina77 juuuj prajem ti to 🙂 buď šťastná...
krááásne .... mohlo by byť viac takýchto krásnych príspevkov s nielen takýmto pekným koncom - ale za tým musí byť aj silná žena ako ty .. super - buď šťastná
inak a určite tu budeme chcieť od teba aj príspevok, ako exo žiarli a chce sa vrátiť .... to by bola mega -a a verím, že k tomu raz dôjde, keď niekto nechá tak peknú rodinku s takou ženou, tak sa hádam raz preberie z tej jeho bdelej kómy
@karolina77 vela stastia a nech vam to vydrzi. 🙂
ked som si spomenula na tvoj pribeh a tvojho ex, tak by som ho najradsej opalila panvicou tak, zeby ste mohli v nej piect kolace s jeho vylisovanou podobiznou. 🙂
ale zle netreba zelat. cas sam ukaze, cie rozhodnutie bolo ake.
@karolina77 Skvelé, veľmi sa teším. A mimochodom máš krásne meno, snažíme sa o druhé bábo a ak to bude dievčatko, bude Karolína. 😉
@romanovic Ďakujem! 🙂

@gir ďakujem 🙂