Máme ísť k moru?
Ahojte, potrebujem počuť názory aj inych mamičiek,lebo ja sa naozaj neviem rozhodnúť. Máme 7 ročného chlapčeka a ročnú dcérku. Dcéra je zlaté, dobré a dovolím si tvrdiť bezproblémové dieťatko. Cez deň je pokojná, krásne sa hrá aj pekne obsedí keď treba. No problém je v tom,že akonáhle v noci spí inde ako doma,zmení sa na malé klbko plne nervov. Nevie spať, chce byť iba na rukách a akonáhle ju položíme,spustí rev. Do teraz sme boli všade maximálne jednu dve noci a katastrofa. Synček pri mori ešte nebol a neskutočne sa teší. Každý deň sa pýta na more, počíta dni do odchodu. Vždy pred spaním chce,aby sme mu hovorili ako to tam vyzerá a čo tam budeme robiť. Kreslí obrázky ako sa kúpe v mori a podobne. Ak by sme nešli, veľmi by bol sklamaný a smutný. Čo mám robiť? Ísť a risknúť,že sa dcéra zrovná alebo neísť a sklamať syna. Za všetky rady či postrehy budem vďačná.
@lilizzachy presne tak to chcem urobiť. Vezmem jej aj mantinel aj deku aj spací vak. Nech to má ako doma.
@danica2711 presne to sme vraveli, že veď sa prestriedame. Aj tak v najväčšom upeku budeme niekde v kľude na izbe.

Choďte a maličkej zoberte niečo, čo má rada a s čím spáva. My sme do 3 rokov nosili všade so sebou hniezdo, dovtedy v ňom spávala 😃 a bola spokojná a aj taký vankúšik srdiečko s tým spinka dodnes a musí s ním všade chodiť 😃 maličká si zvykne po pár dňoch podľa mňa, aj keď zo začiatku to bude ťažšie, len jej treba napodobniť podmienky čo má doma, voliť hotel ktorý ponúka detskú postieľku atď a tu by som jej prispôsobila tak ako ju má doma, zobrať aj obľúbené hračky.